פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים ברשותי לוח אם 486 sx עם זכרונות של 16 מגה.מה ניתן לעשות עם לוח אם זה מלבד למכור אותו למעוניין ??מוכן בשמחה לקבל הצעות כגון שיפור המחשב פנטיום 4 שברשותי וכו'...תודה חברים...
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים אם לא יקנו ממך אותו אני מציע שתכיר לו את המנגל אחרי 10 דקות בטמפרטורה של 100+- מעלות הוא ימס מרוב אושר
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מממ... 486 תן לי רגע לחזור לתקופה הזאת... אה כן היה לי איתו מארז מגניב לאללה!!! משהו שמעטים מאוד פה בפורום ראינו בחייהם מארז 486 מדהים ביופיו, הוא היה שוכב, לא עובד היו לו 2 רמקולים חזקים מאוד BUILD IN במארז אחד בצד ימין והשני בצד שמאל בנוסף לזה כל החלק שמלמטה, מצד ימין עד צד שמאל היו כיוונים של הרמקולים היה MASTER ועוד כמה כפתורים עגולים של VOLUME כאלה, אתם יודעים כמו במגברים וכו' בנוסף לזה היו אורות, סוג של LEDים כאלה במארז וככול שהווליום היה יותר חזק ככה היו יותר אורות שדולקים כל הכוננים היו מסודרים בנוחות מקסימלית... משהו מטורף בכלל אם משהו חשב שפעם לא היה MODDING, טעה... אחד המארזים המגניבים ביותר שהיו קיימים. מממ.. טוב האמת זה לא היה MOD אבל הרעיון היה דומה, אורות ווליום וכו'. מה עוד... יאלה איזה חבל שאין לי כבר את המארז הזה. אם יש לך דבר כזה, תגיד לי אני יקנה ממך את ה 486 אם אני זוכר טוב... אה כן שידרגתי אותו אחרי זה לפנטיום 1 133 מגההרץ עם סידירום כפול 8 עם 64 זכרון כן כן לא טעיתי. 64 זכרון בימים שפנטים 1 150 היה המעבד הכי חזק בשוק... חחח הון טועפות 64 זה כמו היום 2-3 גיגה במחשב ביתי. אני זוכר שהתלבטנו אם לקנות פנטיום 1 120 מגההרץ או 150. איזה קשה היה להחליט... איזה צחוקים בסוף הלכנו על האמצע, 133. טוב די נזכרנו מספיק, נלך לשתות משהו... יאלה לילה טוב חברה, תצאו תבלו ביי ביי עריכה ______________________________________ תודה לאל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נתקע לי ה IE והוא בכל זאת שלח לי את ההודעה יניב
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר יניב יש לי רק את הלוח אם והזיכרונות אם אתה מעוניין לקנות אז סבבה ...
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים האמת, הייתי ממסגר את הלוח ביחד עם תמונה שלי עם ליפה מכיתה ה'אחחח נוסטלגיההיה לי את כל הX86 כמעטמה 8086 (XT)8186 (AT)286386 DX 2486 DX 4586 133P2350P3750P41.5P42.6ועכשיו קניתי את המעבד הדו שימושי בחורף גם מחמם לי את החדר - P4E3.0שאני מריץ אותו ב3.4אחחח... להעלות מחשב עם דיסקט, להתקין דרייברים של VESA, כרטיס מסך של TRIDENT, להעלות דברים לHIMEM כדי שג'יל מהג'ונגל תפעל כמו שצריך... אני כמעט בדמעות
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים חחח VESA... חזק!אני זוכר בגיל 6 בערך היה לי את המארזים האלה עם PC SPEAKER... ב 2 בלילה שאף אחד לא ישמע את הרעש מהמשחקים הייתי שם יד אחד על המארז לחסום את הסאונד שהיה יוצא ויד שנייה משחק עם המקלדת... משהו זוכר את המשחק מונטזומה? אני לא מכיר עדיין משהו שיש לו אותו.... הייתי נותן הכל בשביל לשחק במשחק הגאוני הזה... זה היה משחק עם מפתחות ומפות וכו'יניב
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים http://www.masagames.f2s.com http://www.masagames.f2s.com/game.php?game=montezuma
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.