עבור לתוכן

P4EE 3.4 775 VS FX53 .

Featured Replies

פורסם

זה מאוד מעניין. אז איך אתה מסביר את ההבדלים האדירים בין אינטל ל AMD במולטיטסקינג? אולי המקום היחידי בו אינטל מככבים?

הHT עושה בעיות בתחומים אחרים, החל מהתחממות של מעבדים, דרך ביצועים גרועים בIO (מנסיון אישי), ועד האטה של משחקים מסויימים.

כמובן שיש לו פוטנציאל כלשהו, פשוט אני לא חושב שמשמעותי מספיק...

• תגובות 38
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, ברור שיש אפליקציות בהן הוא יפגע. אבל הנסיון שלי לימד אותי שבעבודה במקביל על הרבה ישומים, האינטל עובד חלק במקום שה AMD מגמגמים. אולי באמת ההסבר של טולדנו נכון לגבי QUAD.

פורסם
  • מחבר

הנה, למשל, הצעה מועילה: בהפרש בין הFX53 לבין ה3400, למשל, תוכל לרכוש שני כרטיסי 6800U ולחבר אותם בSLI (לא נראה לי שהאופציה הזו קיימת כרגע על ה6800, אבל

בתיאוריה. זה בטח יופיע גם שם, בכל מקרה, אחרי ה6600 - לNVIDIA מאוד משתלם למכור את ה6800-ים בזוגות). כל זאת בהנחה שתחכה לNFORCE4 עם שני PCI-E לגרפיקה (רעיון טוב

בכל מקרה).

זה יתן ביצועים טובים הרבה יותר, שלא לדבר על הכבוד הנוסף שיהיה לך בשכונה (אמהות מבוהלות יעברו עם טפן למדרכה הנגדית כשיראו אותך,

ערסים מבוגרים ירימו את ראשיהם ממשחק השש-בש, יצביעו עליך ויתלחחשו, "זה מטורף זה, לא רואה בעיניים, הוא חיבר שני כרטיסי מסך ULTRA, וואה ווע".

אם אתה אשכנזי, אולי אפילו יפסיקו להכות אותך מדי יום בדרך לבית ספר).

אני רק מנסה להעביר מסר חינוכי.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אני לא אשכנזי .

ואם אתה חושב שמישהו פה בשכונה יודע מה זה 6800  :lol: :lol:  :lol: אתה טועה בענק...  ועוד במיוחד ערסים  :lol:

קצת קשה לי להאמין אבל אתם איכשהו מצליחים לשכנע (בן אדם הכי עקשן בעולם)אותי שלא צריך כזה מעבד .

פורסם

הא!

עכשיו אתה מתחיל לראות את האור :biggrinangelA:

פורסם

אז כל הדיון הזה היה שווה. :jump:

אנרי, את ההפרש במחיר תתרום לשיפור מראה הפורום ;D

פורסם
  • מחבר

:) איך אתם שמחים .

לא אמרתי שזהוו הישתכנעתי לגמריי ומחר אני רץ לקנות 3400+ אמרתי שייחסית קצת הצלחתם לשכנע אותי שלא צריך כזה מעבד

מה שלפני כן לא הייתי מוכן לשמוע בכלל .

פורסם

לא נורא אנרי. עד שתקנה את המחשב יהיה לנו הרבה זמן לשכנע אותך. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol: באמת עד שאני יקנה אותו יהיה לכם הרבה זמן .

כי זה לא שאני סתם אומר ואני יקנה רק עוד הרבה זמן , זה לא תלוי בי ואני מתעצבן >:(

הלוואי והייתי יכול לקנות כבר מחר , בעצם הייתי צריך לקנות כבר מזמן אבל בגלל המעבד המסריח הזה הכל יתחרבן .

פורסם

X0D - אני אסביר -

להסביר? איך אני יכול? אין לי גם A64 וגם EE, אבל פשוט סתכל על ביקורות.

והנושא השני.. אל תשכח שהייתי בן-נוער בעצמי... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים