עבור לתוכן

GF 6800 GT או X800 Pro -> X800 XT

Featured Replies

פורסם

אז יש לך את הכרטיס הכי מהיר בעולם תתחדש!!! עם מים ואולטרה לא מגיעים לכאלה מהירויות בזכרונות ושלא נדבר על GT עם זכרנות 2.0ns

לGT הOC הכי גבוהה שהגיעו אליו היה 425 ליבה ו1150 לזכורנות, ליבה מעל 400-405 נחשב למעולה. וכמובן שהכל עם מודים וקירור מים.

ה6800 אולטרה בעל מהירות הזכרונות הכי גבוהה היה 1260 עםVmod וקירור מים לזכרונות

http://service.futuremark.com/compare?2k3=3069478

אזGT עם חיבור מולקס 1 שאין לו מאיפה להשיג את כמעט ההספק הדרוש כמעט למהירויות של אולטרה, ללא Vmodים יגיע ל465/1.35 כןןןןןןןןןן למה לא....

בכל מקרה הכרטיס שלך זכה בתואר מלך הOC לזכרונות, וזה כנראה בכלל שיש לך גרסאה מיוחדת של הכרטיס מהעתיד 6800 GAMA 0.4 עם זכרונות 0.35 NS וחור תולעת מיוחד ששואב את כל החום מהכרטיס.....

פורסם

:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

תאמין למה שאתה רוצה...

הכרטיס אם קירור סטוק הורדתי את הפלסטיק וכיוונתי עליו DELTA 94MM...

וזה מה שייתן לך 1350 בזכרונות, נכון... נכון.. 

פורסם

אסף יש לך 2 דקות לוותר על הניק הזה אחרת אני ירשם בתור venom21 ויתחיל להציק פה לאנשים....

ואתה לא מבין הדלתה מנתב את הזרמים הקוואנטים מהזכרונות של הכרטיס אל תוך החור תולעת המזערי.... וזה הכל פיתוח של הג'יהד הנורבגי ;D

פורסם
:|
פורסם

אדון רועישפי, אתה מוכן להסביר את ההבדלים ולמה הוא מאוד מאוד חשוב (ה- SM3.0) ואיפה ראית את זה?

ולנזר לידיעתך הכרטיס שלך בעל זמן גישה של ... 2.0NS, אז אין כאן מקום להתלהבות.

אגב DOGMA, אם כבר כרטיס ה- 6800 המהיר בעולם... :biglaugh: :biglaugh:

הכרטיס הכי מהיר בעולם זה ה- X8TPE של OPP שעשה 800Mhz לליבה וזה ידוע... :biglaugh:

יש שמועות ש- TEAM PORTUGAL הגיעו ל- 840mhz... (שניהם עם קירור גז 5 שלבי).

פורסם

גםבX800 בזכרונות גם לא עברו 1300 כזכור לי...

זה לא פלא שהx800 הרבה יותר טוב לOC הוא עמיד עד ל127 מעלות צלסיוס. בניגוד ל85 של ה6800 והוא לא צריך 2 מולקסים כדי לרוץ במהירות גבוהות.

פורסם

תחזרו לנושא מיד!

להזכירכם הנושא הוא לא יכולות אוברקלוק של 6800GT מסוים, יש מקום מתאים לדון על דברים כאלו והוא לא כאן.

לפותח הנושא, במהירויות סטוק לרוב ה-GT עוקף את ה-PRO[וההפרש הוא לא גדול], אתה מוזמן להתסכל בביקורות הנמצאות בסטיקי (או במערכת החדשות).

גם את הג'יפורס וגם את הרדאון אפשר להאיץ כאמור - צריבת ביוס (לביוס של דגם יותר חזק) בין השאר תגרום לכרטיס לעבוד במהירויות יותר גבוהות, צריבת ביוס היא דבר לא הכי בטוח - במיוחד אם אתה לא בקיא בעניין זה ובעניין האוברקלוק בכלליות.

פורסם

דיברו בזמנו הרבה מאוד על זה שהPS3 טוב ורק בזכותו כדאי לקנות את ה6800.

בנוסף ראיתי מה מה הPS3 יכול לעשות בפארקריי ובאנריל3.

עכשיו הידע שלי בכל הנושא לא טוב כמו של דוגמא, אבל אני לא ממציא, ותקן אותי אם אני טועה (או שכבר תיקנת, אבל לא הבנתי כלום).

אם בא לך, תתחיל לעלות נוסטגיות למתי שהכרטיס יצא, אתה תראה כמה דיברו על הנושא.

רועי שפי, אני אצל חבר :-*

פורסם

באנריל 3 הוא לא עושה כלום ביינתיים, ההדגמה שלו הורצה על 5900ultra דרך אגב. זאת אותה הדגמה שהראו בE3. ואין שום הבדל אולי חוץ מFPS. והמשחק יראה אותו דבר על 9800 X800 או 6800.

ובFarCry גרסאה 1.2 מוסיפה מסלול קימפול נוסף גם ל2.0b והשיפור הוא אותו שיפור, אפילו גדול יותר.

>

>

volcano_1600_candy.gif

פורסם
Pwnd link=topic=85517.msg728883#msg728883 date=1095627344]

נ.ב. - ראיתי כרגע באתר של זיגזג את הכרטיס, במחיר של 3061 שקל, מבחינתי המחיר דיי גבוה.

אם המחיר יקר מידי תוכל להסתפק באלבטרון 6800GT שיספק את הסחורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים