עבור לתוכן

P4EE 3.4 775 VS FX53 .

Featured Replies

פורסם

בהתחלה הייתי דיי נעול על ה FX53 אבל ברגע שיתברר לי שרק בעוד חודש וחצי חודשיים אולי אני יכול לקנות אותו התחלתי להיתעניין באינטל .

עכשיו רציתי לדעת כמובן מי מביניהם יותר טוב (בעיקר למשחקים אבל לא רק .)?? וגם צריך להיתחשב בעובדה שבאינטל יהיה PCI-E וגם DDR2 שזה שתי חידושים לדעתי לא גדולים במיוחד אבל עדיין יתרון קטן .

אבל את השאר אני ישאיר לכם ...

ובבקשה אני מתחנן ממכם לא להיכנס בדיון הזה לנושא הכספי או לכל דבר אחר שלא קשור לשאלה .

  • תגובות 38
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הייתי מחכה לגרסאות XE שיצאו עוד מעט. הפעם, מה שמבדיל את הXE מהרגיל זה באס של 1066. שתי גרסאות XE אמורות לצאת לפני 05. אני חושב שגם FX55 אמור לצאת, אבל שם אין ממש חידוש (אפילו אם הוא יהיה 90 ננומטר).

פורסם

בהתחלה הייתי דיי נעול על ה FX53 אבל ברגע שיתברר לי שרק בעוד חודש וחצי חודשיים אולי אני יכול לקנות אותו התחלתי להיתעניין באינטל .

עכשיו רציתי לדעת כמובן מי מביניהם יותר טוב (בעיקר למשחקים אבל לא רק .)?? וגם צריך להיתחשב בעובדה שבאינטל יהיה PCI-E וגם DDR2 שזה שתי חידושים לדעתי לא גדולים במיוחד אבל עדיין יתרון קטן .

אבל את השאר אני ישאיר לכם ...

ובבקשה אני מתחנן ממכם לא להיכנס בדיון הזה לנושא הכספי או לכל דבר אחר שלא קשור לשאלה .

ה DDR2 לא יהיה יתרון כרגע. וגם ה XE . לא כרגע . גם לא בבאס 1066 בגלל התזמונים הגבוהים והמחיר המטורף. ברב הדברים ציפסט 875 עם DDR400 ותזמונים טובים עדיין יקח.

אנרי, אמרתי לך כבר 10 פעמים. אתה לא תראה את ההבדלים שאתה רואה בבנצ'מארקים במשחקים. אתה לא תרגיש אותם אלא אם כן במקום לשחק תריץ כל היום 3DMARK. ואם אני אחליף לך את ה FX53 או ה EE בלילה באיזה 3.2 גיגה או 64 ביט 3200 לא תשים לב בכלל.. רד ממערכות ההי אנד המיותרות כי אתה לא תקבל שום תמורה אמיתית לכסף שלך.

פורסם

בדיוק כמו שאמר integral - קנה כרגע כל מעבד A64 מהיר מ3400, ותהיה מאושר.

תוסיף את הכרטיס מסך הכי טוב שאתה מסוגל לקנות, דיסק מהיר (WD RAPTOR 74GB), ואת הכסף שחסכת במעבד תשקיע במסך

הכי יקר שאתה יכול להרשות לעצמך.

זה יהיה חכם יותר.

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך אני כבר מסודר בההכי טוב .

הארד דיסק אני קונה את ה RAPTOR 74GB .

ככה "שהבעיה" היא המעבד , ואני לא יודע מה לעשות בקשר אליו הייתי לוקח את ה EX אבל גם בו אני צריך לחכות אז זה לא נותן לי כלום .

בקשר למסך עוד כמה חודשים יהיה לי עוד סכום כסף ואני יקנה מסך יקר אל תדאג ;) .

פורסם

תחכה שיגיעו לוחות NFORCE4, וקנה את הAMD הכי מהיר שיש בארץ באותו רגע.

פורסם

אם אתה רוצה הארד דיסק שהוא גם מהיר וגם גדול, אתה יכול ללכת על גרסת הMaxlineIII של Maxtor, דיסקים בגודל 250 ו300 ג'יגה עם 16 מגה באפר. אני חושב שאני אקח אחד ברגע שתכנס המשכורת הראשונה.

פורסם

Integral כן הוא כן ירגיש את ההבדל \:

X0D למה לעזאזל אתה חושב שהמינימום הוא 3400?

עד חודשיים מגיע FX57 (90nm, SOI, SS, 2.6ghz) ולכל פנטיום יהיה קשה להתחרות בו אפילו.

פורסם

Integral כן הוא כן ירגיש את ההבדל \:

X0D למה לעזאזל אתה חושב שהמינימום הוא 3400?

עד חודשיים מגיע FX57 (90nm, SOI, SS, 2.6ghz) ולכל פנטיום יהיה קשה להתחרות בו אפילו.

3400 הוא לא המינימום. הוא רחוק מלהיות המינימום. המינימום, בעיני, זה XP2500.

הוא פשוט בחירה טובה, מבחינת ביצועים מול עלות.

עכשיו תסביר לי, איך, או איפה, תרגיש את ההבדל בין FX53 לבין 3400+, חוץ מהבדל של פי כמה במחיר, שאפשר להוציא על כרטיס מסך, הרד דיסק, ודברים אחרים שבאמת עושים הבדל מורגש?

(שוב, בשביל שלא יהיו טעויות הבנה - הFX אכן מהיר יותר מה3400. אבל אף אחד לא ירגיש את זה)

פורסם

X0D,

אתה לא קולט? אנרי החביב כבר מדבר חודשים על המחשב אבל עדיין לא קנה כלום. מה זה אומר? שמה שיש לו ממש מספיק לו אחרת כבר מזמן היה רץ לחנות. כשלי המחשב מתחיל להציק אני באותו יום בחנות.

פורסם

גם בין 3000+/3200+ ל3400 לא תרגיש הבדל. מעל ל3200+ לא שווה לקנות כיום. במשחקים לא יהיה הבדל מורגש בין 3400 ל3000, הבדל של 5fps לא ישנה הרבה. כש ה3000/3200 לא יעלו משחקים, ה3400 גם לא. הבדל של 200mhz זה כלום. הFX זה מעבד חייתי אבל לא שווה את ה500+ דולר הנוספים שדורשים עבורו.

פורסם

500 דולר? ::) 500 דולר דווקא הייתי משלם, אם היה לי את הכסף, והייתי רוצה מערכת high end מוחלטת.

אבל זה לא 500 דולר. לא בארץ.

זה 5600 שקל, פי 3 מA64 3400 (לפי מחירי פנדה).

נו, מה?

פורסם

חחח אנשים שוקלים לקנות אותו בארץ? LOL

זה עולה כמו מחשב שלם :|

פורסם

לדעתי, זאת פשוט בזבזנות \:

מערכת עם מעבד את'לון 64 בשילוב עם כרטיס מסך טוב ו גיגה של זיכרון, היא בהחלט מצויינת לשנתיים הבאות.

במקום להוציא כל כך הרבה כסף על מעבד , יש אינסוף אפשרויות מה לעשות עם הכסף הזה!

(שני ראפטורים, צורב DVD, מארז טוב, מערכת סאונד , או בכלל לחסוך ולקנות מערכת חדשה קומפלט כשזמנה של המערכת הזאת יגיע לקיצה.)

כיום יש לאנשים צרות-עין (לא התכוונת ולא רמזתי אליך) והם רוצים את "הכי טוב".

אם הם לא רואים את גושי הנזלת שבאף של גורדון פרימן, הם לא מרוצים \:

פורסם

LOL, ועל זה נאמר "האויב החזק ביותר של עבודה טובה זה עבודה מצויינת".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים