עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

P4EE 3.4 775 VS FX53 .

Featured Replies

פורסם

חחח אנשים שוקלים לקנות אותו בארץ? LOL

זה עולה כמו מחשב שלם :|

אם תראה לי חנות בחו"ל ממנה אפשר להזמין חלקי מחשב, בלי mustop,, אני אדאג שתוכר כחסיד אומות עולם.

ב500 דולר זה עוד איכשהו סביר. ב5600 שקל, לא.

בכלל לחסוך ולקנות מערכת חדשה קומפלט כשזמנה של המערכת הזאת יגיע לקיצה.)

עלית על נקודה מעניינת, אני קורא לה "כלכלת הנער המתבגר". אותו נער, שלא משלם על המחשב בכספו אלא בכסף של הוריו (ואני לא אומר שזה דבר פסול,

חלילה ונהפוך הוא, אני חושב שזה המצב האידיאלי, אלא אם אתה נערה בת 16 ויש לך sugar daddy שירעיף עליך כל טוב), לא עושה את החשבון של "עוד שנתיים".

אני כן עושה את החשבון הזה. כל שקל שאני חוסך עכשיו, זה שקל שיהיה לי להוציא עוד שנתיים.

וזה לא שבדרך כלל אני חושב לטווח רחוק, או שאני חושב בכלל, פשוט במקרה הזה קשה שלא לשים לב שעוד שנתיים הFX הזה לא יהיה שווה כלום ובהפרש בינו לבין 3200 אפשר יהיה לקנות עוד מעבד state-of-the-art, top-of-the-line, best-of-the-bunch, king-of-the-hill וכן הלאה.

ואם נחזור רגע לאותם נערים מתבגרים; הם קונים מחשב אחת לX זמן, כשאת ההורה פחות מעניין הסכום המצטבר ויותר העניין הפסיכולוגי של מספר הפעמים בהם נקנה מחשב.

קניית שני מחשבים ב10K, שקולה בעיניהם לקניית שני מחשבים ב5K. את ההחלטה של "האם נקנה מחשב" הם עושים קודם, בלי לחשוב על המחשב הספציפי אלא פשוט האם עבר

מספיק זמן מהשדרוג האחרון. רק אחר כך מתגבש תקציב.

לאן אני חותר? שאותם ילדים יודעים שלא יוכלו להשתמש בכסף בעתיד, לכן הם מעדיפים למצוץ את לשד חשבון הבנק של הוריהם עד תום, בחלון ההזדמנויות הקצרצר הזה שנפתח לפניהם

אחת למספר שנים.

• תגובות 38
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתר יש EBAY רק תתפלל שלא ידפקו אותך במכס...

פורסם

כן, אבל בניגוד למעבד, אפשר לשפוך כמה כסף שרוצים על כרטיס מסך ועם כל שקל שמוסיפים רואים שיפור, אבל ברור שפחות שיפור על כל שקל. במעבד יש לא רק שיקול של עלות/ביצועים אלא גם שיקול של "מעבר לנקודה מסויימת זה בזבוז כסף", במשחקים לפחות.

פורסם

גם לא נכון. השיפור שרואים בכרטיסי המסך אינו רלוונטי גם כן ברוב המקרים. תוריד טיפה רזולוציה ותקנה כרטיס בחצי מחיר ותקבל FPS ואיכות תמונה הרבה יותר ממספקים. האמת שרוב האנשים שמשחקים גם לא יראו את השיפור שבהפעלת פילטרים אם לא תעמוד לידם ותראה להם. איש שכספו יקר לו יקנה היום 9800פרו ובהפרש ל GT יקנה בעוד שנתיים כרטיס הרבה יותר טוב. לחלק לא קטן מהאנשים שרצים וקונים את ה GT אין אפילו מסך שאיתו אפשר באמת להנות מהיתרונות של ה GT.

פורסם

כן, אבל אני לא רוצה להוריד רזולוציה ולא רוצה להוריד פילטרים. תסכים איתי שההבדל בין ה6800 UE או U לבין הGT, במשחקים, הוא הרבה יותר גדול מההפרש בין הFX ל3400. פשוט בגלל שמעבד מהיר אולי יתן לך 90FPS במקום 70 (וגם זה, במעט מאוד מקרים) ולא תראה שיפור. כרטיס מסך יראה את השיפור על המסך אם תקנה כרטיס יקר מאוד או כרטיס יקר מאוד מאוד. מי שקונה מחשב למשחקים, כנראה משחק ואם הוא מוציא על זה 6K ומעלה, כנראה שהוא רוצה פילטרים. חוץ מזה שההבדל בין בלי AA ל4X הוא ענק, וכל אחד יכול לראות אותו, אבל באמת צריך לשים לב לAF.

פורסם

אין ספק שאם להשקיע את הכסף, כרטיס מסך חזק למשחקים זו השקעה הרבה יותר טובה ממעבד. אבל כמו כל מוצר היי-אנד אתה משלם הרבה יותר כשהוא חדש מאשר זה בפועל נותן לך (ואני לא מדבר על מה שזה נותן בבנצמארק). אני חושב שלגיימר יש עוד הרבה דברים חשובים חוץ ממעבד וכרטיס מסך, ואם יש עוד כסף אז לרוץ על ה GT זו לא בהכרח האופציה שתנצל את כספו בצורה המיטבית. לדוגמא, מסך איכותי וגדול, רמקולים איכותיים, אוזניות, זכרון, וכו...

פורסם

X0D - אני בטוח שלא תרגיש את ההבדל בין A64 3400 לבין FX53/940/939, חוץ מב- 3DM01, אבל בין EE לבין A64 - אתה תרגיש ועוד איך (לכך התכוונתי).

ולגבי הנאום על בני הנוער - איכותי; אך לא נכון ;D

פורסם
  • מחבר

באמת תודה רבה על "העזרה" .

אחד מדבר על הכסף , השני מדבר על ילד מתבגר שאני לא מבין מה זה בכלל קשור .

רק אולי  כמה הודעות בהתחלה היתיחסתם לנושא .

ובקשר לנער המתגבר (שזה שטות) אם לא הייתה לי איזו בעיה בסוף , תדע לך שאני הייתי קונה את רוב המחשב מהכסף שלי .

אבל הייתה בעיה וההורים רוצים כרגע לקנות , אחרי זה יהיה לי עוד כסף (שלי , והרבה ) אז אני ישדרג והכול מכספי .

כך שלא צריך להגיד כל מיני שטויות .

אבל באמת באמת התאכזבתי שרובכם(לא כולם) לא היתייחסתם לנושא  :-\

פורסם

X0D - אני בטוח שלא תרגיש את ההבדל בין A64 3400 לבין FX53/940/939, חוץ מב- 3DM01, אבל בין EE לבין A64 - אתה תרגיש ועוד איך (לכך התכוונתי).

למה? איך? תסביר.

ולגבי הנאום על בני הנוער - איכותי; אך לא נכון ;D

למה, איך, תסביר, וכו' ;D

פורסם

באמת תודה רבה על "העזרה" .

אחד מדבר על הכסף , השני מדבר על ילד מתבגר שאני לא מבין מה זה בכלל קשור .

רק אולי  כמה הודעות בהתחלה היתיחסתם לנושא .

ובקשר לנער המתגבר (שזה שטות) אם לא הייתה לי איזו בעיה בסוף , תדע לך שאני הייתי קונה את רוב המחשב מהכסף שלי .

אבל הייתה בעיה וההורים רוצים כרגע לקנות , אחרי זה יהיה לי עוד כסף (שלי , והרבה ) אז אני ישדרג והכול מכספי .

כך שלא צריך להגיד כל מיני שטויות .

אבל באמת באמת התאכזבתי שרובכם(לא כולם) לא היתייחסתם לנושא  :-\

מה בעצם הנושא? מי מהם עדיף? זה נטחן עד תום.

מבחינת ביצועים נטו, הAMD לוקח. בעצם, מבחינת כל דבר שקשור למעבד, הAMD לוקח. הבעיה זה שאין PCI-E.

זה שאין לו PCI-E זה אמנם חסרון, אבל קטן, כי שדרוג לוח בעתיד זה לא דבר כלכך נורא. אתה אומר שיש לך כרטיס מסך, אז אתה גם לא צריך PCI-E, כי הכרטיס לא יתאים (אני מניח שהכרטיס הוא AGP).

כנ"ל לגבי DDR2, שכרגע זה לא יתרון בכלל (יהיה, כשהתדירויות יעלו, אבל לא תהנה

מזה עם לוח נוכחי במילא, כלומר גם כאן תצטרך לשדרג בעתיד).

אז הסכמנו שהAMD טוב יותר. נרגעת? ;D

אגב, זה שאתה קונה את המחשב מהכסף שלך ורוצה לשים 5K על מעבד זה כבר עניין לפורום אחר לחלוטין, אולי פורום "הורים לילדים מתבגרים" בתפוז.

לא שיש לי משהו נגד הוצאת סכומי כסף גדולים על ציוד מיחשוב, פשוט צורם לי לראות מישהו עושה כזו רכישה מטומטמת.

המצפון שלי צורח, "אל תתן לו, אל תתן לו". אני לא חושב שהמצפון שלי יצרח ככה גם אם אני אתחיל לסחור באקסטזי בגני ילדים.

פורסם
  • מחבר

עכשיו טוב , עכשיו קצת נרגעתי :)

סוףסוף באמת היתייחסת לנושא , ולא אמרתי שיש לי כבר כרטיס מסך בבית אמרתי שאני קונה אותו אבל הבעיה היא המעבד .

אבל אם אני מחכה עכשיו ל FX53 אז אני כבר יקנה לוח עם PCI-E כך שזה לא ממש משנה , אלה אם כן המעבד יגיע בקרוב ולא יהיה לי כוח לחכות .

;D ואני רואה שיש בך פוטנציאל לסטנדאפיסט למה שלא תנסה ??

פורסם

עכשיו טוב , עכשיו קצת נרגעתי  :)

סוףסוף באמת היתייחסת לנושא , ולא אמרתי שיש לי כבר כרטיס מסך בבית אמרתי שאני קונה אותו אבל הבעיה היא המעבד .

אבל אם אני מחכה עכשיו ל FX53 אז אני כבר יקנה לוח עם PCI-E כך שזה לא ממש משנה , אלה אם כן המעבד יגיע בקרוב ולא יהיה לי כוח לחכות .

הנה, למשל, הצעה מועילה: בהפרש בין הFX53 לבין ה3400, למשל, תוכל לרכוש שני כרטיסי 6800U ולחבר אותם בSLI (לא נראה לי שהאופציה הזו קיימת כרגע על ה6800, אבל

בתיאוריה. זה בטח יופיע גם שם, בכל מקרה, אחרי ה6600 - לNVIDIA מאוד משתלם למכור את ה6800-ים בזוגות). כל זאת בהנחה שתחכה לNFORCE4 עם שני PCI-E לגרפיקה (רעיון טוב

בכל מקרה).

זה יתן ביצועים טובים הרבה יותר, שלא לדבר על הכבוד הנוסף שיהיה לך בשכונה (אמהות מבוהלות יעברו עם טפן למדרכה הנגדית כשיראו אותך,

ערסים מבוגרים ירימו את ראשיהם ממשחק השש-בש, יצביעו עליך ויתלחחשו, "זה מטורף זה, לא רואה בעיניים, הוא חיבר שני כרטיסי מסך ULTRA, וואה ווע".

אם אתה אשכנזי, אולי אפילו יפסיקו להכות אותך מדי יום בדרך לבית ספר).

;D ואני רואה שיש בך פוטנציאל לסטנדאפיסט למה שלא תנסה ??

אני רק מנסה להעביר מסר חינוכי.

פורסם

אז הסכמנו שהAMD טוב יותר. נרגעת?  ;D

שוב תלוי בשביל מה.

דוקא עכשיו עם 2500@3200 ו 1 גיגה זכרון, אני עושה RIP, ורואה UNPLGGED של נירוונה באותו זמן וכמובן ה IE פתוח. ואז קבלתי במייל איזה PDF וכשפתחתי אותו קורט התחיל לגמגם חבל"ז ואז עלתה בי ערגה גדולה מאוד לאיזה פנטיום 4 עם HT. :P

פורסם

שוב תלוי בשביל מה.

דוקא עכשיו עם 2500@3200 ו 1 גיגה זכרון, אני עושה RIP, ורואה UNPLGGED של נירוונה באותו זמן וכמובן ה IE פתוח. ואז קבלתי במייל איזה PDF וכשפתחתי אותו קורט התחיל לגמגם חבל"ז ואז עלתה בי ערגה גדולה מאוד לאיזה פנטיום 4 עם HT.  :P

הHT הזה הוא לא מציאה גדולה. הנזק רב מהתועלת, כנראה.

אם אתה רוצה שקורט זצ"ל לא יגמגם, תסדר את הpriorities של התהליכים.

פורסם

זה מאוד מעניין. אז איך אתה מסביר את ההבדלים האדירים בין אינטל ל AMD במולטיטסקינג? אולי המקום היחידי בו אינטל מככבים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.