פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים היי,הייתי מעוניין לדעת מה צריך לעשות כדי שהפליסטישן 2 שלי יוכל להציג על מסך המחשב שלי
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים לוותר על הרעיון...זה מאד קשה ולא בטוח שיצליח, אבל בעיקרון אתה צריך מוד צ'יפ שתומך ברעיון, תוכנה מסוימת שתפעיל את זה ומתאם בין הוידאו של הפס2 לויג'אייזה בהנחה כמובן שאתה רוצה לחבר אותו בלי מחשב אם אתה רוצה לחבר דרך מחשב כל כרטיס טלויזיה יעשה את העבודה
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים עד כמה שאני זוכר יש לו video out אתה יכול לחבר אותו לכרטיס מסך שלך ל video-in.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים מחבר היי תודה על התשובההתכוונתי לחבר למסך מחשב בעזרת המחשב עצמויש לי video in בכרטיס מסך שלי (gforce 2)אני פשוט צריך לחבר את זה לשם??לאא צריך שום תוכנה או משהוא?
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים זה אפשרי - ושטויות - לא צריך שום מודצ'יפיש כמה אפשרויותאו לקנות VGA BOX - קופסא שמתחברת למחשב - איפה שהכרטיס מסך (ואז אתה משרשר למעשה אליו את המסך) ויש עליו כמה כפתורים להעביר בין מה שרואים על המחשב ולבין מה שראוים על ה PS2או לחבר ל VIDEO IN של הכרטיס מסך ועם תוכנה לראות מה קורה בוידאו IN (איזה תוכנת CAPTURE או משהו..)שתי הפתרונות לא משהו - מתוך ניסיון , מכיוון שהריפרש רייט של ה PS2 יחסית גבוה - המסך לא יודע להתאים את עצמו אז נהיות בעיות רזולוציה..
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים איך בדיוק הריפרש רייט שלו גבוה ? הוא מתחבר לטלוויזיה ורפרש של טלויזיה זה 50 הרץ (ב-פאל) והכי גבוה זה 100 הרץ...שלא לדבר על רזולוציה נמוכה... אז מה בדיוק הבעיה של ריפרש רייט ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.