פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2937026,00.htmlזה מפחיד!!רשום שם גם שמחלת הסרטן יתפוס מקום ראשון בטבלה ומקרי המוות ממחלות לב יהיה במקום השני...זה מפחיד!! במיוחד אותי כי אצלי במפשחה כמעט כולם מתו מסרטן!! משני הצדדים אצלי רוב המשפחה מתה מסרטן וזה די מפחיד אותי!! :'( :'( :'(
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים It's the circle of lifffffeeeeeeeeeeeeeeeee....מקסימום, תיכחד, בינתיים... תהנה.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים ואולי מדען יגלה במקרה תרופה לסרטן? זה לא פעם ראשונה שמגלים משהו משמעותי בטעות...ולא פעם שניסו לעשות תרופה למשהו 1 וזה יצא מועיל לדברים אחרים.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים No reason to panic. בעוד 50 שנה, לגוף כבר יהיו חלקי חילוף. בתקווה שלא ישלפו את תרוץ ה"אלוהים לא מרשה" עוד פעם :.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים הבעיה זה לא אלוהים, (בעצם כן) הבעיה זה ארגונים נוצריים פנאטים (טיפשים)שמתעקשים לא לאפשר מחקר ושימוש בתאי גזע למרות שזה יכול לרפא ולעזורלהרבה מאוד אנשים,כמובן שיש מחקר אבל לא בארה"ב ולא במימון ממשלתארה"ב ולכן דברים הולכים לאט מאוד...
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים מה שבטוח הוא אחרי שיגלו תרופה לשני המחלות הכי קטלניות יצוץ משהו חדש יותר גרוע מזה :-\ :-\ :-\אני רק מקווה שזה לא יקרה אבל הכל יכול להיות :-\ :-\ :-\
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים מומחים גם העריכו כל שנה שבשנה הבאה הם ימצאו את התרופה...אז?כאילו שהם יודעים מה יקרה עוד 50 שנה מי יודע מה יהיה אולי בכלל לא יצטרכו תרופה (WWIII :2gunsfiring:) אולי זה יהיה כמו שפעת ?בקיצור יהיה טוב
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים It's the circle of lifffffeeeeeeeeeeeeeeeee.... מקסימום, תיכחד, בינתיים... תהנה. הרגת אותי מצחוק... :lol: ובאמת שאין לך מה לדאוג בנתיים... גם ככה יפגע בנו מטאור ואז כולנו נמות בנתיים כמו שאמרו לפני תהנה מהחיים....
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים שפעת אגב היא בין המחלות היותר קטלניות שיש בעולםיש לה אחוז תמותה מאוד גבוה,והיא מסוכנת מאודרוב האנשים חושבים שחום+נזלת+לשכב יומיים בביתזה שפעת,אבל זה סתם הצטננותשום קשר בין זה לבין שפעת(חוץ מחום ונזלת [אבל חסר אפקט המוות])ומישהו פעם אמר:"לא יהיה צורך בעולם ליותר מ-6 מחשבים" (שנת 1956 אם אני לא טועה,שכחתי מי אמר)וכולנו יודעים מה קרה לתחזית הזאת...
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים אם אתה רוצה למצוא מהר תהרוג את ביל גייטס1. גם תשמח את כולם2. גם בצוואה שלו כתוב שחצי מהונו ילך לאגודה למלחמה בסרטן (25 מיליארד דולר היום(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.