עבור לתוכן

New Case

Featured Replies

פורסם

יפה מאוד!

פורסם

יצא ממש ממש אחלה!

רק חבל על הצבע

הייתי הולך אדום כהה אבל לא בורדו

או כחול מטאלי

פורסם

סורי על הדיליי, קצת לחץ ...

המון תודה על התגובות (מי שאהב), וגם למי שלא :)

אני אישית אהבתי את הצבעים ויותר חשוב, מי שהמארז היה מיועד לו אהב את הצבעים, אז בקטע הזה אין מה לדאוג

לגבי כמות המשחה מקדימה וההתקמצנות בצדדים ולמעלה ... מה לעשות צריך לחסוך, יש עוד מארזים... אי אפשר לבזבז הכל על מארז אחד אז מתקמצנים :)

בכל אופן בנימה יותר רצינית זה בכוונה, ככה רצו, ככה אני רציתי, ככה תכננתי שייצא, וככה ייצא ...

ואת החיתוך עשיתי עם דרמל, פצירות למינהן הלכו לי 4 דיסקיות חיתוך שם...

כפתור ההפעלה נכון לעכשיו על אחד הפלסטיקים של ה5.25 והריסט בצד, יש לדים UB לכל אחד מהם בתוך המארז שעושים תאורה נחמדה, כשאהיה שם אצלם.

ד.א משום מה לא התחבר לי עם הניק שלי Tarzis אז כתבתי בניק אחר אבל זה אני בכל אופן :)

פורסם

שאלה:

מה זאת המשחה הזו? ואיפה אני יכול לקנות אותה? :)

בתודה אלעד

פורסם

זה חומר לפחחות רכב, והוא מתאים לברזל ופלסטיק, ואיטום חורים ואטימת פגיעות בפח של הרכב.

החומר הספציפי שModfather השתמש (ולרוב כל המודרים משתמשים) הוא של חברת Bondo, אבל ניתן למצוא בארצנו הקטנטונת עוד מלא חומרים דומים של חברות שנות (עדיף להשתמש בחומרים מתוצרת חוץ, כי החומרים תוצרץ הארץ שווים לתחת), עוד חומר מומלץ הוא של Presto.

תוכל למצוא את את הbondo וה presto רק באוטו דיפו.

ולרוב מתשמשים בו במודים לסטימת חורים במארז ושינוי הצורה של המארז.

עם אתה רוצה לראות את השימושים השונים שנעשה בחומר הזה, תוכל לחפס בפורום, מעשה כמה שימושים במודים שונים האתר.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=71872.10

פורסם

רק אצלי לא רואים את התמונות ?

פורסם

זה חומר לפחחות רכב, והוא מתאים לברזל ופלסטיק, ואיטום חורים ואטימת פגיעות בפח של הרכב.

החומר הספציפי שModfather השתמש (ולרוב כל המודרים משתמשים) הוא של חברת Bondo, אבל ניתן למצוא בארצנו הקטנטונת עוד מלא חומרים דומים של חברות שנות (עדיף להשתמש בחומרים מתוצרת חוץ, כי החומרים תוצרץ הארץ שווים לתחת), עוד חומר מומלץ הוא של Presto.

תוכל למצוא את את הbondo וה presto  רק באוטו דיפו.

ולרוב מתשמשים בו במודים לסטימת חורים במארז ושינוי הצורה של המארז.

עם אתה רוצה לראות את השימושים השונים שנעשה בחומר הזה, תוכל לחפס בפורום, מעשה כמה שימושים במודים שונים האתר.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=71872.10

תודה רבה על המידע אחי....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים