עבור לתוכן

אני צריך עזרה למציאת ספק כוח+שאלה על 6800GT...

Featured Replies

פורסם

קנה מזיגזג

זה לא ראשון, זה נווה אפרים מונסון (ליד אור יהודה) והם אחלה חנות

בקשר לשאלה השניה אני לא יודע אבל דיברו על זה תעשה חיפוש

פורסם

קנה מזיגזג

זה לא ראשון, זה נווה אפרים מונסון (ליד אור יהודה) והם אחלה חנות

בקשר לשאלה השניה אני לא יודע אבל דיברו על זה תעשה חיפוש

בזיגזג אמרו שהם נותנים 3% הנחנה על מזומן...

אבל המחירים באתר כוללים מעמ? או שיש גם מעמ ואז.. אני ימצא את עצמי שקוע באיזה 6500 שקל או יותר...

פורסם

ההבדל הוא בבאנדל וקירור שעל הכרטיס עם אתה קונה תכרטיס הזה תקח את הכרטיס של לידטק יש לו קירור משולם ובאנדל איכותי :xyxthumbs:

פורסם

ההבדל הוא בבאנדל וקירור שעל הכרטיס עם אתה קונה תכרטיס הזה תקח את הכרטיס של לידטק יש לו קירור משולם ובאנדל איכותי :xyxthumbs:

תודה..

ותענו לי על זה בבקשה... בזיגזג אמרו שהם נותנים 3% הנחנה על מזומן...

אבל המחירים באתר כוללים מעמ? או שיש גם מעמ ואז.. אני ימצא את עצמי שקוע באיזה 6500 שקל או יותר...

פורסם

תעשה כאילו הזמנה תגיע לקופה ואז הוא יראה לך תמחיר המדוייק כולל מעמ ובמזומן יוצאת לך הנחה קטנה כולל מעמ

פורסם

בקשר לשאלה השנייה

ההבדלים מאוד דקים ואף תיאורטיים בלבד אבל כנראה שהלדטק עדיף. אומרים שה-6800 של אלברטון הכי טוב ל-oc

פורסם

בקשר לשאלה השנייה

ההבדלים מאוד דקים ואף תיאורטיים בלבד אבל כנראה שהלדטק עדיף. אומרים שה-6800 של אלברטון הכי טוב ל-oc

ראיתי פה מישו שעשה OC והגיעה לאולטרה אקסטרים מלידיטק GT

פורסם

כך תלידטק ותהיה בראש שקט :xyxthumbs:

פורסם

בקשר לשאלה השנייה

עם כל 6800GT אפשר להגיע בקלות למהירויות של 6800ULTRA בלי בעיות יציבות\חום. יותר מזה זה כבר תלוי.

פורסם

עם כל 6800GT אפשר להגיע בקלות למהירויות של 6800ULTRA בלי בעיות יציבות\חום. יותר מזה זה כבר תלוי.

לאיזה מהם יש את הביצועים המרשימים ביותר לOC?

פורסם

לאיזה מהם יש את הביצועים המרשימים ביותר לOC?

ה leadtek , תראה איזה קירור יש לו ואז תבין...

הוא ענקי הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים