עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

סוף סוף פינקתי ת'עצמי ב P&S חביבה (כמה מפתיע - A75)!

Featured Replies

פורסם

טוב לדעת... אני מצלם איתה לפעמים בשדה ליד הבית שלי ויש שם מלא אבק...

ממה שהבנתי הארור הזה קורה כי איכשהו המצלמה רגישה לאבק והאבק מגיע לעדשות? אני צודק?

• תגובות 42
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כעקרון כן... אבל אני מאמין שמדובר גם בפאק בייצור, פאק קיים שמשום מה קנון מתקשים במציאת פתרון עבורו.

פורסם

אתה בטוח שזה מופיע גם בדגמי ixus?

ואם זה רגיש עד כדי כך לאבק וחול זה בעיה, אם אני אוהב לצלם בים אז מה עושים?

פורסם
  • מחבר

פשוט לצלם ולקוות לאיכות...

פורסם

הרעש הזה קיים גם אצלי ב A75... והוא לא היה קיים בהתחלה, התחיל אחרי שבועיים בערך... אבל המצלמה מתפקדת טוב מאד.

לדעתכם יש טעם להחזיר אותה?

פורסם

עד עכשיו הייתי בטוח שעוד חודש אני קונה את ה A80,

אבל הת'ארד הזה גרם לי לחשוב שנית על הבחירה שלי,

כל הקטע הזה של התקלה הזאת מפחיד אותי ואני לא

בטוח שאני מוכן לקחת את הסיכון, כי בכל זאת מדובר

ב1600 ש"ח.

פורסם

בכל מקרה לדעתי כדי לך להוסיף עוד 300-400 שקל ולקנות את הקאנון S1IS, בכל זאת מצלמה זה דבר שקונים רק פעם בכמה שנים...

פורסם
  • מחבר

מסתבר שהבאג הזה מתרחש כמעט עם כל הקומפקטיות של קנון, סידרת ה S, A, IXUS ועוד... השאלה הגדולה היא, מה הסיכויים שתיתקל באחד כזה, ואחרי כמה זמן.

פורסם

אני בתחילת דרכה של המצלמה שלי (S50) נתקלתי כ-3 פעמים ב-E18 אך מטעות שלחצתי את העדשה חזק מידי למצלמה, כאמור המצלמה עדיין עובדת מצויין... כאמור טעות אנוש לא "סתם" ככה.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאיאלץ "להתפשר" על ה Sony CyberShot DSC P-100... עולה כ2000 ש"ח ומפיקה תמונות הרבה יותר איכותיות מה A95, כולל וידאו באיכות גבוהה, גודל קומפקטי ו Built קצת יותר נוקשה מהפלסטיק של קנון.

פורסם

לפי דעתי האשכול הזה מטעה הרבה אנשים, זה נכון שינה בעיה (Error18) בקומפקטיות של קנון, אך הבעיה הזאת לא נפוצה בדגמים החדשים A80/95, לעומת ה A60/70.

המצלמות הנ"ל מצלמות מעולות יחסית לתמורה של הכסף כמובן.

אני אישית משתמש עם ה A80 ואני מכיר עוד הרבה כמונוי (רוב הפורום) שמרוצים מעל הראש מהמצלמה.

רק לעין הרע *** שאני לא יקום מחר בבוקר עם Error18 *** :lol:

פורסם

גם לדעתי הדיון הזה מטעה יותר מידי.

ולרוקפורד המצלמות של סוני טובות אבל הכרטיסים שלהם יקרים מאוד וסתם, ואם בעתיד תרצה להחליף מצלמה שהיא לא של סוני אז אין לך תמיכה לזיכרון.

פורסם

מסתבר שהבאג הזה מתרחש כמעט עם כל הקומפקטיות של קנון, סידרת ה S, A, IXUS ועוד... השאלה הגדולה היא, מה הסיכויים שתיתקל באחד כזה, ואחרי כמה זמן.

אני עם S45 כבר שנה וחצי בערך, לא מזמן צילמתי בים והיא נפלה לי על החול וב"ה לא נתקלתי פעם אחת ב-ERROR הזה..

לדעתי זה קצת לא נכון כל הקטע הזה שלקחתם ברצינות את ה-ERROR הזה, שאין לי מושג כמה אנשים מתוך מאות אלפי המשתמשים במצלמות הקופמקטיות של קנון נתקלו בו. כולם יודעים עד כמה למצלמות של קנון אין הרבה מתחרים שווי ביצועים בתחום הקופמקטיות בעלות מחיר זהה. אני בטוח שאם נתאמץ נצליח למצוא מספיק בעיות ובאגים במצלמות מתחרות ואף בכל מצלמה.

לדעתי כדי לדעת כמה ה-ERROR הזה נפוץ ו-"רציני" יש להשוות את כל התגובות הטובות על המצלמות הקומפקטיות כנגד מספר התגובות של אנשים הנתקלו ב-ERROR ורק אז נידע כמה עלינו לחשוש ולדאוג מקניית המצלמות.

בכל אופן לדעתי, בלתי אפשרי לשלול שוק שלם של מצלמות מתוצרת קנון בגלל בעיה מסויימת שלומר את האמת, עד הת'רד הזה כלל לא שמעתי עליה :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.