עבור לתוכן

ביצועים נמוכים ב RADEON 9600 XT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעייה שאני כבר איזה שלושה ימים מנסה לתקן אותה.

לפני פחות מחצי שנה קניתי R 9600 XT 128MB במיטב כספי.

הבעייה היא שהכרטיס מסך לא מריץ לי כמעט שום דבר כמו שצריך, ולפי מה שהבנתי הוא אמור להיות כרטיס מסך טוב.

לדוגמא, אני מנסה להריץ את UT2004, שמכיל מנוע שיצא לפני שנתיים, עם הגדרות בינוניות ובלי אפקטים מיוחדים ועם מפה קטנה, והמשחק פשוט קופץ!

לפני זה היה לי GFORCE 4 MX, ובאמת שאני בקושי מרגיש את ההבדל ביניהם.

המחשב שיש לי הוא PENTIUM 4 2.0, עם 256 MB זיכרון, לא מחשב על אבל מחשב סביר. לוח האם תומך ב- 4 AGP.

מה יכולה להיות הבעייה? ניסיתי להוריד דרייברים ללוח אם ולכרטיס מסך וזה לא עזר.

עוד משהו מוזר הוא שכשאני משנה את ה- AGP בלוח השליטה של ATI ועושה ריסט אני לא רואה שום הבדל גם עם AGP1. יכול להיות שכאן הבעייה??

כבר ניסיתי לשאול את זה בשני פורומים שונים והם לא הצליחו ממש לעזור לי. רק היום גיליתי את הפורום הזה, ואני שם בכם את תקוותי האחרונה.

תודה מראש!

• תגובות 36
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי דעתי הזיכרון הוא זה שמגביל אותך....

פורסם

כן כנראה באמת הזיכרון..אחחח אין כמו להיות בעל של R9500pro 128mb כבר מעל לשנתיים...מרוצה עד השמיים. מריץ הכל כמו טיל..כולל דום 3 בהגדרות הכי גבוהות :jump:

פורסם

כן, כל הכבוד לך...

בחזרה לנושא. הזיכרון אמנם לא ענק אבל זה לא אמור לא לאפשר לו להריץ את המשחק בכלל....

כנראה שיש לך תוכנות מאוד זללניות ברקע... נתחיל עם הדברים הרגילים, יש לך אנטי וירוס מעודכן? ניסית להוריד על מיני טפילים ופרסומות עם AdAware? כשאתה לוחץ על Control, Alt ו-Delete ביחד, על כמה אחוז ניצול המעבד?

הוספה של עוד זיכרון תמהיר לך את המחשב בצורה ניכרת, אבל בו נימצא קודם למה כרגע הוא זוחל....

פורסם
  • מחבר

לא, הורדתי את כל ה- SPYWARE שהיו לי בעזרת תוכנה מיוחדת.

אין לי כמעט שום תוכנות ברקע - אפילו את הבבילון עשיתי ב- DISABLE.

פורסם

לך ע"פ המדריך הזה, תעקוב אחרי כל השלבים.

זה אמור לשפר בכלליות את ביצועי המחשב.

פורסם

הGF4 שהיה לך היה

OnBoard??

אם כן תבדוק שהורדת בביוס את הזיכרון שלו

ושלא חיברת אולי את המסך אליו (כי אתה אומר שאין שום שינוי...)

פורסם
  • מחבר

לא, הוא לא היה ONBOARD.

אני אבדוק את המדריך שהבאתם לי, אבל אני בספק אם זה יעזור.

אחרי הכל, זה לא משהו שבא לי בזמן האחרון, מאז שהתקנתי את הכרטיס לא ראיתי כמעט שיפור (אם מישהו היה שם לי בלי שאני אשים לב לא הייתי עולה על זה עד עכשיו כנראה).

פורסם

אם זה מאז שהתקנת את הכרטיס, נשאר לשאול

הסרת את הדריוורים של הגיפורס כמו שצריך?

אם לא הורדת אותם טוב הם יוצרים התנגשויות חמורות עם הכרטיס של ATI....

פורסם

בבקשה ערוך את כותרת הודעתך בהתאם לחוקי הפורום, מחק בעיקר את ה"הצילו!!" - כותרת כמו "ביצועים נמוכים עם Radeon 9600XT" תספיק בהחלט.

פורסם
  • מחבר

כן, הסרתי את הכל. אפילו בדקתי את זה עוד פעם עכשיו.

יש מצב אולי שהזכרון שלי לא מספיק? (256MB)

פורסם

יכול להיות שהזכרון זה החלק המגביל כי למשחקים של היום יש דרישות זיכרון גבוהות לי היה משהו דומה לך התקנתי תמערכת הפעלה מחדש והכל הסתדר.. אבל יש לי 512 אז אני לא יודע... :o

פורסם

הוספת זיכרון בוודאי תעלה לך את הביצועים, מכוון ש256 מגה לא משאירים הרבה למשחקים.

אבל,

מומלץ לנסות לפני שדרוג הכל.

אם יש לך את הזמן ואת יכולת הגיבוי אתה מוזמן לנסות, כמו שהציעו לפני, לפרמט את המחשב, ולהתקין הכל מחדש כולל כל הדריוורים המעודכנים ביותר לכל החומרה שלך.

פורסם

אני יודע שאצלי, קניתי פעם את ה5900 של MSIת והייתי עם 256 זיכרון ואני הרגשתי שיפור גדול בביצועים של המשחקים, כך שזה לא בטוח הזיכרון.

פורסם

אוקיי , לפי דעתי הבעיה היא ככה , המעבד יוצר צוואר בקבוק! , ואני בטוח בזה מאה אחוז , שהמחשב שלי עבד עם המעבד בסטוק(2000+) , UT2004 וNFSU עבדו יחסית גרוע לכרטיס מסך... , ובאמת שבקושי הרגשתי הבדל בינו לבין הFX5200 שלי , אבל שהמעבד עכשיו עובד על 2800+ , אני סוף סוף רואה את הכרטיס במלוא יכולתו , השיפור הוא עצום! , אבל בוא נתייחס לזה שאת השיפור הרגשתי כמעט שרק בUT2004 ובNFSU... , בכל שאר המשחקים הכל אותו הדבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים