עבור לתוכן

שאלה בקשר לחשבון אינטרנט

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה , אני מתגייס במרץ 05 , ועוד איזה חודש-חודשיים אני טס , כנראה עד לגיוס, ואני נמצא אצל קרובים מבוגרים שאין להם שימוש באינטרנט , ואני רוצה לעשות אינטרנט מהיר ,לא משנה איזה נראה לי 750 , עכשיו ,הבעיה היא לא הספק אלא התשתית שהיא או כבלים-ערוצי זהב , או בזק.

והבעיה היא שהשימוש של האינטרנט יהיה רק לאיזה חודש חודשים מה שומר שאם אני יעשה אינטרנט אני יתנתק וזה אומר שיהיה לי קנס על הפרת חוזה.

על כבלים אין על מה לדבר הקנס אצלם עולה 400 שקל , ואין בכלל אפשרות לעשות הקפאת מנוי.

אצל בזק אני לא יודע אם אפשר לעשות הקפאה וכמה זמן אפשר אבל אני יודע שדמי הקנס הם 200 שקל.

מישהו יודע אולי? יש למישהו פיתרון יותר טוב מכל הסיבוכים האלו?

פורסם

מי אמר שאתה חייב להתחייב?

אל תתחייב ותוכל לנתק מתי שאתה רוצה..

בקשר לתשתיות אם באמת אין אז אין לך הרבה מה לעשות

פורסם
  • מחבר

מה הקשר ?!

איך רואים שיש לך שכל והבנת הכל.

תשתית יש זה לא קשור ככה קוראים לזה זה הספק תשתית של בזק שאתה משלם כל חודש 99 שח. הספק הרגיל יכול להיות כל דבר כמו ברק או אינטרנט זהב או קווי זהב אבל לא ספק תשתית זה רק כבלים או בזק , ומי אמר שאני חייב להתחחיב??!!!

מה אתה לא מבין מה שרשום , אתה לא רואה שאני משתגע מההתחייבות הזאת אם לא הייתי חייב לא היייתי עושה את זה?

פורסם

אני לא חושב שיש לך מה לעשות :-\

מתי שאני בדקתי לעצמי לגבי אינטרנט מהיר (חודש-חודש וחצי) אז מה שגיליתי זה שלבזק\כבלים את מתחייב לשנה ואין אפשרות אחרת...

לגבי הספק זו לא בעיה כי אני יודע שלנטויז'ן למשל יש חבילה גם של 750 וגם של 1.5 שהיא לשלושה חודשים ומשלים עליה לפי מה שאני זוכר:

750- 59 ש"ח

1.5- 69 ש"ח

וגם במשך השלושה חודשים האלה אתה לא מחוייב אליהם ואתה יכול להתנתק.

אז לסיכום אני לא חושב שיש פתרון לבעיה שלך....

פורסם
  • מחבר

ואתה יודע אולי אם בבזק אפשר להקפיא מנוי? לכמה זמן אם אפשר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים