עבור לתוכן

שאלות בקשר לשדרוג מעבד

Featured Replies

פורסם

יש לי:

Gigabyte 7vtxe

AMD Athlon XP 1600+

ATI Radeon 9600 Pro

בשלב זה אני רוצה להחליף את המעבד בעיקר בגלל שהוא לא מנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך במשחקים כמו AA ו-DOOM3. השאלה שלי להתחלה-האם אני חייב להחליף גם את הלוח אם ?

פורסם

תלוי לאן אתה רוצה לשדרג,אם אתה רוצה לשם מעבד Athlon XP ( Socket A) אתה לא חייב לשדרג.

אגב,אני ממליץ לך לקנות קירור טוב למעבד (כמו הזלמן 7000) ולעשות אוברקלוק למעבד במקום לקנות אחד חדש,אחרי הכל 9600 Pro לא כרטיס כל כך חזק.

והמעבד אחרי אוברקלוק בינוני )יחסית) ינצל אותו עד תומו.

פורסם

לא הצלחתי למצוא לוח כזה באתר של Gigabyte, אתה בטוח שזה הדגם? ואני לא ממש בטוח שתוכל להחליף מעבד בלי הלוח, זה תלוי באיזה באסים הלוח תומך. חוץ מזה - איזה זכרונות יש לך? אם זה SDRAM ואתה מחליף לוח, הם יכולים ללכת לפח.

פורסם
  • מחבר

Gigabyte 7vtx-e

זה הדגם 100% ואני בטוח שאנשים פה מכירים את הלוח. יש לי 512 DDR.

XPloiT.Codebase אתה בטוח שאחרי אוברקלוק בינוני הוא ינצל אותו עד תומו? בכל אופן, אני לא יודע להתעסק עם OC, ואף פעם לא עשיתי דבר כזה.

מה זאת אומרת Socket A? עברתי ב"מדריך לקניית מעבד" שבראש העמוד בפורום וראיתי 462 939 וכ'ו... ???

פורסם

דווקא נראה לי כאילו שהכרטיס מסך מותאם למעבד בצורה סבירה.

Socket A זה מה שבא על הAthlon XP לדורותיו.

פורסם

בכל זאת לא הצלחתי למצוא את הלוח. אתה יכול להביא קישור אליו מהאתר של Gigabyte?

וסוקט A נקרא גם סוקט 462

פורסם
AMD Athlon XP 1600+

ATI Radeon 9600 Pro

ניצול מקסימלי ואופטימלי

פורסם
  • מחבר

ניצול מקסימלי ואופטימלי

כבר שמעתי פה בעבר מכמה אנשים בפורום שהרדאון שלי לא מנוצל באופן מקסימלי. זה בא לידי ביטוי למשל ב-FPS נמוך ב-AA וקירטועים ב-DOOM3.

פורסם

אז יאללה, 500 שקל ויש לך XP2500 חדש.

זה לא כזה נורא :)

לדעתי, אתה לא צריך להחליף לוח, אבל בענייני תאימות יש כאן מומחים גדולים ממני...

פורסם

סתם יהיה מיותר לקנות לוח שלא בטוח תומך במעבד הזה - אז לבדוק את זה קודם.

ודבר שני - ברור שאם תשדרג מעבד אז דום או כל אפליקציה תרוץ מהר יותר - כי המעבד מהיר יותר מן הסתם ודום 3 אוהב מעבד מהיר וטוב.

זה מעגל שלא נגמר חח 8)

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני לא אחליף סתם את הלוח! קראתי עכשיו חלק מהמדריך שבראש הפורום, ואני לא מבין מה הקטע של AMD, הם הולכים על שיטה שהמטרה שלה לבלבל אנשים? 10 מעבדים עם אותו שם כל פעם משנים איזה אות קוראים לזה 2500 אבל זה בעצם 2000 שיגעו אותי...אני מסתכל באתר של חנות מחשבים ואני רואה מחיר של מעבד AMD אני כבר לא יודע למה הם מתכוונים.

בקיצור אלה האפשרויות שלי שלקוחות המדריך:

Athlon XP Barton

Athlon Xp 400 Barton

Athlon Xp T-bred B 333

Athlon XP Palomino

Sempron

אני מבקש רק שמישהו יסביר לי מה זה מהירות אפיק, זיכרון מטמון, מהירות שעון ובמה זה מתבטא תכלס! ואם לא אז רק חלק מהדברים...

תודה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים