פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים תשלח אימייל ל www.pccool.co.il הם היבואנים של Sunbeam בארץ.אני מניח שהם ימכרו לך את זה (למרות שזה לא מופיע בקטלוג שיש באתר)
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים אני לא יודע אם כדאי לך בכלל לקנות את הדבר הזה כי זה לא עושה בכלל הרבה אורכפי שאתה רואה בתמונה וזה סתם ליופי :]
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים גם אני חיפשתי לא מזמן ולא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת את זה... אפילו שזה לא מאיר הרבה הייתי קונה את זה בנוסף לקטודה רגילהזה ממש יפה לדעתי
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים הכוונה עם יש רגליים כאלו שיכולות לתפוס את הקטודה על סלוט PCI,כאילו שהקטודה 'תתלבש' עליו.
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים לא אלא אם כן בא לך להרוס כרטיס PCI ישן ולהכין ממנו תושבת לקטודה... יש לי כמה מודמים 56kbps להרוס,איך עושים?
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים use your imaginationתראה, זה לא בדיוק מודינג נפוץ, ככה שלא נראה לי שתמצא לזה מדריך או משהו, אז פשוט תסתכל על הכרטיס ותראה מה אתה יכול לעשות ממנו.בכל מקרה, אני לא ממש מבין למה אתה רוצה לחבר את זה דווקא ל-PCI...זה לא יהיה קצת תקוע? תקע את הקטודה באיזה מקום נורמלי וסגור עניין...
פורסם 2004 בספטמבר 2221 שנים תחבר את הקטודה עם דבק חם לכל מקום שבא לך במארז, הכי קל הכי פשוט, לא צריך להשקיע עבודה ובמקרה הצורך הניתוק לא יהיה מסובך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.