עבור לתוכן

מחשב ב-7700 ש"ח ללא מסך (כולל מערכת הפעלה) - דעתכם?

Featured Replies

פורסם

לא היה לי כח לקרוא את כל הדיון אבל הבנתי שאתה מחפש שקט אז הספק שלי שזה זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4366 הוא הספק הכי שקט ששמעתי ושמעתי מ-ל-א

בקשר למארז לחבר שלי יש את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=4778 שהמארז שקט בצורה בלתי רגילה (אבל הספק שלו בקצת ממש בקצת (יש לי אוזן רגישה בטירוף אתה יכול לחפש דיונים ישנים שלי ולהבין למה אני מתכוון) יותר רועש משלי ולשלי יש יותר כוח ושתי מאוררים, אז יש לו את המארז הזה עם הקירור של זלמן וזה שקט בטירוף.

אם אתה מחפש שקט אבל שקט אז זה הספק שלי עם המארז שלו וקירור של זלמן וונטק סתלף (אני ממהר בגלל זה ההודעה נראית ככה).

בקשר לצורב אני יודע מנסיון שהnec בכלל לא רע היה לנו כזה בעסק והוא עבד מעולה עד שהוא נקנה (כיד שנייה אנחנו לא רמאים ).

אה כם יש לו שתי כוננים 180 ג'יגה של סמסונג ושתייהם ביחד יותר שקטים מהכונן שלי (ראה חתימה), אם כי שתינו הרגשנו ששלי פועל קצת יותר מהר.

• תגובות 55
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני צריך מערכת הפעלה כי אני רוצה שהיא תהיה חוקית - לא OPEN CODE - אני רוצה XP וזה מה שזה עולה - אין מה לעשות

לגבי ה 6800 - יש כ"כ הרבה דעות שאי אפשר לצאת מזה, לקחתי XFX - מקוה שזה יהיה בסדר (חסר לו שלא בשביל 1,790 ש"ח)

לגבי הדיסק - לקחתי באמת את ה SAMSUNG 120 SATA כמו שהרבה המליצו פה - גם לי זה נראה מספיק

לגבי הצורב - גם פה שמעתי להמלצות, ויתרתי על הפיוניר ולקחתי LG4120 - נראה לי מספיק והוא DUAL - נכון שיש NEC חדש, 3150, אבל ביננו, אין לזה סוף ומחר יצא אחד אחר - בכל מקרה ל KSP אין אותו ורציתי לקנות מחשב גמור ולא להתעסק אח"כ עם תוספות

אז זהו - זה מה שיש ונקווה שזה יעבוד טוב - מה אתם חושבים - המחשב יריץ קבצי WORD במפרט הזה????  :-)

בחירות מצויינות אחת אחת. תהיה לך מערכת שקטה וחזקה מאד לכל דבר, תתחדש.

פורסם

אפשר לחשוב ששוטרים יבואו עם צו מבית משפט לעשות לך חיפוש! כל השכונה בערך התקינה ת-XP שלה מהדיסק (המקורי :-[) שלי

כנראה שלא, אבל המחשב הזה חייב להיות חוקי, מסיבותיו שלו, ואין מה לעשות

ועכשיו שאני יודע שלשנינו יש דיסק מ-ק-ו-ר-י אני יותר רגוע :-))) וכך גם ידידנו ביל שלפי YNET קיבל ב 2004 העלאה במשכורת של 4.4% ובונוס של 901,667$ - וזה בזכות שנינו !!!!

פורסם

עוד דבר חשוב kiri7, הייתי מציע לקחת במקום ה XFX המגיע עם מאוורר קטן, את ה 6800 של Leadtek עם הקירור המעולה והשקט.  ניתן למוצאו בComp-il עם שנתיים אחריות ובמחיר זול.

ראה דיון לגבי ה 6800 כאן.

פורסם

מפרט מצויין. הלוואי עלי :). ו 100% על הווינדוס. :xyxthumbs:

אני מקווה שה XFX לא מרעיש אחרי שהשקעת במארז - לפחחות תשאל בפורום תצוגה. בטוח שיש אנשים שקנו אותו.

את העבודה אני בטוח שה XFX יעשה.

לגבי מסך דק - זה בכל זאת שווה לעשות סיבוב ולהשוות. אני שומע כל מיני דברים מאנשים שמאוד לא מוצאים חן בעיני, כל מיני דיסוננסים קוגניטיביים כמו:

א) האותיות ב NATIVE מכווצצות אבל אחלה מסך.

ב) התמונה כהה למעלה ובהירה למטה אבל בן *ונה של מסך

ג) אין מריחות כשאני רואה סרטים במדיה פלייר בסקין מוד מוקטן.

ד) כשהוא עובד הוא מסך נפלא.

אם אתה משקיע הרבה כסף כדאי שתבדוק טוב לפני שאתה קונה.

פורסם

מפרט מצויין. הלוואי עלי   :).    ו 100% על הווינדוס.  :xyxthumbs:

אני מקווה שה XFX לא מרעיש אחרי שהשקעת במארז - לפחחות תשאל בפורום תצוגה. בטוח שיש אנשים שקנו אותו.

את העבודה אני בטוח שה XFX יעשה.

לגבי מסך דק - זה בכל זאת שווה לעשות סיבוב ולהשוות. אני שומע כל מיני דברים מאנשים שמאוד לא מוצאים חן בעיני, כל מיני דיסוננסים קוגניטיביים כמו:

א) האותיות ב NATIVE מכווצצות אבל אחלה מסך.

ב) התמונה כהה למעלה ובהירה למטה אבל בן *ונה של מסך

ג) אין מריחות כשאני רואה סרטים במדיה פלייר בסקין מוד מוקטן.

ד) כשהוא עובד הוא מסך נפלא.

אם אתה משקיע הרבה כסף כדאי שתבדוק טוב לפני שאתה קונה.

אתה צודק - גם אני שמעתי

אני הולך על ה VIEWSONIC 171P שזה מהדגמים היותר טובים שלהם, קיבל המון המון ביקורות מעולות גם בארה"ב וגם בישראל (יש לינק באחד הפורומים לגביו - עשיתי חיפוש לפי VIEWSONIC) וכל מי שכתב ביקורת נתן לו ציון מרבי (עשרות תגובות מארה"ב)

יש לו מהירות תגובה של 16MS וכתוב שהוא מותאם במיוחד למולטימדיה

בנוסף יש לו PIVOT שזה גם חשוב מאוד בשבילי

ודבר נוסף - יש לו אחריות מהפיקסל הראשון !!!!! על ידי היבואן אומניטק שזה מאוד נדיר למצוא (אם בכלל)

פורסם

נראה באמת בחירה מוצלחת. ;)

פורסם

kiri7'

שאלה חשובה אליך?

לכרטיס מסך יש תיכנון ל OC?

פורסם

נראה באמת בחירה מוצלחת.  ;)

אכן הביקורות ממעלה ראשונה (הקונים ולא העיתונאים!) משבחים, חוץ מאיזה נאחס אחד נראה לי מפונק עם חרא כרטיס מסך.

http://zap.co.il/ratemodel.asp?Model_id=11353

פורסם
  • מחבר

לכרטיס מסך יש תיכנון ל OC?

לא, הוא לא מתעסק עם אוברקלוק.

אגב סתם מעניין אותי מה דעתכם על הזלמן 7000 שכולו נחושת? האם הוא כבד מדי (מעל ה-700 גרם אם זכרוני אינו מטעה אותי).

לבינתיים הוא השאיר את ה-AlCu, ה-Cu מלא עולה רק 10 ש"ח יותר (ויותר זמין במלאי), אבל חששתי מהמשקל שלו.

פורסם

LOCOS טוען שה ALC-CU מצוין ובשביל מעלה הבדל עדיף לא להעמיס את הלוח. אני ראיתי רק את ה CU. אבל, אפשר לשאול את החברה מ "אוברקלוקינג וקרור".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים