פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים קנה מזיגזג זה לא ראשון, זה נווה אפרים מונסון (ליד אור יהודה) והם אחלה חנותבקשר לשאלה השניה אני לא יודע אבל דיברו על זה תעשה חיפוש
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים קנה מזיגזג זה לא ראשון, זה נווה אפרים מונסון (ליד אור יהודה) והם אחלה חנותבקשר לשאלה השניה אני לא יודע אבל דיברו על זה תעשה חיפושבזיגזג אמרו שהם נותנים 3% הנחנה על מזומן...אבל המחירים באתר כוללים מעמ? או שיש גם מעמ ואז.. אני ימצא את עצמי שקוע באיזה 6500 שקל או יותר...
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים ההבדל הוא בבאנדל וקירור שעל הכרטיס עם אתה קונה תכרטיס הזה תקח את הכרטיס של לידטק יש לו קירור משולם ובאנדל איכותי
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים ההבדל הוא בבאנדל וקירור שעל הכרטיס עם אתה קונה תכרטיס הזה תקח את הכרטיס של לידטק יש לו קירור משולם ובאנדל איכותי תודה.. ותענו לי על זה בבקשה... בזיגזג אמרו שהם נותנים 3% הנחנה על מזומן... אבל המחירים באתר כוללים מעמ? או שיש גם מעמ ואז.. אני ימצא את עצמי שקוע באיזה 6500 שקל או יותר...
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים תעשה כאילו הזמנה תגיע לקופה ואז הוא יראה לך תמחיר המדוייק כולל מעמ ובמזומן יוצאת לך הנחה קטנה כולל מעמ
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים בקשר לשאלה השנייהההבדלים מאוד דקים ואף תיאורטיים בלבד אבל כנראה שהלדטק עדיף. אומרים שה-6800 של אלברטון הכי טוב ל-oc
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים בקשר לשאלה השנייהההבדלים מאוד דקים ואף תיאורטיים בלבד אבל כנראה שהלדטק עדיף. אומרים שה-6800 של אלברטון הכי טוב ל-ocראיתי פה מישו שעשה OC והגיעה לאולטרה אקסטרים מלידיטק GT
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים בקשר לשאלה השנייהההבדלים מאוד דקים ואף תיאורטיים בלבד אבל כנראה שהלדטק עדיף. אומרים שה-6800 של אלברטון הכי טוב ל-ocעם כל 6800GT אפשר להגיע בקלות למהירויות של 6800ULTRA בלי בעיות יציבות\חום. יותר מזה זה כבר תלוי.
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים עם כל 6800GT אפשר להגיע בקלות למהירויות של 6800ULTRA בלי בעיות יציבות\חום. יותר מזה זה כבר תלוי.לאיזה מהם יש את הביצועים המרשימים ביותר לOC?
פורסם 2004 בספטמבר 1921 שנים לאיזה מהם יש את הביצועים המרשימים ביותר לOC?ה leadtek , תראה איזה קירור יש לו ואז תבין...הוא ענקי הכרטיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.