עבור לתוכן

מה עדיף לקנות ? Geforce FX 5500 או Geforce4 Ti 4400?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע ג'יפורס 4 MX ואני רוצה לשדרג אותו כדי שאוכל לשחק במשחקים החדשים למשך שנה בערך . אין לי תקציב גדול בערך 400 שקל אולי כצת יותר. ראיתי בחנות ג'יפורס FX 5500 שנראה סבבה אבל לא כתוב עליו הכל למשל לא כתוב כמה צבעים הוא מעבד וכמה צינורות יש לו וכו"... אני גם יכול לקנות ג'יפורס 4 TI 4400 יד שנייה שנדמה לי אמור להיות יותר חזק אבל בלי חלק מהתכנולוגיות החדשות שיש ב FX אז השאלה שלי מה כדאי יותר לקנות והאם התכנולוגיות החדשות שיש ב FX משמעותיות לעומת ה 4 TI ?

http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT34BNA

הלינק ל FX

פורסם

יותר משתלם Radeon 9550 לדעתי

בקשר לביצועים נראה לי שה geforce 4 ti 4400 יספק יותר אבל חסרה לו התמיכה ב DX9

בקשר לFX5500 אני לא יודע יותר מידי אבל לדעתי זה FX5200 בשם חדש עם מהירויות שעון יותר גבוהות (זבל במילים אחרות)

פורסם

ה4400 הרבה יותר חזק מה5500 וגם מה9550 שTbm הציע, קח אותו. הFX יביא FPS יותר נמוך בכל מבחן, עם DirectX 9 ועם DirectX 8.1, זה לא משנה

פורסם

הFX5500 הוא כרטיס שNvidia הוציעה בשביל להשתלט על השוק הנמוך, ושיחליף את ה5200, הכרטיס הזה הוא בעצם FX5600 מוחלש.

הוא כמעט בעל אותם נתונים כמו ה5600, והוא טיפה יותר חלש ממנו.

הTI4200/4400 אוכל את ה5500/5600 בלי מלח במשחקים שמתבססים על DX8.1, וגם בבנצ'מרקים השונים הוא שוחט אותו.

אבל במשחקים מבוססים DX9 הסיפור קצת אחרת, הFX5500 יהיה טיפה יותר טוב מה TI, וכשה TI בלי פילטרים הם משתווים.

לפי דעתי או שתחסוך עוד 200-300 שקל לR9600PRO או בתחפס אותו משומש במחיר של הTI4400.

אבל מה שבטוח 5500 זה לא כרטיס ביצועיסט, לא הייתי מתקרב אליו ובטח לא רוכש אותו, עם לא תמצא 9600PRO במחיר הזה, תלך על ה4400.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על התגובה . אז לפי מה שהבנתי ה 4 Ti יותר חזק ויש לו רק בעיה של תמיכה ב דירקט X ישן יותר. אולי מישהו יודע עד כמה זה משמעותי והאם המשחקים ידרשו כבר תמיכה ב 9 במשך השנה הזאתי? חוץ מיזה מעניין אותי לאיזה כרטיס יש יותר צינורות עיבוד אולי מישהו יודע?

פורסם

לשינהם יש 4 צינורות עיבוד.

ל TI יש בעיה בתמיכה בDX חדש יותר, כי הוא תומך 8.1, אבל זה לא אומר שהוא לא יריץ לך משחקים חדשים ברמה טובה.

הכרטיס שלי (4200) מריץ בלי בעיות משחקים חדשים כמו DOOM3 וfarcry על 1024X768 ועל Madium.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על המידע שסיפקת לי. יש לי שאלה אחרונה אולי אתה יודע אם הג'יפורס 4 טוב לאוברקלוק ושמעתי שיש לו צינורות סגורים שניתן לפתוח או שזה לא נכון?

פורסם

לא, אי אפשר לפתוח עוד 4 צינורות רדומים, מהסיבה שהוא בכלל לא יוצר לאפשרות של 8, זאת אומרת הכרטיס "יועד" לעבוד על 4 צינורות.

אבל עם קירור טוב לליבה ולזיכרונות אפשר בכיף לעבור את הTI4600.

דרך אגב של איזה חברה הכרטיס?

פורסם

גם בלי קירור טוב אפשר להגיע לTI4600 , בלי בעיה בכלל... , TI4600 בעיקרון משתווה ל9600PRO DX9 , אבל עובד על פחות אפקטים וכאלו , ובפילטרים , כמעט כל הסידרה של הTI פחות טובה אפילו מFX5200...(בדוק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים