עבור לתוכן

AMD ATHLON 3000 & 3200 בסוקט 939!

Featured Replies

פורסם

וואלה מגניב. אני גם מחכה ל939, רק (כמו שנכתב פה מעלי) מישהו יודע מתי הם מגיעים לארץ?

• תגובות 30
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי גם אני יקנה 939 במקום 754?

מה אתם אומרים? המחיר של 3200+ 64 יהיה אותו המחיר כמו 754? :-\

אם כן אני מחכה אם לא אני קונה עכשיו 754 וזהו זה גם מספיק טוב בשבילי! ;)

פורסם

כתוב לך בלינק את המחיר.. חפש שמה גם את גרסת ה754 ותראה את הבדל המחירים... זה פחות או יותר (כנראה שהרבה יותר :\ )יהיה ההבדל בארץ

עריכה:

ותשים לב שזה גרסת OEM עם 60 יום אחריות.. אתה צריך להוסיף 15 דולר בשביל 3 שנים. תדאג לעשות השוואה עם גרסת הOEM של ה754 התואם..

פורסם

אם זה ככה אני יקח כבר 3200+ 64 ביט 754 וזהו גם יספיק לי בהחלט אם אוברקלוק טוב לאיזה 2700 מה"צ :silly: :silly:

פורסם

שים לב שזה גם הזמנה מוקדמת - יכול להיות שזה יהיה מוזל יותר כשתהיה אספקה סדירה (בבקשה לא לקטול אותי אם זה לא נכון). בנוסף - אם לא שמת לב, אין כמעט הבדל מחירים.

פורסם

אם זה ככה אני יקח כבר 3200+ 64 ביט 754 וזהו גם יספיק לי בהחלט אם אוברקלוק טוב לאיזה 2700 מה"צ  :silly: :silly:

תדאג לזה שתקבל newcastle - וגם שיהיה לך טורנדו +חור באוזן + מזגן פועל כשהמחשב פועל :jump:

11x230 = 2530mhz -which is enough :cool2:

פורסם

אחי לחלקים האלה מחכה בבית הייפר 6 נחמד :biglaugh: :biglaugh:

פורסם

בכל מקרה - אני לא חושב עם כל הכבוד שהוא יספיק לך בלי מזגן בטמפרטורות סבירות ל2700mhz .

בכל מקרה - שווה לנסות ובהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

תדאג שיהיה לך ClawHammer........................................................................ ::)

פורסם

אני אישית מעדיף את האמר הישן יותר :-\

פורסם

אוףף..... אני כבר משתגע מרוב חידושים....... תעשו לי טובה, אני כבר מת לקנות מחשב חדש עם אתלון 64, בבקשה תגידו לי לקנות או לחכות?.... תודה !

פורסם

תקנה

תתחדש

:hi:

ולמה לקוות לclawhammer שאיתו אין מצב שתגיע ל2700mhz על אוויר... אפילו 2500-2400 בספק...

פורסם

אוףף..... אני כבר משתגע מרוב חידושים.......  תעשו לי טובה, אני כבר מת לקנות מחשב חדש עם אתלון 64, בבקשה תגידו לי לקנות או לחכות?.... תודה !

תקנה, A64 3200.

פורסם

תקנה

תתחדש

:hi:

ולמה לקוות לclawhammer שאיתו אין מצב שתגיע ל2700mhz על אוויר... אפילו 2500-2400 בספק...

שלום מר. OPPAINTER,

למרות שהיותך אוברקלוקר כה מקצוען, רציתי לידע אותך בזה ש-

- כל CHCG עושה 2500 על אוויר, החדשים יותר גם 2600 מה''צ.

- אין ניוקאסטל שעושה 2700 מה''צ על אוויר רק אחד (והוא לא אתה), שהבנאדם שקנה אותו היה פקסן מטורף.

- 1MB L2 C נותן לך יתרון של בערך 200Mhz..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים