עבור לתוכן

ביצועים נמוכים ב RADEON 9600 XT

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות! אני באמת שמח שהצטרפתי לפורום הזה.

אז ככה - קודם כל, עבדתי לפי המדריך שסיפקתם לי כאן ל- TWEAKING. אחרי שהוא הרס לי קצת את המחשב פעם אחת :D והייתי צריך לעשות RESTORE, הצלחתי לעשות כמו שינויים שאכן שיפרו לי את הביצועים במקצת (אך גם לא יותר מדי..)

עשיתי קצת בדיקות בכל מיני משחקים תלת מימדיים וגיליתי שעם הרבה הגדרות אין לי בעיות - אני יכול למשל לעבוד בלי בעייה על רזולוציה 1600X1200. לעומת זאת, כאשר אני משנה את רמת פירוט הטקסטורות למשל, המשחק נהיה הרבה יותר איטי. הייתכן שזה מצביע שזה אכן הזיכרון? (אולי הוא שומר את הטקסטורות של כל מסך בזיכרון RAM או משהו?)

גם עשיתי בדיקות PC PERFORMANCE של WINDOWS, וראיתי שלמשל כאשר אני כותב עמוד זה יש לי כ- 64MB זיכרון פנוי, וכאשר אני מפעיל אפליקציות כמו UT2004 ה- CPU שלי מגיע רוב הזמן ל- 100%. האם זה אומר משהו או שזה אמור להיות ככה?

• תגובות 36
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקיי , לפי דעתי הבעיה היא ככה , המעבד יוצר צוואר בקבוק! , ואני בטוח בזה מאה אחוז , שהמחשב שלי עבד עם המעבד בסטוק(2000+) , UT2004 וNFSU עבדו יחסית גרוע לכרטיס מסך... , ובאמת שבקושי הרגשתי הבדל בינו לבין הFX5200 שלי , אבל שהמעבד עכשיו עובד על 2800+ , אני סוף סוף רואה את הכרטיס במלוא יכולתו , השיפור הוא עצום! , אבל בוא נתייחס לזה שאת השיפור הרגשתי כמעט שרק בUT2004 ובNFSU... , בכל שאר המשחקים הכל אותו הדבר...

נראה לי שפיספסת את מה שסטינגר כתב לך...

כי את ה ממש לא מתיחס לזה וזה נראה לי הבעיה העיקרית באמת

פורסם
  • מחבר

קראתי והפנמתי את מה שהוא כתב, אבל אפשר להגיד שחיפשתי פתרון יותר פשוט.

להחליף מעבד עולה די הרבה כסף.

ואני חושב שבשביל להחליף למעבד שהוא חלף אני צריך גם להחליף לוח אם, מה שכבר נערם לחתיכת הוצאה..

אבל כמו שאומרים, אם זה מה שצריך אז זה מה שצריך. רק חבל שכששאלתי בפורום מסויים איזה כרטיס לקנות, ישר אמרו לי לקנות את ה- R9600 XT, בלי לשאול אותי איזה מחשב יש לי. אם הייתי יודע הייתי קונה כרטיס מסך יותר זול, שיכול למצות את הפוטנציאל שלו על המחשב שלי..

פורסם

המאיץ הגראפי סתום?

בהתחלה בRUN תריץ DXDIAG בלשונית DISPLAY תבדוק שאין שמה שום דבר שהוא n/a.

פורסם

יש לך אפשרות לעשות OC??

פורסם
  • מחבר

המאיץ הגראפי סתום?

בהתחלה בRUN תריץ DXDIAG בלשונית DISPLAY תבדוק שאין שמה שום דבר שהוא n/a.

ה- VDD נמצא ב- NA .. לא שאני יודע מה זה..

בקשר ל- OC - אף פעם לא עשיתי את זה, ואני לא כל כך יודע איך עושים את זה ומה ההשפעות של זה.

כבר עכשיו החום ב- CPU שלי הוא 57 מעלות במנוחה. אם אני אעשה OC זה יגיע לאיזה 80 לא?

פורסם

זה תלוי בהרבה גורמים

איזה מעבד יש לך

איזה מאוורר

ומה בכלל המפרט שלך

אם אתה באמת חושב על לעשות OC

תפתח דיון בפורום המתאים והם יוכלו לעזור לך בצורה הטובה ביותר

(כמו שבדרך כלל חברי HWzone עושים...)

פורסם

ה- VDD נמצא ב- NA .. לא שאני יודע מה זה..

בקשר ל- OC - אף פעם לא עשיתי את זה, ואני לא כל כך יודע איך עושים את זה ומה ההשפעות של זה.

כבר עכשיו החום ב- CPU שלי הוא 57 מעלות במנוחה. אם אני אעשה OC זה יגיע לאיזה 80 לא?

תביא צילום מסך...

פורסם

תראה, אם אתה מנסה להריץ 1200*1600, בהגרדות הכי גבוהות בUT2004 על 9600XT אז זה כנראה לא קשור כל כך לחומרה...

פורסם

גם לי יש את אותה בעיה.... יש לי אותו כרטיס רק 256 זיכרון, AXP 2000+

אני מתאר לעצמי שהמעבד ממש גורם לצוואר בקבוק, או שאני טועה? ויש לי 512RAM...

UT2004 לא פועל לי טוב על 1024, הכל על Normal, לא פועל גרוע, אבל גם לא טוב...

יש אצלי תופעת צוואר בקבוק?

פורסם
  • מחבר

יש לי קצת בעייה כרגע לשים קבצים באינטרנט (לפי מה שאני יודע אפשר גם לפרסם כאן קישורים).

בכל מקרה, ההגדרות הן::

MAIN DRIVER: ati2dvag.dll

version: 6.14.0010.6476 english

date: 8/25/2004

WHQL LOGO: yes

MINI VDD: ati2mag.sys

VDD: n/a

DDI version: 9 or higher

וכל ה- DIRECTX FEATURES נמצאים ב- ENABLED.

לצערי יש מצב שאני לא אהיה בבית ביומיים הקרובים, אז אל תתפלאו אם אני לא אשיב לכם. בכל מקרה, אני מחכה בקוצר רוח לעזרתכם, ומתי שאני אחזור אני כבר אקפיץ את הדיון חזרה.

תודה!

נ.ב: GHOSTMASTER, זה ממש לא מה שאמרתי.. המשחק קופץ לי כאשר אני שם אותו על רזולוציה 1024X768 עם הגדרות בינוניות.

מה שאמרתי זה ששמתי לב שהרזולוציה פחות משפיעה מהטקסטורות למשל. כלומר, אני יכול לשים על 1600X1200, ולהוריד קצת את רמת הטקסטורות והתאורה והכל (כך שתהיה בינונית - נמוכה), ואני אקבל תוצאה יותר טובה. באופן כללי, לא משנה באיזו רזולציה אני שם, כאשר אני מבקש פרטים חדות וטקסוטורות מפורטות, המחשב מאט לי.

פורסם
  • מחבר

גם לי יש את אותה בעיה.... יש לי אותו כרטיס רק 256 זיכרון, AXP 2000+

אני מתאר לעצמי שהמעבד ממש גורם לצוואר בקבוק, או שאני טועה? ויש לי 512RAM...

UT2004 לא פועל לי טוב על 1024, הכל על Normal, לא פועל גרוע, אבל גם לא טוב...

יש אצלי תופעת צוואר בקבוק?

תעביר ל- 1600X1200 רזולוציה ותוריד את הדרישות טקסטורות והכל שיהיו נמוכות ונסה להפעיל את זה.

אני קיבלתי בערך אותו FPS ותוצאה הרבה יותר יפה ומורגשת.

פורסם

תקשיב , זה לא יעזור מה תעשה , המעבד שלכם יוצר צוואר בקבוק מאוד רציני בחלק מהמשחקים , ואין מה לעשות... , מעבד 2500 יספיק כדי להראות לך את ההבדל , אבל מה שיעשה את ההבדל האמיתי יהיה העליה בבאס(בUT2004 , בNFSU מה שעושה את ההבדל הוא תדר המעבד)

פורסם

תקשיב , זה לא יעזור מה תעשה , המעבד שלכם יוצר צוואר בקבוק מאוד רציני בחלק מהמשחקים , ואין מה לעשות... , מעבד 2500 יספיק כדי להראות לך את ההבדל , אבל מה שיעשה את ההבדל האמיתי יהיה העליה בבאס(בUT2004 , בNFSU מה שעושה את ההבדל הוא תדר המעבד)

NFSU לא יעבוד לי טוב על הגדרות גבוהות?

פורסם

פנטיום 2.0G יוצר צוור בקבוק עם 9600XT שהוא 128 ביט?

מאיפה הבאת את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים