פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים הלכתי לרופא והוא אמר שזה יעבור אם הזמן... אז אולי למישהו פה היה מקרה כזה והוא יודע מה לעשות... . (זה הסממילי היחיד עם דם...) תודה מראש! ;D
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים זה לא קופת חולים פהתילך לעוד רופא.ראסמידיי מספיק עם התראדים ההזויים האלהכמו ההוא שהיה לו מבחן למחרת ולא ידע את החומרנו באמת אנחנו פורום חומרה לא פורום יעוץ לבני נוער
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים לך לאותו רופא ותגיד לו שכבר אתה חודש ככה,אם לא יעזור לך לרופא אחר...דחוף.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים יריקת דם בעת עיטוש היא סימן לשחפת. אין לזה תרופה ולכן אתה הולך למותתנחומיי
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים הה לחבר שלי עשו צריבה באףוזה הפסיק לובכל זאת הוא אמר שהיה לו ריח של עוף שרוף :'(
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים מחבר הלכתי לרופא 1000 פעם ולא עוזר... ואתם לא צריכים להגיד לי שזה לא קופת חולים.. אני יודע... פשוט חשבתי שאולי למישהו יש פיתרון וזה הכל.... לא צריך להתנפל!!!!!!!!!!עריכה: טוב אז אני מניח שאני יעשה צריבה..... טנקס.....
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים יריקת דם בעת עיטוש היא סימן לשחפת. אין לזה תרופה ולכן אתה הולך למותתנחומייlmao
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אתה תצטרך לעשות צריבה באף.. קצת שורף/כואב :anim-jjd: צודק , גם לי היתה בעיה כזאת כמעט כל קייץ ועשיתי מלא פעמים צריבות ... כמובן שזה לא נעים במיוחד אבל עדיף מאשר שירד דם כל פעם עושה את זה רופא אא"ג (AKA אף אוזן גרון) , הוא פשוט "צורב" את הנימים הבעייתים שבגללם יורד לך הדם מהאף (להשיג בבית חולים\מר"מ) תבקש מהרופא משפחה שלך גם קפסולות אקספרון שזה מין בקבוקים קטנים כאלה שמכילים נוזל שאתה מרטיב אותו בצמר גפן ומכניס לאף וזה גם עוזר לעצור את הדימום בהצלחה
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים כמה זמן אתה על קוק? אם לא להפסיק לפחות נסה לקחת בדרך אחרת ולהפסיק להסניף...מה לעשות בעיה מוכרת לכולנו
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים יריקת דם בעת עיטוש היא סימן לשחפת. אין לזה תרופה ולכן אתה הולך למות תנחומיי באמת?? אני מקווה שאתה רציני :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.