עבור לתוכן

מחשב ב-7700 ש"ח ללא מסך (כולל מערכת הפעלה) - דעתכם?

Featured Replies

פורסם

מפרט:

Athlon 64 3200+ (S-754) 1320

Zalman 7000A AlCu 200

EPOX 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570

2xDDR400 512MB A-DATA 2 920

xfx 6800 128MB DVI,TV 1790

WD 120GB SATA 590

Teac/SONY 1.44 40

PIONEER AO8 DVD±R x16 Dual Layer 640

HEC Compucase CI-6A19 390

MS Internet + MS Mouse Wireless Optical 220

MS WINDOWS XP PRO 850

Total price + system assemly 7720 ¤

דעתכם על המפרט מהבחינות הבאות:

א. רעש, האם ה-Compucase יהיה מספיק שקט עם שני מאווררי 120 מ"מ? כמו כן הספק שלו.

ב. יציבות - האם ה-HEC 300AR-T מספיק חזק כדי להחזיק את הכרטיס מסך הזה בלי בעיות עם ה-A64? האם לדעתכם שווא להוסיף ל-Antec Sonata (בהתחשב בכך שהשקט חשוב)?

לדעתי עדיף יהיה להסתפק במעבד A64 3000.. אולי לקחת כונן קשיח של Samsung שיהיה קצת יותר שקט.. אבל המפרט לא בשבילי.. ;)

האם שווא להשקיע ב-6800GT לדעתכם?

תודה על העזרה!

• תגובות 55
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש את המארז לאחותי עם מאוורר 120 מ"מ אחד, בדקתי את המערכת עם Silent Boost והמארז היה שקט למדי. הספק מגיע עם מאוורר אחד והוא שקט מאד.

מה שכן, לא נראה לי שספק 300W יכול להחזיק ביציבות מערכת עם GF6800. לכן אין ספק בכלל שה SONATA המגיע עם 380W יעשה את העבודה יותר טוב הן מבחינת שקט, והן מבחינת להחזיק את המערכת ביציבות עם הכרטיס החזק.

למעשה, אם לוקחים מעבד 3000, ניתן בעזרת ההפרש + לקחת את ה SONATA מבלי לחרוג במחיר בצורה חדה.

כדאי לקחת כונן של סיגייט ולו בגלל ה 5 שנות אחריות יבואן. בכל מקרה, בבדיקה האחרונה של PC-WORLD הכוננים של סאמסונג וסיגייט תפסו את המקומות הראשונים בהתאמה, אין ספק שהם עדיפים על ה WD, למרות שגם הוא לא רע בכלל כמובן..

להשקיע ב 6800GT יהיה דבר משתלם לדעתי. ההפרש בביצועים בין הכרטיסים ברזולוציות גבוהות ועם פילטרים מופעלים עומד לפעמים על פי 2 לטובת ה GT..

אולי כדאי לברר גם בקשר לקירור שעל הכרטיס מסך, האם הוא מרעיש או לא..אם יוחלט ללכת על GT, כדאי לקחת את זה של Leadtek עם הקירור השקט. אם לא, כדאי לברר עם הקירור שעל ה XFX לא מרעיש מדי :)

פורסם

שמע רע זה בטח לא

1) אם זלמן ו OC אז עדיף ADATA500 בגדול.

2) המארז שקט. לא יודע איזה מאווררים KSP שמים אבל שמתי כזה לחבר עם שני מאווררי 120 עם חיישן (החוט המאפן) ולטעמי מאוד שקט. את הסונטה לא מכיר.

3) 6800GT - אני חושב שבזבוז אבל כמובן שהרבה יתווכחו איתי על זה. בכל מקרה הייתי לוקח את האלבטרון.

4) ספק - הייתי קונה את ה TT 420 וואט מנועה ב330 (ונשאר עם עוד HEC מתנה או מוכר אותו).

5) פיוניר - לא ממש מרשים עדיין. אפילו ב XLA (הגרסה היותר מפוארת ושקטה) עם FW חדש CDRINFO טענו כי רמת הצריבה צריכה להשתפר. והוא עולה הרבה כסף.

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10584&PageId=8

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10584&PageId=7

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=10584&PageId=6

עריכה: ד"א גם ה COMPUCASE 6920 וואט זו אופציה לא רעה.

פורסם
  • מחבר

1) זה לא ל-OC, רק בשביל שקט מקסימלי. אין צורך בזיכרון 500 מ"ה.

2) המאוורר הקידמי הוא ללא חיישן טמפ' עד כמה שידוע לי, רק האחורי הסטנדרטי שמגיע בכל החנויות.

3) גם לדעתי דיי ביזבוז..

4) גם אני הייתי קונה, אבל במקרה הזה אם רוצים לרכוש את כל המחשב + הרכבה ב-KSP זה לא יקרה..

5) אז האם עדיף לדעתך ה-LG 4120 במקרה הזה?

ברור שה-6920 יהיה עדיף, אבל שוב, אין אותו ב-KSP לצערי.

ב-KSP גם האחריות על Seagate היא 3 שנים לבינתיים..

פורסם

אם אתה מחפש שקט יכול להיות שדווקא מאורר כרטיס המסך הוא זה שירעיש במארז הנ"ל. שווה לבדוק אופצייה לקניית סיילנסר מהסדרה החדשה...

פורסם

הקירור שיש על ה6800 הרגיל של XFX הוא מאורר קטן ומסכן , ובקושי עושה רעש... , אם בכלל...

פורסם

1) זה לא ל-OC, רק בשביל שקט מקסימלי. אין צורך בזיכרון 500 מ"ה.

2) המאוורר הקידמי הוא ללא חיישן טמפ' עד כמה שידוע לי, רק האחורי הסטנדרטי שמגיע בכל החנויות.

3) גם לדעתי דיי ביזבוז..

4) גם אני הייתי קונה, אבל במקרה הזה אם רוצים לרכוש את כל המחשב + הרכבה ב-KSP זה לא יקרה..

5) אז האם עדיף לדעתך ה-LG 4120 במקרה הזה?

ברור שה-6920 יהיה עדיף, אבל שוב, אין אותו ב-KSP לצערי.

ב-KSP גם האחריות על Seagate היא 3 שנים לבינתיים..

1) כן, אבל חבל. אם כבר יש את הזלמן, ו NF3 250GB, וספק טוב, ומארז מאוורר אז לפחות לשמור על הפוטנציאל. ממש כואב  :'(

2) אני קניתי קדמי.

4) אז תעבוד עם 6800 ו 300 וואט? לא נראה מבטיח. אולי אפילו עדיף את ה KSP 500 וואט עם LANBOY אם הוא רק קונה מ KSP. אבל, אתה צריך להכיר את הספקים שלהם יותר טוב ממני.

5) על הפיוניר בטוח. לשלם 30% יותר על השם ולקבל ביצועים ככה ככה ומטה? הייתי שוקל גם את הNEC3500A מפנדס. גם עליו אין REVIEW רציני עדיין אבל לפחות בא במחיר טוב אז גם אם איכות הקריאה עדיין אולי בעייתית (קראתי לכאן ולכאן) וגם אם יתגלה שNEC שברו את מסורת איכות הצריבה שלהם (שממש קשה לי להאמין) אז לפחות קיבלת ביצועים מהירים באותו מחיר (אבל בלי DVD RAM). לגבי מה עדיף 4120B או NEC , לא יכול לענות בברור עדיין ותלוי מה עדיף לחבר שלך DVD RAM או ביצועים מהירים.

פורסם

הקירור שיש על ה6800 הרגיל של XFX הוא מאורר קטן ומסכן , ובקושי עושה רעש... , אם בכלל...

לעיתים דווקא אלה עושים את הרעש הבולט והמעצבן ביותר...

פורסם

הנה משהו תגיד לי מה דעתך צורב החלפתי למשהו קצת פחות טוב אבל גם צורב מצוין יש פה 6800GT שהוא כרטיס מצוין! רק תוסיף ספק כח ואתה מסודר וגם תקבל זיכוי בטח על זה שאתה לא לוקח את הספק יחד עם המארז והנה בסדר יצאת עם חריגה של 100-200 שקל תהנה...

עריכה: איי פאקקקקקקקקקקקקק שחכתי קירור!!! תוסיף 210 שקל למה שי שפה!

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

דבר ראשון הספק הזה לא יספיק

דבר שני לא להתקרב ל-A-OPEN!!!!!!!!!!!!! היה לי אותם הם גרועים בטירוף!

פורסם
  • מחבר

1) כן, אבל חבל. אם כבר יש את הזלמן, ו NF3 250GB, וספק טוב, ומארז מאוורר אז לפחות לשמור על הפוטנציאל. ממש כואב  :'(

4) אז תעבוד עם 6800 ו 300 וואט? לא נראה מבטיח. אולי אפילו עדיף את ה KSP 500 וואט עם LANBOY אם הוא רק קונה מ KSP. אבל, אתה צריך להכיר את הספקים שלהם יותר טוב ממני.

1) בסדר לא כולם מתעסקים עם אוברקלוק.. ובמקרה זה זכרונות יותר מהירים הם השקעה מיותרת.

4) אני יודע גם אני הבעתי כאן חשש.. וחשבתי באמת על האופציה של LANBOY עם ספק 500W ג'נרי (שאני יודע שכן מריץ את הכרטיס), אבל אני לא בטוח כמה זה שקט, וזה יוצא 740 ש"ח. כשאפשר לקחת את הסונטה ב-KSP ב-890 ש"ח (כן קיים שם אחד כזה..) וזה עם ספק איכותי ושקט של ANTEC..

לעיתים דווקא אלה עושים את הרעש הבולט והמעצבן ביותר...

ל-Stinger כבר יצא לשמוע אותו במציאות אם אני לא טועה.

אגב מי שהציע לקנות ספק במקום אחר - לא ילך כי KSP לא מרכיבים מחשבים עם ספקים לא שלהם.

ומי שהציע להזדכות על הספק ב-6A19 גם לא ילך כי הם לא מוכרים אותו בנפרד ואין להם מה לעשות איתו.

Daglas - המערכת שלך אם אני לא טועה לא כללה הרכבה והכנסת כונן DVD מיותר. (וכמו שציינת גם שכחת גם את הקירור), חוץ מזה שהוא רוצה מערכת כמה שיותר שקטה, גם אם היה אפשר להחליף שם את ה-300AR-T למשהו אחר, הוא צריך להיות שקט, ואני בספק שהג'נרי שקט.

ALI-G - איזה דגם היה לך? ל-Aopen דווקא יש מגוון מוצרים איכותיים ביותר בחלק מן המקרים. בכל מקרה הדגם שכרגע יש ב-KSP הוא עם הפאנלים המתחלפים (שחור-כסוף-לבן)

הכונן הוצע רק בהצעה של Daglas, אבל בכלליות מעניין אותי. חוץ מזה יעזור אם תתן פירוט והדגמות ולא תפיץ שמועות שווא.

לסיכום, המסקנות כמו שכבר שיערתי לפני כן הם ש-6800 ו-A64 זה כבר גבולי ליכולות של ספק ה-300AR-T המצויין, וכנראה שעדיף לא להסתכן.. או לקחת סונטה, או לקחת מארז אחר (כמו ה-6A19 או ה-Lan Boy שהם שקטים יחסית) עם ספק 500W (שהשקט שלו מוטל בספק).

פורסם

היה לי ת-56X הוא עשה בעיות עם הפתיחה.

כל פעם שפתחתי אותו הוא נפתח ונסגר הדבר הזה יכול לשגע בן אדם. הוא גם הרבה פעמים מתעצל להריץ את הדיסק.

פורסם
  • מחבר

Daglas דיבר בכלל על כונן DVD.. אתה לא יכול להשוות שני מוצרים שונים של חברה ולפסול את כל המוצרים שלה על סמך בעיות עם דגם מסויים אחד..

בטח שלא על פי כונן בודד אחד (מילא אם זה היתה תקלה סידרתית מוכרת).

פורסם

מה הקטע של כולל מערכת הפעלה פשוט תשים לינוקס LESS TROUBLE LESS MONEY

פורסם

אגב מי שהציע לקנות ספק במקום אחר - לא ילך כי KSP לא מרכיבים מחשבים עם ספקים לא שלהם.

ומי שהציע להזדכות על הספק ב-6A19 גם לא ילך כי הם לא מוכרים אותו בנפרד ואין להם מה לעשות איתו.

מי אמר ש KSP ירכיבו את הספק החדש? שירכיבו את הרגיל ובבית הבחור ירכיב את הספק החדש. לא כזה סיפור. ואז או לשמור לצרכי אחריות(אם רלוונטי), או למכור ב 130-140 שקל.

אבל, בלי למכור וביחד הם מתקרבים לסונטה אז באמת נראה שווה כי ANTEC זה רמה אחת מעל. אין מה לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים