עבור לתוכן

מחשב ב-7700 ש"ח ללא מסך (כולל מערכת הפעלה) - דעתכם?

Featured Replies

פורסם

למערכת עם מסך דק בהחלט אין טעם להעדיף 6800GT על פני 6800 רגיל, היות וכל היתרון של ה GT הוא בעיקר ברזולוציות גבוהות, שכפי שאמרת לא יבואו לידי ביטוי במסך דק. לכן אין ספק שהבחירה הטובה ביותר בשבילך תהיה ללכת על ה 6800 הרגיל, אולי אפילו להסתפק ב R9800PRO..

אבל מה לגבי הפילטרים - אם אני אפעיל את כולם, אפילו ברזולוציה נמוכה יותר, לא יהיה יתרון ל GT?

• תגובות 55
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת, אני הייתי מוסיף 400 שקל, וקונה למשחקים את ה 9800פרו עם מסך 19" איכותי. זה יהיה הרבה יותר כיף למשחקים מכל GT.

דרך אגב במחיר של ה GT פחות או יותר אתה כבר יכול לקבל F900B יחד עם 9800פרו. למרות שאני מעדיף את ה F900P.

סתם, עוד כוון למחשבה בהתלבטות הקשה. אני אפילו לא יודע איזה מסך דק יש לך. יכול להיות שכל ההתלבטות לא רלוונטית כי אתה תקבל מריחות כאלה שלא ישנה GT או TI4200.

עריכה: לגבי הפילטרים, 9800 פרו יכול להפעיל לא מעט ברזולוציות סבירות, ורוב האנשים לא ישימו בכלל לב להבדל עם ובלי אלא אם כן תעמוד לידם ותתחיל להראות להם.

פורסם

ראה השוואה בין הכרטיסים

שים לב שברזולוציות של 1024X768 ו 1280X1024, ה 6800 רץ לא רע בכלל גם עם פילטרים, אבל בהחלט רואים שה GT מנצח כאן בהפרש גדול.

פורסם

JC,

השאלה הגדולה זה לא מה מנצח. השאלה הגדולה זה מה מספק ומה יתן BETTER VALUE FOR MONEY.

פורסם

לגיימר כבד שרוצה שכל המשחקים הכבדים עכשיו ובעתיד הקרוב/רחוק יפעלו לו חלק ברזולוציה גבוהה, אני מניח שגם אתה תסכים ש ה GT ביחס לביצועים שהוא נותן הוא בהחלט Good Value for money..

בכל מקרה כפי שאמרתי, אני מניח שה XFX ב 1,790 ש"ח הוא המשתלם ביותר כאן, במיוחד למשתמש עם מסך 17" דק

פורסם

לגיימר שרוצה הכל ברזולוציה מקסימלית מטורפת ופילטרים אין ברירה. זה עדיין לא הופך את זה ל GOOD VALUE FOR MONEY.

לגבי מה יחזיק או לא אני ממש לא בטוח. מחר יצאו ה SLI ואז חברות הענק יוציאו משחק חדש שכדי לשחק בו ברזולוציות מטורפות אין ברירה וחייבים לקנות שני X משהו.

רבק, אנשים משחקים DOOM3 בכיף על TI4200. מרוב התרכזות בפרטים אנשים מפספסים את ההנאה העיקרית שזה המשחק עצמו. במקום לשחק מריצים 3DMARK. אני חושב שזה מיותר לחלוטין. לא חושב שיצא משחק בשנתיים שלוש הקרובות שלא תוכל להנות ממנו על 9800פרו גם אם לא תראה את הפלולה של הגיבור.

פורסם

האמת, אני הייתי מוסיף 400 שקל, וקונה למשחקים את ה 9800פרו עם מסך 19" איכותי. זה יהיה הרבה יותר כיף למשחקים מכל GT.

דרך אגב במחיר של ה GT פחות או יותר אתה כבר יכול לקבל F900B יחד עם 9800פרו. למרות שאני מעדיף את ה F900P.

סתם, עוד כוון למחשבה בהתלבטות הקשה. אני אפילו לא יודע איזה מסך דק יש לך. יכול להיות שכל ההתלבטות לא רלוונטית כי אתה תקבל מריחות כאלה שלא ישנה GT או TI4200.

עריכה: לגבי הפילטרים, 9800 פרו יכול להפעיל לא מעט ברזולוציות סבירות, ורוב האנשים לא ישימו בכלל לב להבדל עם ובלי אלא אם כן תעמוד לידם ותתחיל להראות להם.

כן אבל אתה הוא זה שרוצה להתרווח על הספה ולראות סרטים במחשב - זו לא מטרת המחשב שלי

אני לא גיימר כבד אבל אני רוצה שמשחקים כבדים ירוצו חלק ושהכרטיס יריץ משחקים גם בעוד שנה

עוד אין לי מסך דק אבל אני אקנה משהו טוב, עם מהירות תגובה טובה

אני רואה לפי כל התגובות שלך שאתה לא חסיד גדול של NVIDIA :-)

יש לכם המלצות למסך שיביא לידי ביטוי את היתרונות של ה GT?

פורסם

כן אבל אתה הוא זה שרוצה להתרווח על הספה ולראות סרטים במחשב - זו לא מטרת המחשב שלי

אני לא גיימר כבד אבל אני רוצה שמשחקים כבדים ירוצו חלק ושהכרטיס יריץ משחקים גם בעוד שנה

עוד אין לי מסך דק אבל אני אקנה משהו טוב, עם מהירות תגובה טובה

אני רואה לפי כל התגובות שלך שאתה לא חסיד גדול של NVIDIA :-)

יש לכם המלצות למסך שיביא לידי ביטוי את היתרונות של ה GT?

1) אני לא רואה סרטים על המחשב שלי. אני מתרווח מול מערכת קולנוע ביתית שעולה כמו שני מחשבים ;)

2) 9800 פרו יריץ לך משחקים חלק גם בעוד שנתיים אם לא תתעקש על פילטרים ורזולוציות.

3) מה שבאמת ינצל את היתרונות של ה GT יהיה מסך CRT 19" איכותי כדוגמת ה F900P. אבל, יש הרבה דיונים על מסכים דקים בפורום תצוגה וגרפיקה.

4) אני חסיד גדול של NVIDIA, ו ATI ו AMD ואינטל וכל חברה שעוזרת לי לקבל מחשב שעושה את מה שאני רוצה שיעשה. אני לא חסיד גדול של זריקת כסף בגלל שווק אגרסיבי של חברה כזו או אחרת.

פורסם
  • מחבר

2) לא אני ולא אתה יודעים מה יהיה עוד שנתיים.. ;)

3) אני מסכים ומעדיף 19" CRT איכותי שיעלה כמעט אלפיה מתחת ל-LCD סביר. אז אין כאן עניין של נוחות גישה שתהיה חובה, ביצועי ה-CRT עדיין עדיפים.

פורסם

עד היום עברתי הרבה פעמים את השנתיים האלה והרבה הפתעות לא היו. סה"כ לא המלצתי לו על FX5200 אלא על 9800PRO. ומה שלא יעלה על 9800פרו לא יעלה על GT (כמובן, עם רזולוציה פחותה ב 9800). אני בטוח שכאשרה SLI יצא באופן רציני אז NVIDIA או ATI ידחפו איזה משחק שכל הביקורות הראשוניות יגידו שחייבים איזה 2 6800ULTRA ב SLI ועם הזמן נגלה אנשים שנהנים ומשחקים על 9600.

פורסם

kiri7

אתה חייב לקנות את המערכת ב KSP?

יש להם מפרט מאוד מוגבל ....

1. מעבד+לוח+זיכרון מה שאמרו לך לקחת זה סבבה .(3000+ , 512x2 adata,epox nforce250

2.כרטיס מסך עדיף קח 6800 של אלבטרון . (לא GT)

3.מארז קח compucase 6920.

4.הרדיסק קח samsung 120 giga 8buffer sata. (או יותר או פחות כמה שאתה רוצה לדעתי הכי משתלם ה 120)

5.צורב כמו שאמרו לך עדיף לך לקחת את ה Nec3500A הוא מאוד שקט ומהיר. (יש אותו עכשיו בהרבה מחירות פובמיות במחיר טוב)

חוץ מזה זהו :)

תהנה.

פורסם

בשביל מה אתה צריך מערכת הפעלה? תשתמש בנוחכית או שתוריד מהאימיול או משהו למה לשלם על משהו 800 שקל שאפשר להוריד אותו?

גם תמיד אפשר לצרוב מחבר או משהו.

פורסם

בשביל מה אתה צריך מערכת הפעלה? תשתמש בנוחכית או שתוריד מהאימיול או משהו למה לשלם על משהו 800 שקל שאפשר להוריד אותו?

אני צריך מערכת הפעלה כי אני רוצה שהיא תהיה חוקית - לא OPEN CODE - אני רוצה XP וזה מה שזה עולה - אין מה לעשות

לגבי ה 6800 - יש כ"כ הרבה דעות שאי אפשר לצאת מזה, לקחתי XFX - מקוה שזה יהיה בסדר (חסר לו שלא בשביל 1,790 ש"ח)

לגבי הדיסק - לקחתי באמת את ה SAMSUNG 120 SATA כמו שהרבה המליצו פה - גם לי זה נראה מספיק

לגבי הצורב - גם פה שמעתי להמלצות, ויתרתי על הפיוניר ולקחתי LG4120 - נראה לי מספיק והוא DUAL - נכון שיש NEC חדש, 3150, אבל ביננו, אין לזה סוף ומחר יצא אחד אחר - בכל מקרה ל KSP אין אותו ורציתי לקנות מחשב גמור ולא להתעסק אח"כ עם תוספות

אז זהו - זה מה שיש ונקווה שזה יעבוד טוב - מה אתם חושבים - המחשב יריץ קבצי WORD במפרט הזה???? :-)

פורסם

ודבר אחרון - לקחתי את ה SONATA בסוף - תודה לכל הממליצים (300W ב COMPUCASE בכל זאת נראה גבולי)

פורסם

אפשר לחשוב ששוטרים יבואו עם צו מבית משפט לעשות לך חיפוש! כל השכונה בערך התקינה ת-XP שלה מהדיסק (המקורי :-[) שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים