פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים או שעדיף לקנות מ GET IT.ראיתי פעם כתבה על NET ACTION אצל רפי גינט (שזה כמובן לא דבר טוב) ואני מטלבט אם כדאי להזמין מהם כסא. :-\
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים לא ראיתי בעיות עם NET ACTION גם לא אצל רפי גינת (עד כמה שזכור לי דובר על P1000 וWALLA SHOPS)אני הזמנתי כמה דברים וגם המשפחה, ולא היו בעיות
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים שמע היום לא בטוח לקנות מאף אחד, אבל נט אקשן יחסית נחשבים לאמינים הם לא בעייתיים במיוחדכמובן שלכל דבר יש מקרים יוצאים מן הכלל ואי אפשר להסתמך על זה
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים יצא לי כבר לקנות מספר פעמים מנטאקשן ולא הייתה לי אף פעם בעיהלמרות שהיש להם מנהג להביא את המוצר לקראת סוף הזמן שהם התחייבו להביא אותו למשל 14 יום התחייבות אז אחרי 12 יום הם מביאים ואתרים אחרים למשל מתחייבים ל 14 ומביאים בדרך כלל אחרי 3 ימים אותי זה טיפה מעצבן לחכות
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים לא ממליץאני קניתי מנטאקש'ן, חלק אחד הגיע מקולקל ואז התחיל הבלגןקודם כל הם מפנים אותך לספק ונעלמיםהספק אמר שאין לו והציע חלק תחליפיבקיצור אכלתי אותה לדעתי אסור לקנות ממתוך כמו נטאקש'ן מהסיבה שאתה קונה מהם אבל מקבל שירות מאדם אחר שאין לך שום קשר אליו
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים רדאוקטובר כל אתרי המכירות בגדולים הם מתוכים כמו: וואלה פי1000 אולסל ועוד ואתה אמור לפנות אל האיש שממנו בעצם קנית את המוצר ובמקרה ויש לך בעיות עם האיש אתה פונה אל המתוך והוא פותר את הבעיה פעם הייתה לי בעיה בוואלה שלא היה תמוצר שהזמנתי ואיזהו סיפור עם החנות ווולה החזירו לי את הכסף
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אתה ממש צודק, פניתי לנטאקש'ן והם הפנו אותי לספק שנמצא אי שם באיזור תעשייה נידח, פניתי אליו והוא הזמין אותי לבוא, באתי ואז אמר שיש לו רק תחליפי , בקיצור אני לא ממליץ לעבוד עם מתווכים.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים ב 99% עדיף לקנות מחנות פרטית ולא אינטרנט, יוצא הרבה יותר זול וחוסך לך את כל הכאב ראש. דרך עגב גם אני שמעתי סיפור שלילי על נטאקשן. כך שתחליט בעצמך.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים ממש לא נכון.מוצרים מוגמרים (כאלו שאתנ לא יכול לשנות את המפרט שלהם - מדפסות, מקררים, מכונות כביסה וכו) פעמים רבות יותר זולים באינטרנט מאשר בחנויות. כמובן שתמיד מומלץ לעשות סקר שוק אבל לא לדלג על האינטרנט כי שם יקר.לפני חודשיים קניתי לדרמן. המחיר בחנות האנטרנטית של למטייל היה 30-35 אחוז פחות מהמחיר ברשת עצמה....
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים במקרה שלי פניתי למועצה לצרכנות שצרפה את התלונה שלי לרשימה ענקית של תלונות והעבירה אותם לנטאקש'ןעד שלא פניתי למועצה לצרכנות אף אחד מנטאקש'ן לא חלם לחזור אלי אבל אחרי שהם העבירו אליהם את הרשימה מישהו משרות לקוחות חזר אלי והבטיח שהספק PC2GO יחזור אלי, מה שכמובן לא קרה, בסוף אני התייאשתי והבטחתי לעצמי לא לקנות לעולם מנטאקש'ן, בנתיים אני עומד בהבטחה.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אני קניתי משם 3 מזגנים, אממ וטלוויזיה וואאללה מאוד מרוצה, במיוחד מהטלוויזיה, מחיר נמוך ב500 ש'ח מהכי זול בארץ (לפי זאפ), ובאה אחרי יומיים
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים זה לא היה נטאקשן ולא p1000 זה היה אתר כזה לא מוכר......אח שלי קנה DVD מנטאקשן ולא עשו בעיות והגיע בול בזמן, המוצר היה פגום החליפו אותו יום לאחר מכן ללא תוספת אגורה.אח שלי הזמין רמקולים מ-p1000 ומה אני אגיד לכם הם פאקינג מעולים.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אני קניתי הרבה פעמים מ net action אף פעם לא היו לי בעיות,לעומת זאת פעם אחת הזמנתי מ פי1000 ומשם אני לא יזמין בחיים שלי.וואללה שופס גם לא היו לי בעיות,כמו שקודמי אמר אם זה טלויזיה,מקרר וכו... אז אין כל כך מה לדאוג. מחשבים שלמים? תחשוב פעמיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.