עבור לתוכן

בכמה כדאי למכור את הדיסקמן הבא? sony d-e200 שנת היצור היא 2000 אבל זה דיסקמן של

Featured Replies

פורסם

סוני שקניתי מאיטליה..ועלה לי דיי הרבה קניתי אותו בשנת 2000 חחח אבל בכל זאת אני רואה בכל מיני אתרים שמוכרים אותו ב80 דולר ואפילו יותר..אני לא יודע כמה הוא עולה בארץ לא מצאתי באתרים בארץ מכירות שלו אז למבינים בכמה כדאי למכור? המצב שלו מצויין...

פורסם

דיסק מן חדש של סוני אפשר לקנות גם ב-200 שקל

לדעתי מכשיר ישן מלפני 4 שנים שבקושי יש לו אנטישוט לא שווה אפילו 50 שקל היום.

פורסם
  • מחבר

האנטישוק שלו מצויין דווקא כמעט ואף פעם לא היו לי קפיצות אפילו בזעזועים דיי חזקים...אז בכמה אתם מציאים למכור? 50? חח

פורסם

אני מציע לך דבר כזה על תמכור אותו זרוק אותו במגירה וזהו בכול מקרה אף בנאדם שפוי לא ישלם לך עליו יותר מ50 שקל, ומה אתה כבר יכול לעשות ב50 שקל ללכת לסרט?

שמור תדיסקמן ותגיד לאבא שיתן לך 50.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אני רואה שבאמת הוא שווה 50 שקל...גם חבר שלי אמר לי בדיוק היום שיתנו לי עליו רק 50...כנראה שבאמץ כדי שיעלה אבק במגרה...למרות שיש לי 3 דיסקמנים חח..

פורסם

תמיד טוב שיש אקסטרה ..

פורסם

לא בדיוק, אנשים שלא מבינים אפשר לשכנע אותם שהדיסקמן טוב ואוליי יש סיכוי שישלמו לך 150 ש"ח.

גם 50 ש"ח זה שימושי, אז מה רע?

תנסה אוליי בהומלס.

פורסם

שמע מה שאתה אומר לא תופס, כיום אתה קונה דיסקמן חדש של פנסוניק ב250 שקל אז לשלם על דיסקמן בן 4 שנים ויותר 150 שקל ממש לא הגיוני כזה פראייר גם כאן בארץ לא תמצא.

המאמץ בפרסום מודעה ושכנוע של בנאדם כדי שישלם לך 100שקל או יותר לא שווים את התמורה אתה מוכר דיסקמן במחיר ריצפה ותוך יום מוציא את הכסף הזה על סרט וארוחה במקדונלדס מה זה עוזר לך בדיוק? סתם מכרת דיסקמן שאולי היה נמצא לו שימוש בעתיד.

פורסם

לבנאדם יש 3 דיסקמנים ואני חושב שהוא יצליח למכור אותו ב100 מתחת ל50 כבר לא שווה למכור אותו.

אם קשה למכור אז אל תמכור ואם יש הרבה קונים מהאזור שלך אז למה לא.. עדיף עוד כסף בכיס מאשר עוד דיסקמן ללא שימוש.

ואני מכרתי את המחשב פנטיום 3 740 mhz הישן שלי ב850 ש"ח שזה מחיר סבבה למרות שהמחשב היה לא רע בכלל אבל רק עם 128 זיכרון.

ועכשיו אני נהנה מamd athlon xp 2500 עם לוח של epox וזיכרון adata זה שילוב מצוין.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם הקטע אולי אני יוכל למכור שתי דיסקמנים ב150 זה יהיה יותר משכנע כי השלישי שיש לי הוא סתם מעפן כזה קניתי אותו מבריטניה ב99' חחח באיזה שוק שמה...ועלה איזה 7 לירות סטרלינג העין לייזר שלו ענקית יחסית..אז.יש סיכוי שמישהו ירצה שתיי דיסקמנים? חח רואים כמה שאני נואש להפתר מזבל הא?

פורסם

כל אחד מעדיף לקבל על זבל כסף אני חושב.. חוץ מכמה מיקרים יוצאי דופן :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים