עבור לתוכן

רוצה רק לוח ומעבד עד 1800 שקל.פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

תראו את המפרט שלי בחתימה.

זאת אומרת שכל החלקים שלי די טובים ומתקדמים.

אז אני רוצה לקנות לוח ומעבד חדשים.

האם כדאי לחשוב על הכיוון של AMD 64 BIT? יש לאסוס לוחות של AMD 64? כי אני ממש כל החיים הייתי רק עם אינטל.

או שהאפשרות השניה זה שאני מביא לוח אם של ABIT-IC7 לוח מאוד טוב ודי יקר למי שמכיר ב400 שקל.

ואני נותן את הלוח והמעבד שיש לי עכשיו מוסיף 300 שקל ומקבל פרסקוט 2800 ויש לי מחשב חדש ב700 שקל.

מה אתם אומרים?

פורסם

ברור שאת האפשרות השניה הIC7 זה אחלה לוח, רק תיקח נורטווד במקום הפרסקוט

פורסם

מסטר אור בפעם האחרונה שאני בדקתי מעבדי ה64 ביט של אי אם די היו עדיין יותר טובים מפנטיום 4 ברוב התחומים ובנוגע ללוח אם אני ממליץ על אחד מהדגמים של איפוקס

פורסם
  • מחבר

ברור שעדיף נורטווד אבל זה מה שיש בזול.

עריכה:

אופס לא טעיתי בפורום?

זה אמור להיות בפורום מפרטים?

מנהלים תעבירו בבקשה לפורום מפרטים.

פורסם

Athlon 64 3000+ (S-754) {990}

8KDA3J S-754 sata, gbl {570}

כמובן אם אתה רוצה לחסוך תקח את מה שרצית אבל באפשרות הזאת יש לך מעבד שאי אפשר לטגן עליו ביצה כמו הפרסקוט שרצית וגם הלוח שיש לך פה הוא אוברקלוקר מצוין... כמו כן יש לך אפשרויות שדרוג בעתיד ואם הסוקט לא יחזיק אז תעשה אוברקלוק!

וזהו אתה לא צריך יותר ונשארו לך 240 שקל....

תקנה איתם מה שאתה רוצה חחחח 

עריכה OFFTOPIC

אחי יש לי גם אותו מעבד כמו שיש לך ואני גם חושב לעשות לו אוברקלוק איזה טמפרטורות יש לך איתו במנוחה ובמאמץ?תודה..

פורסם

שמע, זה מאוד מפתה - אתה מקבל סט שעולה 1590 שקל ב 700, כלומר עושה טרייד אין על המעבד והלוח הישן ב 890 שקל שזה בכלל לא רע (בהתחשב במה שעובר עליהם). יש לך כבר זלמן כך שעם הטמפרטורות של הפרסקוט תסתדר ועוד ישאר לך כסך לעוד זיכרון או צורב DVD וכו'... נשמע לי אחלה דיל. זה לא שהאינטל לא עובד. זה עדיין מעבד חזק וטוב.

פורסם
  • מחבר

עריכה OFFTOPIC

אחי יש לי גם אותו מעבד כמו שיש לך ואני גם חושב לעשות לו אוברקלוק איזה טמפרטורות יש לך איתו במנוחה ובמאמץ?תודה..

זה מעבד פצצה לאוברקלוק במנוחה 32-36 במאמץ 38-44.

הטמפ' האלו הם באוברקלוק כמובן.

ושים לב שיש לי מאורר של זלמן עם ארטיק סילבר 5.

פורסם

יש לי את הIC7 והוא באמת אחלה לוח אבל יש בו כמה בעיות.

1. המתחים שהוא נותן לראם לא משהו.. הוא נותן 2.8 באנדר וולט

2. המאוורר של הציפסט ניהיה מרעיש אחריי כמה חודשים

3. הקריאת טמפרטורה שלו דפוקה לגמריי.. הוא מעלה איזה 10-8 מעלות מהטמפרטורה האמיתית

אבל אם יש לך ראם שלא אוהב הרבה מתח ומעבד טוב לOC אפשר להגיע לתוצאות OC מאוד טובות אם הלוח הזה.. אם אתה מצליח להביא את הלוח הזה + מעבד נורת'ווד בזול אז כדי לך, אם אי אפשר נורת'ווד אז קח מפרט AMD 64 ביט

פורסם

תגיד, למה שלא יעשו לך דיל דומה על 64 ביט?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם.

מחכה לעוד רעיונות.

ויש לי עוד אפשרות לתת את הלוח והמעבד שלי בעד מעבד פנטיום 4 2.66 נורטווד ללא תוספת כסף אבל הבאסה שהוא 533 . כדאי לי?

ואני מחפש נורטווד 800 אם אני לוקח כבר אינטל.

עוד שאלה קטנה איך ה-ABIT IC7 באוברקלוק?

והאם המעבד שלי ה1800 יפעל עליו?

עריכה: ההודעה הזאת נכתבה בזמן שכתבתם תגובות וזה לא תגובה למה שרשמתם לי.

פורסם
  • מחבר

יש לי את הIC7 והוא באמת אחלה לוח אבל יש בו כמה בעיות.

1. המתחים שהוא נותן לראם לא משהו.. הוא נותן 2.8 באנדר וולט

2. המאוורר של הציפסט ניהיה מרעיש אחריי כמה חודשים

3. הקריאת טמפרטורה שלו דפוקה לגמריי.. הוא מעלה איזה 10-8 מעלות מהטמפרטורה האמיתית

אבל אם יש לך ראם שלא אוהב הרבה מתח ומעבד טוב לOC אפשר להגיע לתוצאות OC מאוד טובות אם הלוח הזה.. אם אתה מצליח להביא את הלוח הזה + מעבד נורת'ווד בזול אז כדי לך, אם אי אפשר נורת'ווד אז קח מפרט AMD 64 ביט

הראם שיש לי לא נחשב איכותי?

רשום בחתימה.

פורסם

אין לך זיכרון לדואל, אז מעבד עם באס של 800 ממש לא יעזור לך, במיוחד אם הוא פרסקוט. לדעתי או שתיקח את המעבד 2.66 או שתעלה לA64

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים