פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים יש לי בעיה עם הפנטיום 3 שלייום אחד פתאום הוא הפסיק לעבוד, שאני פותח את המחשב המסך נדלק ותוך 2 שניות הוא נכבה, בחנות ניסו ספק וכרטיס מסך וזכרונות אחרים ועדיין הייתה אותה בעייהאמרו לי שזה הלוחקניתי לוח וזה עדיין לא עובדמה לעשות??דרך אגב קניתי לוח יד שנייה מאיזה מישהו והוא הביא לי לוח עם 2 סלוטים ומין יציאה של מקלדת ישנה כזאתהלוח הוא של סלוט 1, לא ראיתי שם יציאות USB או כמו של העכברים הנורמליםהאם הוא עבד עלי? (הלוח עובד במהירות 100 מגה הרץ והוא של PC PARTNER עם צ'יפ של VIA)
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים איזה פנטיום 3 יש לך בדיוק? יש KATMAI(לליבה 512K קאש, בחצי המהירות המעבד) ןיש עןד ליבה חדישה יותר ששכחתי את שמה(ניראה לי קופרמיין , ליבה בעלת 256K במהירות המעבד, מתח נמוך יותר) אם יש לך את השניה, הייתה צריך לבדוק האם הלוח שקנית תומך בליבה השניה, ע"פ התיאור שלך לדעתי יש סבירות גבוהה שהלוח לא תומך. :-\ וגם תבדוק בכל מקרה מתי נקנה הלוח(השרכשתה מחבר) בפעם הראשונה, ותבדוק שאין קבלים נפוחים! כי לוחות אם לפנטיום 3 נוטים למות אחרי 3-4 שנים :-X
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר יש לי 512 קשועל המדבקה הלוח כתובPC PARTNER 1998ועל הצ'יפ אחד כתוב CREATIVE 1996זה כבלים של IDE אבל יציאה של המקלדת 4 פינים עבים כאלהועוד יציאה ליד ה ATX איפה ששמים את החיבור של הספק יש מין שורה אחת של פינים עם מכסה לבן כזההבחור אמר שהלוח עובדאולי המעבד שלי הלך? איך אני בודק?כתוב גםBX99B100MHZ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.