פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אני בזמנו הבנתי שחוץ מבעיית ההתחממות של הפרסקוט, הוא מכיל כ-30 באגים.האם זה נכון בכלל והאם זה גם המקרה במעבדים החדשים?
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים הוא אותה ליבה שרק מגיעה עם מתח סטוק של 1.2\1.3 וךכן היא יותר קרירה אבל בעצם זו אותה ליבה חראאאאאעם הבאגים והכל אבל בלי החימום ....
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אתה תשתוק למה מי אתה לי היה פרסקוט בניגוד לך (אולי גם לך היה ) וסבלתי ממנו קשות וזאת אותה ליבה רק בסטפינג אחר שפחות מתחממת ... אותה ליבה ! רק בלי החימום -משמע שאם מצאו באגים בסטפינג אחר אז הם קיימים גם בה
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אני יודע שלי היו באגים במשחקים כמו MAX PAYNE 2 שהו לא כבד בכלל מידי פעם ופעם הוא היה נתקע ועובד מאוד לאת יש הרבה בנצ'ים שאנשים אחרים מצאו והם מוכיחים שבפרסקוט יש באגים ... ואל תגיד לי לשתוק כי זה פורום ואני אגיד מה שבא לי ולא אכפת לי מה אתה חושב ...
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים טוב, ריבים תעשו בהודעות ביניכם, אל תבזבזו לאנשים את הזמן.מישהו יכול לתת כתובת של איזה מאמר או משהו בסגנון שמוכיח שלפרסקוט יש באגים? כי זה שנתקע לך מקס פיין 2 משום מה לא שכנע אותי 100%
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים תשמעו, כרגע זה לא רלוונטי בין כה. יש עדיין להשיג נורטוודים עם DDR רגיל שעדיין יותר טובים מהפרסקוטים למיניהם אפילו עם DDR2 שמחירו מטורף כרגע בכל מקרה.בואו ניתן ל AMD ואינטל להתקוטט במקום שאנחנו נתקוטט ונהנה מהתוצאות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.