עבור לתוכן

לקנות מNewegg

Featured Replies

פורסם

בניו אג יש דבר כזה שאומר INTERNETIONAL SHIPPING - PR only! עכשיו, הוא לא נותן לי לסמן אותו.. אם היה אפשר, זה היה נותן לישראל? ולמה זה לא נותן ללחוץ עליו בכלל?

פורסם

נכון ללפני שנה בערך(מתי שאני ניסיתי לקנות משם) הם קיבלו רק כרטיסי אשראי אמריקאים, שלחתי אי-מייל וקיבלתי תשובה סתומה שהם מקבלים רק כרטיס אשראי אמריקאי לא משנה לאיפה אתה שולח וכו' על כן סביר להניח שלך תהיה את אותה הבעיה ושאתה יכול לשכוח מ-NEWEGG אלא אם יש לך איזושהי דרך להשתמש בכרטיס אשראי אמריקאי!

בהצלחה  :hi:

פורסם

שאלת הבנה קטנה...

האם זה אומר שאתה יכול לעשות משלוח לישראל אם אתה משתמש בכרטיס אשראי אמריקאי?

פורסם
  • מחבר

מצטרף לשאלה..

פורסם

שלחו אימייל לחברה

מה אנחנו עובדים שם?

פורסם
  • מחבר

לא, אבל אולי למישהו יש ניסיון עם האופציה הזאת של הPR והוא יכול לעזור.. ואם אין לך שומדבר מועיל להגיד אז אל תגיד

פורסם

PAYPAL

פורסם

כרטיס אשראי אמריקאי זה לא מספיק, צריך גם שהBilling Address יהיה בארה"ב. אני קניתי מהם כבר כמה פעמים (בעצם, אני קונה רק רק משם) ותמיד סידרתי שמישהו יביא לי את זה. אני חושב שהם לא ירצו לשלוח לארץ פשוט בגלל שזה סיבוך בשבילהם ושם הם שומרים על הכל פשוט - הם לא מספקים אחריות על המוצרים, הם לא מרכיבים מחשבים, אי אפשר לפנות אליהם בנושאים טכניים, הם מאשראים כל RMA, הם עושים בעיות עם כתובת המשלוח היא לא הBilling address... כל הדברים האלה זה כדי שיהיו 0 רמאויות וכדי שהמחירים שלהם ישארו תחרותיים.

פורסם

PAYPAL

(פעם שניה)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקיי... אז כנראה שאני צריך מישהו באמריקה. באסה, אבל אין מה לעשות.. תודה רבה לכולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים