עבור לתוכן

קניית מכשיר סלולארי, מה הכי משתלם?

Featured Replies

פורסם

אני עומד לעבור בעוד כחודש מרשת פלאפון לרשת סלקום. הבעיה היא שאני לא יודע מה הדרך הכי טובה לרכוש את המכשיר החדש יש 3 אפשרויות:

1) התחייבות בסלקום- החיסרון הוא שמכשיר טוב(למשל הנוקיה 6230) יעלה המון כסף בחודש, יתרון- אפשרות לביטוח כולל(גניבות, תיקונים...)

2) קניית מכשיר יד שניה מחנות\מאדם פרטי- דבר שיצא יותר זול אבל לא תמיד יש אחריות על המכשיר

3) קנייה בחו"ל- מכשירים יותר מתקדמים אבל שוב, בעיית האחריות על המכשיר

אני מעוניין להשקיע עד 2000 דקל בטלפון, מה אתם מציעים?

• תגובות 65
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני ממליץ לך לא לעבור לסלקום אלא לאורנג'. סלקום יקרים מדי (אני לקוח סלקום כבר שנתיים אבל זה בגלל שאר המשפחה)

וממתי יש אחריות על פלאפונים? אולי ביטוח יש (שאתה צריך לשלם), אבל אחריות סתם ככה? לא ניראה לי...

פורסם

באותו נושא - יש משהו שווה לפלאפון להציע ? (הורים)

:)

מכשיר לא יקר במיוחד ולא ממש בא לי התחייבות ל20 שנה >:(

פורסם
  • מחבר

אני עובר לסלקום בגלל המשפחה, זה הולך להיות מכשיר רביעי בסלקום...

לגבי המכשיר: אני כנראה יקנה מוטורול e398 (אבל שוב, אני לא יודע אם להתחייב, לקנות אולי בדינמיקה?)

לChevy :

מכשיר (להורים?) יש את הסמסונג 540 שהוא מכשיר נחמד, לא הייתי מציע לך לקחת את ה640(שהוא בעצם 540 עם מצלמה) כי חבר שלי קנה אותו ונהרסה לו המצלמה אחרי שבוע...

פורסם

לי,

ההורים בפלאפון.

ואני עם אורנג' big talk אוכל אותה כמו גדול, אבל עם מכשיר משלי (3310).. תכלס הוא מספק אותי, אין לי דרישות אבל הרי כרטיס סים של פלאפון לא יעבוד על המכשיר הזה :-\

פורסם

הכי טוב לקנות יד שניה... המחירים מצויינים ואם תשמור על הטלפון שלך כמו שצריך גם לא יקרה לו כלום...

עם ביטוח אתה מכפיל כמעט את עלות הטלפון ככה שזה לא שווה, ואם אתה בלי ביטוח אז תיקון עולה לך כמעט כמו טלפון חדש...

אתה יכול גם לקנות טלפונים מחו"ל ולעשות ביטוח בארץ וגם לצרוב עברית, אבל אני יודע רק על שתי חברות שמוכנות לעשות את זה (יורוקום וסוני אריקסון)...

בקיצור, לקנות טלפון מסלקום/אורנג' זאת שחיטה לשמה ובאמת זה לא שווה את זה, המחירים יקרים מדי...

דרך אגב, אל תקנה טלפונים באתרים כמו אולסייל ופי אלף כי זה גם מחיר יקר יחסית והמבחר גם מעאפן...

פורסם

לאיזה חברה יש את ה e398 ???

פורסם

סלקום ואורנג' אבל יצא רק אחרי החגים...

בסלקום יצא גם דגם מוזל יותר של ה-e398 שנקרא c650 אבל כמובן שהוא לא מתקרב אפילו ל-e398 אבל עדיין במחיר של 940 שקל הוא קניה מעולה... להערכתי המכשיר הזה יכול להפוך לנוקיה 3100 החדש...

פורסם

940 שקל זה כלום..

וכמה יעלה הe398 ?

פורסם
  • מחבר

940 שקל זה כלום..

וכמה יעלה הe398 ?

אני יודע רק את המחיר שלו בהתחייבות: בסביבות ה-60 שקל לחודש(x36)

פורסם

התבלבלתי במחיר, זה 979 שקל...

ואם המחיר של ה-e398 באמת יהיה ככה זה דבר מעולה... אומנם לא זול כמו בחו"ל... אבל עדיין לא יקר כלכך...

פורסם

יש לכם 3 מספרים אצל סלקום ואתה הולך להיות הרביעי... וואו איזה טעות!

תעביר את שלושת המספרים שלך לאורנג ותעבור גם אתה (יצא קצת יקר אבל שווה את זה, תאמין לי... ולעוד 2 מליון אנשים שאומרים את זה)

רק סבל יש בסלקום, לדעתי היא החברה הכי גרועה בארץ (בכל תחום)

ואם משהו רוצה דוגמאות אני אתן לו... פשוט אני לא רוצה שהשרת של HWZONE יקרוס  ;)

ה 3100 נחמד... נמכר ב 900 שח בחנויות באינטרנט.

לא כולל מצלמה... כולל ספיקר שזה דבר BEST!!!

תקנה טלפון תומך שן כחולה, חבל שתתקע בלי... גם אם עכשיו זה נראה לך כמו ג'אדגט

יניב

פורסם

איך אני יכול לעשות לדוגמא קו נטו ללא התחייבות ?

נניח ואני קונה את המכשיר בארה"ב, כמה אמור לעלות? ואם שווה?

פורסם

אתה יכול לקנות את המכשיר מגוף שלישי (לא מהחברה), ולקנות כרטיס SIM עם מספר. הכרטיס עצמו יעלה לך משהו כמו 150 שקל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים