פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים אני לא חושב שעדין יש את זה בקולנוע,סרט נהדר.והסוף היה לי ברור כבר מההתחלה.
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים ראיתי אותה כבר 3 פעמיםסרט גדוללמי שרצה לדעת את הסוף[ספויילר]הרובוטים הבינו שבשביל לקיים את החוק הראשון שהוא לשמור על חיי האדם, הם חייבים לשלוט על האדם ובכך למנוע מלחמות זיהום וכל סוג אחר של השמדה עצמית[/ספויילר]מוקטן בכוונהמי שרוצה שיעתיק לכתבן ויגדיללמעונייניםקוראים לדבר הזה "חוק האפס"למי שקורא את ספריו של אסימוב יודע , שקורה שרובוט משנה את מוחו (החוקים הם חלק מהמוח ולא סתם תוכנה) ומוסיף חוק חדש שגורם לו לחשוב על טובת האנושות קודם לטובת הפרטלמעוניינים גםהספר שנקרא אני רובוט (2 שעות של קריאה קלילה) לא קשור כמעט לסרט ומתאר כמה מהמצבים שקרו לרובוטים של העברבקיצראחלה סרטאחלה ספראסימוב זה הסופר מד"ב הכי גדול שיש
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים זה לא מלא סיפורים קצריםהספר הולך ככה מישהיא שעובדת בחברת US ROBOTICS (החברה ליצור רובוטים)נותנת רעיון לעיתונאי ומספרת לו 3 סיפורים על רובוטים מיוחדים2 שהיא שמעה עליהם ואחד שהיא חוותה על עצמה
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים הקטע שדיברו עליו ,של הגוסט אין דה של, קיים במציאות? כלומר שאריות קוד רנדומליות יכולות ליצור משהו עובד?
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מדובר על התפתחות עצמית של תוכנה דבר שיכול לקרות בעזרת אינטיליגנציה מלאכותית מספיק מתוחכמת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.