פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים יש לי מאוורר 40 מ"מ (חחח) ונקרע ממנו 2 החוטים שמתחברים אל המולקסאיך אני מחבר אותם חזרה? פתוח תמאוורר ומלחים או מה?אני לא יודע איך לפתוח אותו גם..
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אין דרך לפתוח אותו. נסה להגיע עם הקצה של המלחם בעדינות. אם אתה לא מצליח, זרוק אותו לפח.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים מחבר לא הלחמתי משהו מגיל 10..חחאני לא ממש יודע איך להשתמש במלחםואת מה לחבר למה?אני לא רואה ממש לאן אני מלחים את החוט
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים Tם זה חיבור מולקס אז: אדום לאדום שחור לשחור שחור לשחור וצהוב לצהובאם זה חיבור 3 פינים: שחור לשחור אדום לאדום ובמקרים מיוחדים לבן ללבןזה הכל... אין כל כך הרבה מה לדעת..
פורסם 2004 בספטמבר 2021 שנים רובם (הגדול מאוד) עובדים על 12Vאתה יכול להלחים את המגעים חזרה אבל ממש ממש בזהירות
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר איך להלחים את הדבר הזה?אני בקושי רואה בתוך המאוורר את המגעיםאין שום דרך לפתוח אותו?איפה קונים חדשים כאלה בכלל?
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים אתה מוריד את המדבקה (אם עדיין יש) - איפה שמפרקים את הציר של הכנפייםיש לך שם 2 נקודות הלחמה של פלוס ומינוס, אלה נקודות ממש ממש זעירות בגלל זה צריך מיומנות טובה להלחים אותם בהצלחהאין לך מה להפסיד, לא להלחים בכלל יגרום למאורר לא לעבוד, אם תהרוס שוב המאורר לא יעבוד אז חפיף (:אל תתאמץ יותר מידי, הוא לא שווה את זה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.