עבור לתוכן

האם בטוח לקנות מ NET ACTION?

Featured Replies

פורסם

או שעדיף לקנות מ GET IT.

ראיתי פעם כתבה על NET ACTION אצל רפי גינט (שזה כמובן לא דבר טוב) ואני מטלבט אם כדאי להזמין מהם כסא.

:-\

פורסם

לא ראיתי בעיות עם NET ACTION גם לא אצל רפי גינת (עד כמה שזכור לי דובר על P1000 וWALLA SHOPS)

אני הזמנתי כמה דברים וגם המשפחה, ולא היו בעיות

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח?

כי אני זוכר שזה היה NET ACTION.

פורסם

שמע היום לא בטוח לקנות מאף אחד, אבל נט אקשן יחסית נחשבים לאמינים הם לא בעייתיים במיוחד

כמובן שלכל דבר יש מקרים יוצאים מן הכלל ואי אפשר להסתמך על זה

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה. :xyxthumbs:

פורסם

יצא לי כבר לקנות מספר פעמים מנטאקשן ולא הייתה לי אף פעם בעיה

למרות שהיש להם מנהג להביא את המוצר לקראת סוף הזמן שהם התחייבו להביא אותו למשל 14 יום התחייבות אז אחרי 12 יום הם מביאים ואתרים אחרים למשל מתחייבים ל 14 ומביאים בדרך כלל אחרי 3 ימים אותי זה טיפה מעצבן לחכות

פורסם

לא ממליץ

אני קניתי מנטאקש'ן, חלק אחד הגיע מקולקל ואז התחיל הבלגן

קודם כל הם מפנים אותך לספק ונעלמים

הספק אמר שאין לו והציע חלק תחליפי

בקיצור אכלתי אותה

לדעתי אסור לקנות ממתוך כמו נטאקש'ן מהסיבה שאתה קונה מהם אבל מקבל שירות מאדם אחר שאין לך שום קשר אליו

פורסם

רדאוקטובר כל אתרי המכירות בגדולים הם מתוכים כמו: וואלה פי1000 אולסל ועוד ואתה אמור לפנות אל האיש שממנו בעצם קנית את המוצר ובמקרה ויש לך בעיות עם האיש אתה פונה אל המתוך והוא פותר את הבעיה פעם הייתה לי בעיה בוואלה שלא היה תמוצר שהזמנתי ואיזהו סיפור עם החנות ווולה החזירו לי את הכסף

פורסם

אתה ממש צודק, פניתי לנטאקש'ן והם הפנו אותי לספק שנמצא אי שם באיזור תעשייה נידח, פניתי אליו והוא הזמין אותי לבוא, באתי ואז אמר שיש לו רק תחליפי , בקיצור אני לא ממליץ לעבוד עם מתווכים.

פורסם

ב 99% עדיף לקנות מחנות פרטית ולא אינטרנט, יוצא הרבה יותר זול וחוסך לך את כל הכאב ראש.

דרך עגב גם אני שמעתי סיפור שלילי על נטאקשן.

כך שתחליט בעצמך.

פורסם

ממש לא נכון.

מוצרים מוגמרים (כאלו שאתנ לא יכול לשנות את המפרט שלהם - מדפסות, מקררים, מכונות כביסה וכו) פעמים רבות יותר זולים באינטרנט מאשר בחנויות.

כמובן שתמיד מומלץ לעשות סקר שוק אבל לא לדלג על האינטרנט כי שם יקר.

לפני חודשיים קניתי לדרמן. המחיר בחנות האנטרנטית של למטייל היה 30-35 אחוז פחות מהמחיר ברשת עצמה....

פורסם

במקרה שלי פניתי למועצה לצרכנות שצרפה את התלונה שלי לרשימה ענקית של תלונות והעבירה אותם לנטאקש'ן

עד שלא פניתי למועצה לצרכנות אף אחד מנטאקש'ן לא חלם לחזור אלי אבל אחרי שהם העבירו אליהם את הרשימה מישהו משרות לקוחות חזר אלי והבטיח שהספק PC2GO יחזור אלי, מה שכמובן לא קרה, בסוף אני התייאשתי והבטחתי לעצמי לא לקנות לעולם מנטאקש'ן, בנתיים אני עומד בהבטחה.

פורסם

אני קניתי משם 3 מזגנים, אממ וטלוויזיה וואאללה מאוד מרוצה, במיוחד מהטלוויזיה, מחיר נמוך ב500 ש'ח מהכי זול בארץ (לפי זאפ), ובאה אחרי יומיים

פורסם

זה לא היה נטאקשן ולא p1000

זה היה אתר כזה לא מוכר......

אח שלי קנה DVD מנטאקשן ולא עשו בעיות והגיע בול בזמן, המוצר היה פגום החליפו אותו יום לאחר מכן ללא תוספת אגורה.

אח שלי הזמין רמקולים מ-p1000 ומה אני אגיד לכם הם פאקינג מעולים.

פורסם

אני קניתי הרבה פעמים מ net action אף פעם לא היו לי בעיות,לעומת זאת פעם אחת הזמנתי מ פי1000 ומשם אני לא יזמין בחיים שלי.

וואללה שופס גם לא היו לי בעיות,כמו שקודמי אמר אם זה טלויזיה,מקרר וכו... אז אין כל כך מה לדאוג. מחשבים שלמים? תחשוב פעמיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים