פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים אז ככה כשאני נכנס לאתר שבו יש פופאפ המחשב נתקע למשך כ 10 שניות בלי אפשרות לעשות כלום למה? אין לי שום תוכנה שאחורה לחסום \ אנטי וירוס \ פייר ואל חוץ מהראוטר שלי ומה Ad-Aware SE Professional מה לעשות?ויש לי גם בעייה עם active x (ראו תמונה)תודה רבה ד"א מצטער אם זה לא קשור פשוט אין לי כבר מושג למה זה קשור.גם היום בבוקר קיבלתי הודעה שמישהו נכנס למחשב שלך האם אתה רוצה לכבות את המחשב? (וינדוס XP)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים תבדוק אם ADWATCH פועל ברקע, יש לו חוסם פופ אם ממש מעפן.בקשר להגדרות ACTIVE X שלך, תבדוק בכלים > אפשרויות אינטרנט > מתקדם ששום דבר שם לא חסום
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר כן, הADWATCH פועל אך אף פעם באף מחשב זה לא קרה לי. גם אני לא משתמש בזה כמה ימים אלא הרבה זמן וזה פתאום קרה. האם בכל זאת לבטל?בקשר לשאלה השניה מה אמור להיות חסום? חוץ מזה גם אני לא רואה שיש לי אפשרויות ACTIVEX
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים כן תנסה לנטרל את AD WATCHואמורים לך שם פקדי ACTIVEX שאתה יכול לשנות את ההגדרות
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר 1. אוקי, אני אבדוק 2. אין שם עריכה: 1. כיבית את זה אך עדיין זה תוקע |:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.