פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים ניסיתי לעגל אותו אחרי שהצלחתי לעגל כבל שמחבר בין הלוח לצורבעכשיו יש לי עוד כבל שקיבלתי כשקניתי את הצורב הוא יתאים ??כי הכבל שהרסתי היה שחור המתאמים ואחד מהם צבוע באדוםתודה מראש
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים דבר ראשון לא מחברים סידי\צורב\DVD יחד עם הרדיסק על אותו כבל, זה פוגע בביצועים של ההרדיסקדבר שני לא מחברים כבל ATA33 (עם סיבים עבים) להרדיסק, שוב.. זה פוגע בביצועים (וזה הכבל שמגיע עם הצורב דרך אגב)להרידסק צריך לחבר כבל ATA66-100-133 (שאלה כבלים עם מספר גידים כפול, והגידים דקים) לחבר אותו לבד או עם כונן קשיח אחרכמובן שגם אם לא תעבוד לפי ה"חוקים" האלה, ההרדיסק יעבוד.. אבל לא יתן לך את מירב הביצועים, וחבל...
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים בנוסף לתגובות פה, אני ממליץ לחבר את כונן הסידים לאותו הערוץ של הצורב ולהשאיר את ההרדיסק לבד. זה מאט אותו. אם יהיה לך עוד הרדיסק תחבר לערוץ של ההרדיסק הקים.*סליחה ואטוס לא ראיתי.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים מחבר טוב אני חיברתי את שני הסידירומים בכבל אחד ואת הדיסק קשיח (הארד דיסק) בכבל השני לבד כמו שייעצתם ליוהמחשב לא זיהה כלום אבל הצלחתי לסדר את זה דרך הביוסואחרי זה אני מדליק את המחשב והוא כותב ליboot form cd romdisk boot failure insert system disk and press enterלמה זה קרה? ועשיתי בביוס שההארד דיסק יעלה ראשוןאני יודע שהוא מבקש את הדיסקט מערכת זה שמפרמטים איתואבל אני לא רוצה לפרמט יש לי שם מידע :\תודה מראש
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אחי תבדוק את עניין הג'אמפרים, אל תפקפק באנשים פה או בעבודה בסוף הכל מסתדר
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים מחבר אחי תבדוק את עניין הג'אמפרים, אל תפקפק באנשים פה או בעבודה בסוף הכל מסתדרטוב לחצתי אנטר וזה עובד השאלה איך אני מעלים את זה כאילו אני לא רוצה כל פעם ללחוץ אנטר
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים תראה יש שתי חיבורי IDE:יש את primery:master,slaveיש את secondery:master,slaveתסדר לפי זה איך שאתה רוצה שזה יעבוד /יעלה...
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים בחיבור הארד דיסקים וסידירומים יש שני אפשרויות אחד על פי כבלים והשני על פי ג'מפריםאם אתה קובע על פי כבלים אז אתה צריך לעשות על פי הנאמר למעלה:תראה יש שתי חיבורי IDE:יש את primery:master,slaveיש את secondery:master,slaveתסדר לפי זה איך שאתה רוצה שזה יעבוד /יעלה... במקרה השני עליך לקבוע עם גמפרים וזה לא ממש משנה איך אתה שם את הכבליםיש גם לקבוע בביוס איזה כונן הוא ACTIVE כלומר איפה הוא צריך לחפש מערכת הפעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.