עבור לתוכן

GF 6800 GT או X800 Pro -> X800 XT

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני קונה מחשב חדש (שאת כל החלקים בעקרון כבר יש לי חוץ מהכרטיס מסך).

כשקניתי את המחשב, הזמנתי את ה Leadtek GF 6800 GT מזיגזג, אבל זה מתעכב, גם זיגזג וגם היבואן לא יודעים מתי זה יגיע לארץ.

חשבתי על לקנות מ KSP את ה Xfx 6800Gt אבל גם אותו אין במלאי, ויקח שבועיים עד שהוא יגיע.

אז חשבתי לעצמי, לאחר שחבר הציע לי, לקחת בכלל X800 Pro ולעשות צריבת ביוס (זה מה שצריך לעשות, נכון?) ולהפוך אותו לXT ע"י שיחרור 4 צינורות עיבוד.

רציתי לדעת, התהליך הזה מסוכן? האם יש סיכוי שילך לי הכרטיס?

מה לדעתכם עלי לעשות? מצד אחד ל GT יש את אפשרות ה PS 3.0 שמאוד מושכת, מצד שני, ה X800 XT יותר חזק (ברוב המקרים) מה GT.

אשמח לקבל תשובות עיניניות, ולא רק: "תקנה X", תודה.

פורסם

קודם נבהיר משהו, אתה צריך כרטיס x800 pro VIVO כדי לעשות רק פלאש לביוס ולקבל XT-PE לכל דבר

X800 XT-PE מתעלה על הGT והUltra

SM3 לא ממש אטרקציה כשיש את ה SM2.0b ל X800

ככה שעדיף מכל הבחינות לקחת X800 pro VIVO (שכרגע מחזיק את התוצאה הכי גבוה ב 3dmark2003)

פורסם
  • מחבר

קודם נבהיר משהו, אתה צריך כרטיס x800 pro VIVO כדי לעשות רק פלאש לביוס ולקבל XT-PE לכל דבר

ככה שעדיף מכל הבחינות לקחת X800 pro VIVO (שכרגע מחזיק את התוצאה הכי גבוה ב 3dmark2003)

אוקיי, הבנתי, 2 שאלות נוספות:

1. זה מסוכן לכרטיס?

2. תוכל לתת לי לינק לכרטיס מסך x800 Pro עם VIVO? או לתת לי שם של חברה (Power Color, Sapphire etc') שמיבאת את זה לארץ?

נ.ב. - ראיתי כרגע באתר של זיגזג את הכרטיס, במחיר של 3061 שקל, מבחינתי המחיר דיי גבוה.

פורסם

חוץ מהפלאש לביוס אתה אמור להלחים קצת את הכרטיס וגם אז לא בטוח שזה יעבוד, ובכלל לא בטוח שתקבל כרטיס שתוכל לעשות את זה וגם אם כן לא כולם יוכלו להפוך ל platinum  אלה רק ל "xt".

בקיצר מסוכן, אל תבנה על זה אני מכיר 1 שעשה את זה רק.

פורסם

חוץ מהפלאש לביוס אתה אמור להלחים קצת את הכרטיס וגם אז לא בטוח שזה יעבוד, ובכלל לא בטוח שתקבל כרטיס שתוכל לעשות את זה וגם אם כן לא כולם יוכלו להפוך ל platinum  אלה רק ל "xt".

בקיצר מסוכן, אל תבנה על זה אני מכיר 1 שעשה את זה רק.

לכרטיסי x800 pro vivo דגש על vivo אין צורך להלחים את הגשר המנותק ב laser cut מפני שהוא לא קיים יש צורך רק בעידכון ביוס ולכן אין סכנה של פגיעה פיזית בכרטיס

אך הצריבה עצמה מכילה סכנות ולא בטוח ב100 אחוז שהיא תעבוד(יש כרטיסים של powercolor שלא עובדים)

אחת התאוריות המופצות ברשת היא שאלה הם בעצם כרטיסי הXT לAGP הנעדרים שפשוט ביטלו בביוס ת4 צינורות עיבוד.

פורסם

כמה עולה

x8000pro vivo?

פורסם

X800P לא משתווה~ ל6800GT מבחינת ביצועים+ שעם OC (מה שהכרטיס טוב בו) אתה יכול לעקוף את ה6800U.

גם עם X800 היה טוב ב10% עדיין הPS3 מאוד מאוד חשוב, X800P הוא לא מחדש כלום, לעומת זאת ה6800 מציג טכנולוגיות חדשות, ואיכות תמונה טובה בהרבה.

עם עדיין לא ראית מה PS3 יכול לעשות, אז תתחיל לחפש בגוגל, כי תאמין לי שברגע שתיראה את זה, לא תחשוב פעמיים ותרוץ לקנות את ה6800GT!

פורסם

אויייייייש לsm3.0 אין שום יתרון על הsm2.0b טוב חוץ מdynamic flow control גם בפיקסל שיידר. אבל זה קקה שנועד להכל על זימון תוכנות שיידרים שהשתמשו בהם.

הגבלת כמות ההוראות לתוכנת שיידר 1 שעמדה על 96 בsm2.0 עומדת על 1500~ לתוכנות פיקסל ו65 אלף~ לתוכנות וורקטס ב2.0b, ב3.0 זה לא מוגבל, אבל בהתחשב שה96 לא מנוצל במשחקים כיום אני בספק אם המספר הזה יגדל בזמן הקרוב.

הא כן לGF6 יש פיקסל בראנצ'ינג שמכיל אלגוריתם מאוד נוח ליצירת dynamic branching שזאת שיטה חסחנית לחישוב הראה מסויימת, משום מה קרייטק לא הצליחה להכניס את זה לפארקריי, ואותו דבר דבר אפשר להריץ על SM2.0/2.0b ללא וויתור על ביצועים או איכות, ההבדל היחיד זה פשוטות האלגוריתם.

לGF6 יש Vertex istnacing גם לכל הכרטיסים של ATi החל מה9500 יש את זה... הSM3.0 זה דרעק ובקשר ל200 שיידרים הנוספים שהוסיפו ל3.0 לאף אחד לא אפכת מכמה שיידרי עזר שנועדו לקצר תוכנות שיידריים ווופיייייייייי זה בטח יהיה "יעיל"(ציניות ללא גבולות גם אם שיתמשו בזה אז תוכנה של 18 שיידרים תכיל 16 וואייייי איזה הבדל) כשישתמשו בזה במשחקים, רק חבל שרובה הקוד במשחקים היום נכתב בקוד של ps1.4/vs1.1 אם לא של 1.1ps פשוט חלק מהפעולות שלהם נחשבות לפעולות "חופשיות" בsm2.0 ויוצא שמה שלוקח 3 passים ל1.4 ה2.0 עושה בpass אחד. אם היה ל3.0 כזה יתרון על ה2.0 זה היה שווה משהו, אבל היתרון שיש לו על ה2.0b עוד יותר קטן.

בקיצור אין שום דבר שאפשר לעשות עם ה3.0 שאי אפשר עם 2.0b או אפילו עם 2.0.... ושיפור באיכות התמונה בטח שאין, יש איכות אובייקטים מGI תראו בFarCry יש שיפור בביצועים תראו בFarCry אבל תבדוק FarCry 1.2 3.0 vs 2.0b, ותראו שה2.0b אוכל שמה את ה3.0 בלי מלח לארוחת 10.

פורסם

יש לי 6800GT של LEADTEK והיגעתי איתו ל 465MHZ לליבה ו מעל 1350MHZ לזיכרון !!!! בקיצור הכרטיס יותר מהיר משמעותית מה ULTRA EXTREME !!! וכל זה בלי שום צריבת ביוס ובלי שום סיכונים...

פורסם

דייי לזיין בשכל.... הGT שלך עושה 400 ליבה בקושי ושלא נדבר על 1350 לזכרון...

פורסם

אתה יודע , תמיד אפשר לחקות ל X800XT שצא לAGP , ATI הודיעו.

והSM3.0 ממש אבל ממש לא עושה הבדל גדול.

ובשביל כולם , הX800XT לא PE כן ינצח את הGT.

ו...בשביל LANZAR, אין סיכוי שעשית 465MHZ , 1350

הכרטיס היה נשרף אז די

אפילו עם GIANT HEATSINK של LEADTEK שלפי דעתי , חרא

פורסם

לא קשה לשנות ולא לעשות apply ויש גם פוטושופ, הכרטיס שלך לא מגיע למהירויות כאלה, עם VMODים וקירור רציני עד איך שהוא אפשר. בלי זה אל תנסה לעבוד על אף אחד.

פורסם

I am happy to report I was able to overclock the WinFast A400GT TDH to 400MHz, which is a 50MHz core overclock from the stock speed of 350MHz (14%). This also brings us to stock GeForce 6800 Ultra speeds. The memory was also able to be overclocked to 1100MHz effective, like the GeForce 6800 Ultra. Not bad for a card that requires a smaller power supply and only uses one molex connector.

Unfortunately, the results didn't shown any huge gain while overclocking. I'm not sure why, but the biggest difference I saw was just a 6% increase in performance in Far Cry (around 1-2 fps in all resolutions).

מbjorn3d

פורסם

:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

תאמין למה שאתה רוצה...

הכרטיס אם קירור סטוק הורדתי את הפלסטיק וכיוונתי עליו DELTA 94MM...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים