עבור לתוכן

מחשב ב-7700 ש"ח ללא מסך (כולל מערכת הפעלה) - דעתכם?

Featured Replies

פורסם

Daglas דיבר בכלל על כונן DVD.. אתה לא יכול להשוות שני מוצרים שונים של חברה ולפסול את כל המוצרים שלה על סמך בעיות עם דגם מסויים אחד..

בטח שלא על פי כונן בודד אחד (מילא אם זה היתה תקלה סידרתית מוכרת).

אתה לא חושב שעדיף ללכת על לייטאון וזהו? תאמין לי שאתה לא רוצה להתקל במה שאני נתקלתי.

• תגובות 55
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ALI זה לא עקרוני בכלל כי אין צורך בכונן DVD נוסף..

בכל מקרה אני לא מחזיק יותר מכוננים של Liteon מאשר Aopen, והאחרונים גם מגיעים עם הפאנלים החלופיים שזה מאוד שימושי מבחינה אסטית.

אבל זה לא עקרוני לדיון הנוכחי.

פורסם

דרך אגב, מיותר לציין שאם לא הולכים לשחק על המחשב ברזולוציה גבוהה מאד עם AA וכו' גם הרדאון 9800 של MSI יהיה יותר ממספיק..וממילא ניתן יהיה גם לקחת את ה Compucase עם ה HEC ללא חשש.

אני לא הייתי לוקח ג"כ את ה 120GB במחיר 590 ש"ח..ניתן למצוא 160GB SATA של WD במחיר זה פחות או יותר מחנויות אחרות.

אם ללכת על המערכת הנוכחית, אני ממליץ ביותר על ה SONATA, ובטח אין צורך להרחיב על כמה הוא נראה יותר טוב מה Compucase הקלאסי..

פורסם

דרך אגב, מיותר לציין שאם לא הולכים לשחק על המחשב ברזולוציה גבוהה מאד עם AA וכו' גם הרדאון 9800 של MSI יהיה יותר ממספיק..וממילא ניתן יהיה גם לקחת את ה Compucase עם ה HEC ללא חשש.

ואז אני מאוד אשמח כי זה אומר הצלחה אחת פחות לשווק האגרסיבי המעצבן של NVIDIA. :jump:

פורסם

הנה מפרט מתוקן!!!! תתפשר על צורב ותקבל 6800GT שהוא בתאוריה 6800ULTRA שהוא (וזאת עובדה) הכרטיס מספר 2 בשוק (אם לא הראשון!)!.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

מפרט מעולה, תתחדש. אבל לי יש שאלה על KSP.

איך זה שהם כל כך זולים? חייב להיות איזה קאצ' !

דבר נוסף הוא, ששמתי לב שרשום שמה שהמחירון הוא למזומן, והמחירון השני (תשלומים, כרטיס אשראי ,נניח) נמצא בסניפים.

אז אם הבנתי נכון, צריך לשלם להם במזומן על מנת להנות מהמחירים הנמוכים הללו?

(סלחה שאני "מתגנב" כאן לת'רד, מקווה לקבל תשובה ולא לסטות מן הנושא [: )

פורסם

איזה מפרט מעולה מה שהכנתי לו עכשיו? ;)

הקאצ' הוא האחריות... הם נותנים שנה בעוד שאחרים נותנים 3... או משהו כזה...

פורסם

איזה מפרט מעולה מה שהכנתי לו עכשיו? ;)

המפרט האחרון מצויין :)

זה הקאצ' היחידי? העיניין עם המזומן לא תופס? מישהו קנה משם פה ויכול לתת תשובה?

פורסם

זה עובד ככה כל הזמן "ריבית בתשלומים בכרטיס אשראי"...

בכל מקום זה ככה...

נגיד במזומנים המפרט עולה 7610

אז בכרטיס אשראי הסך הכל יעלה לי 8304...

פורסם

זה עובד ככה כל הזמן "ריבית בתשלומים בכרטיס אשראי"...

בכל מקום זה ככה...

נגיד במזומנים המפרט עולה 7610

אז בכרטיס אשראי הסך הכל יעלה לי 8304...

:| אז הם זולים רק למראית עין .... \:

היה ברור שיש קאצ' כלשהוא פה...

פורסם

איזה מפרט מעולה מה שהכנתי לו עכשיו?  ;)

1) שמת לו 2510 כשבעוד 20 שקל הוא קונה 4120B

2) שמת לו 3000 כשחבר שלו רוצה 3200.

3) גם אם תוסיף כמה אחוז על תשלומים הם עדיין יהיו זולים.

4) אם מרכיבים בKSP אז מקבלים 3 שנות אחריות על המעבד ועוד רכיבים.

5) הייתי שם אם כבר GT של אלבטרון.

6) צריך איכשהוא לחתוך כי כנראה יקנה ANTEC ב 890.

פורסם

הנהההההההההההההההההההההההההה כל הדרישות נענווווו GT לא יהיה לו אם הוא קונה 3200 ו מארז ANTEC אבל לפחות יהיו לו 160G ואז הוא סוגר בדיוק 7900 בלי לבזבז כסף קטן ;)

אבל אם רוצים לחסוך יותר שיורידו ל 120 G של סיגייט.... זה הכל אני כבר לא יודע מה אפשר לתת לו למרות שאני אישית הייתי לוקח את ה 3000+ את ה 120 G וה 6800GT כי בואו נחשוב בהיגיון מה יתן יותר ביצועים??? 3200 או 6800GT שאפשר לקרוא לו אפילו 6800ULTRA??? אני חושב שהכרטיס מסך יתן חתיכת תוספת לביצועים... אם יש עוד הערות נשמח לשמוע...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

הנהההההההההההההההההההההההההה כל הדרישות נענווווו GT לא יהיה לו אם הוא קונה 3200 ו מארז ANTEC אבל לפחות יהיו לו 160G ואז הוא סוגר בדיוק 7900 בלי לבזבז כסף קטן  ;)

אבל אם רוצים לחסוך יותר שיורידו ל 120 G של סיגייט.... זה הכל אני כבר לא יודע מה אפשר לתת לו למרות שאני אישית הייתי לוקח את ה 3000+ את ה 120 G וה 6800GT כי בואו נחשוב בהיגיון מה יתן יותר ביצועים??? 3200 או 6800GT שאפשר לקרוא לו אפילו 6800ULTRA??? אני חושב שהכרטיס מסך יתן חתיכת תוספת לביצועים... אם יש עוד הערות נשמח לשמוע...

כן, הוא בעצמו אמר שהיה מעדיף ללכת על 3000 אבל לחבר שלו רצונות אחרים.

שוב, לא לשכוח הרכבה. לא קונים ב KSP בלי הרכבה.

שוב, כמו שאמרתי קודם. כל ה 6800 מיותרים לאללה לדעתי כרגע במחירים המטורפים שלהם. לא חייבים לשחק 1200X1600 עם כל הפילטרים. אז לא תראה את השערות באף של הגיבור. מה יקרה? תבין, NVIDIA דוחפים לכם את ה 6800 בכוח במחירים מופרזים ורובכם תסלח לי אוכלים את הלוקש. אנשים משחקים DOOM3 ונהנים עם 9600. מחשב זה הרבה יותר מכרטיס מסך. במקום להשקיע ב 6800 עדיף להשקיע במסך 19" ששווה הרבה יותר לחווית המשחק מאשר 6800, צורב DVD, רמקולים איכותיים, יותר זכרון, אוזניות טובות למוזיקה ומשחקים בלילה, מקלדת ועכבר נטענים אלחוטיים כדי לראות סרטים על ה 19" מהספה בנחת, וכו'. בארה"ב כשכרטיס כזה עולה 400 דולר ודולר בשביל אמריקאי זה הרבה פחות מאשר דולר בשבילנו אפשר עוד איכשהוא להבין. אבל פה? בשביל מה? 2600 שקל זה הרבה מאוד כסף.

פורסם

שלום לכולם

המחשב בשבילי :-)

קראתי את כל התגובות - תודה לכולם

אני אקח את ה3000 (ולא 3200) עם דיסק של SAMSUNG ומארז ANTEC W380 וצורב LG וכך לא יהיה שינוי מהותי במחיר

השאלה היחידה היא האם 6800 או 6800 GT ואת זה עוד לא החלטתי

לדעתי זה גם תלוי במסך לא? האם היתרונות של ה GT יבואו לידי ביטוי במסך 17" TFT שלא בטוח יחזיק רזולציה כ"כ גבוהה (שבה יבואו לידי ביטוי יתרונות ה GT)

מה אתם חושבים?

פורסם

למערכת עם מסך דק בהחלט אין טעם להעדיף 6800GT על פני 6800 רגיל, היות וכל היתרון של ה GT הוא בעיקר ברזולוציות גבוהות, שכפי שאמרת לא יבואו לידי ביטוי במסך דק. לכן אין ספק שהבחירה הטובה ביותר בשבילך תהיה ללכת על ה 6800 הרגיל, אולי אפילו להסתפק ב R9800PRO..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים