פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים שלום.על לוח אם של OCTEK שהפסיק לתפקד מצאתי ארבעה קבלים שנזל מהם חומר. אם זה חשוב- אז זהו טור של ארבעהמצד שמאל של המעבד.השכן שלי, אלקטרונאי מוכשר, שמע את הבעיה והודיע לי : "אין בעיה, תביא את המחשב ואני אחליף לך את הקבלים והכל יעבוד יופי".זה נכון? הוא יודע על מה הוא מדבר ?תודה.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים לי נראה שכן, שמעתי על בעיה כזאת וזה היה זהאבל על לוח של OCTEK לא שמעתי ???
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים אפשר ברמת העקרון לעשות את זהאבל...יש סיבה כלשהי שהקבלים נשרפו,נכון?יכול להיות למשל שהספק לא סיפק זרםיציב כמו שצריך (ג'נרי במקרה?) ואפילואם לא, יכול להיות שנדפקו עוד דברים ולכןרק להחליף את הקבלים לא בטוח יעזורמצד שני,יכול להיות שיש לך מזל והקבלים זאתהבעיה היחידה ובמקרה כזה זה יעבוד
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים הכותרת שלך נשמעת כמו שם של סרט כחול בעקרון אין בעיה להחליף קבלים, לוח אם זה רק מעגל חשמלי ענק, ככה שאם הוא יודע מה הוא עושה אין בעיה בעקרון. רק ההלחמות ממש ממש עדינות, ככה שייזהר
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים חום?עד כמה שידוע לי,רוב הקבלים עמידים לטמפ' שלעד 80 מעלות +- ולכן אם הקבלים מתו בגללהחום,אני לא רוצה לחשוב מה קרה למעבד...בעקרון גם לי קרה משהו כזה עם לוח שיש לי אבלבכל מקרה התכוונתי להחליף מחשב אז זה תירוץלעשות את זה מוקדם יותר, וכאשר המחשב החדשיגיע (בתקווה עד יום כיפור) אז אני אנסה אולי לתקןאת הלוח הישן,כי גם שם כמה קבלים מתו להםאבל אני 99% שזה לא יעבוד (היי! זה עדיף מלזרוק את הלוח,לא?)ועצם הפעולה של להחליף קבלים אינה בעייתית (קצת,אבל לא בלתי אפשרית)השאלה היא האם זה יעזור בכלל...
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים מחבר תודות רבות.אני חושב שאקח צ'אנס ואנסה.מקסימום ביזבזנו כמה שעות ולמדנו משהו.שנה טובה.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים קורים הרבה מקרים שקבלים מתפוצצים...נסה להשיג לוח אם אחר ולבדוק אם הבעיה היא בלוח בכלל,חבל להתעסק עם ההלחמות לחינם.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים קורה לעיתים שקבלים מאיכות נמוכה נוזלים. מחליפים.בכלאופן, אם אתה אומר שארבעה נזלו בבת אחת, כנראה שהם התפוצצו ולא נזלו, שזה כבר מרמז על בעיה יותר רצינית.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים אם הבעיה רק בכבלים/ צ'יפים בודדים אחרים אז כן, אם הולך משהו רציני כמו גשר אז לא.גם כרטיסי מסך שרופים אפשר לתקן, כרטיסי קול הכל, תלוי מה נשרף. יש כמה אתרים שמספקים רכיבי חילוף ללוחות אם וכרטיסי מסך.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים כדאי לתת דברים רציניים לטיפול במעבדה מקצועית,לא הייתי לוקח את הסיכון. (אלא אם כן אתה מהנדס אלקט' או מבין בתחום)אומנם אם אתה סבור שזה קבלים שרופים זה לא אמור להיות קשה במיוחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.