פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים במולקס יש חוטים אדומים שחורים וצהובים. (יש 2 חוטים צהובים שהולכים לאותו חור)איך אני יכול לדעת בצהוב איפה הפלוס ואיפה המינוס? אני רוצה לשים לד בתוך המולקס איך אני יעשה את זה? לאן לחבר?
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים צהוב- 12vשחור- 0vשחור- 0vאדום- 5vהשחורים הם האדמה (מינוס) ואילו האדום והצהוב פלוס.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים מחבר צהוב- 12vשחור- 0vשחור- 0vאדום- 5vהשחורים הם האדמה (מינוס) ואילו האדום והצהוב פלוס.כן אני יודע אבל יש 2 חוטים צהובים שמתחברים לברזל אחד אז איפה המינוס ואיפה הפלוס
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים לא יכול להיות שיש 2 חוטים צהוביםבטוח שאנחנו מדברים על אותו הדבר?אנא תביא תמונה אם זה אפשרי...
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים במידה ויש שתי חוטים שמחברים לאותו ה"ברזל" (שנמצא בתוך תעלת המולקס) הם מחוברים לאותה הנקודה, משמע שניהם פלוס או שניהם מינוסזה פשוט פיצול של החיבור בשביל שיהיה ניתן לחבר מספר רכיבים במקביל
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים מחבר כן תודה חברה..הצלחתי קניתי 10 לדים אני ישים אותם ועשיתי גם חלון בצד על הדלת וגם במיקדימה עשיתי חלון קטןהספקתי לחבר רק 4 לדים כנראה מחר או מחרתיים אני יגמור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.