עבור לתוכן

אפקט מראה בצביעה - הכיצד ?

Featured Replies

פורסם

איך יוצרים אפקט מראה כשצובעים מארז ? עשיתי חיפוש ומצאתי רק תוצאות ולא מדריכים מפורטים,

חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי, מישהו יכול להפנות אותי למדריך ליצירת אפקט מראה מושלם ? אנגלית מתקבלת ורצוייה בהחלט. :xyxthumbs:

תודה !

פורסם

indeed

וננעל

טוב עקב הבהרה בנוגע לנושא הת'רד, הוא נפתח מחדש

פורסם

עד כמה שידוע לי

משייפים אותו עם נייר זכוכית גס בסביבות ה-200 (מס')

ואז אחרי שהכל משוויף עם מספר עדין יותר של 1200 בערך

ואז זה אמור לצאת חלק חלק חלק

ואז אתה הולך וקונה צבע מבריק שנותן את האפקט וצובע בצורה אחידה

פורסם

קנה שתי פיסות נייר שיוף מספר220 ושתי פיסות נייר שיוף 1200.

בהתחלה תשייף את המארז עם הנייר שיוף 220 ולאחר מכן צבע אותו בשכבה ראשונה דקה.

חכה כמה שעות או אפילו יום עד שהצבע יתייבש. לאחר שהוא התייבש שייףף את הצבע בנייר שיוף 1200.

צבע את המארז בשכבה שניה.

לאחר שהמארז התייבש תסתכל אם אתה מספיק מרוצה מהתוצאה אם לא תשייף שנית בנייר שיוף 1200 ותצבע שכבה שלישית ואחרונה.

זהו ככה תקבל אפקט מראה כמו שצריך.

פורסם

קנה שתי פיסות נייר שיוף מספר220 ושתי פיסות נייר שיוף 1200.

בהתחלה תשייף את המארז עם הנייר שיוף 220 ולאחר מכן צבע אותו בשכבה ראשונה דקה.

חכה כמה שעות או אפילו יום עד שהצבע יתייבש. לאחר שהוא התייבש שייףף את הצבע בנייר שיוף 1200.

צבע את המארז בשכבה שניה.

לאחר שהמארז התייבש תסתכל אם אתה מספיק מרוצה מהתוצאה אם לא תשייף שנית בנייר שיוף 1200 ותצבע שכבה שלישית ואחרונה.

זהו ככה תקבל אפקט מראה כמו שצריך.

אגב באיזה צבע משתמשים?

כאילו אם אני הולך לחנות את מה אני מבקש?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסבר המפורט, אבל אני לא מבין צריך לשייף את הצבע שכבר עשיתי ? אז מה זה נותן ? לצבוע ולשייף את אותו צבע שצבעתי ?

ולא צריך למרוח על זה פוליש ? ואם כן איזה סוג של פוליש, כאילו לרכב לרצפה...? וגם איזה סוג של צבע נותן את האפקט האולטימטיבי? :jump:

פורסם

1. פליז תענו לתגובה מעליי של פותח התראד כי זה יעזור גם לי..

דבר שני זה האם דברים כאלו גם אם יש טעות אפשר לתקן וזה לא קריטי?

3. כמה יעלה לי בערך חומרים והאם אני יכול להגיע לאפקט כמו במדריך שנתנו של המארז הקטן עם הפיקאצ'ו עליו שזה כבר ממש מראה,בעזרת מה שאנשים כתבו כאן...

פורסם

מצטער שלא עניתי.. פירמטתי את המחשב :-\...

טוב אז ככה קודם כל צובעים את המארז עם ספריי. איזה שאתה רוצה.

פוליש לדעתי לא צריך...

את משייף שוב ושוב על השכבות מפני שכך השכבה יוצאת ממש ממש חלקה וזה בעצם מה שגורם לאפקט המראה.

אם יש לך טעות אני מצי לך לקחת נייר שיוף 220 ולשייף אותו המון עד שיצא כל הצבע ואז להתחיל מההתחלה...

וכמה זה יעלה אני לא יודע כי זה תלוי היכן קונים ובמיוחד 'שטר לאיזה חברת ספריי ואיזה צבע.

אם תעשה כמו שאמרתי כל צבע יתן לך אפקט מראה פשוט ץבחר מה שאתה אוהב...

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי תודה !

פורסם

אני לא יודע אם אנשים פה מדברים מתוך נסיון או לא אבל אתה יכול להסתכל בת'ראד שפתחתי לפני שבועיים בערך. אני צבעתי את המארז שלי ויצא אחלה אפקט מראה ...

אני צבעתי שלוש שכבות צבע , שיוף ראשוני, שכבה דקה, שיוף , שכבה, שיוף שכבה.

את השיופים עם הנייר העדין כמו שאמרו לך תעשה עם מים. קח את הנייר שיוף ושים אותו בקערת מים לאיזה שפריץ קטן ושייף. הרעיון של שיוף הצבע הוא לא שתוריד את כל הצבע אלא ליישר ולהעלים את נקבוביות הצבע שנוצרות. בין כל שכבת צבע אני חיכיתי יומיים של יבוש אחרת הצבע לא יבש לחלוטין.

בהצלחה

פורסם

טוב אז ביקרתי כמו שג'וק אמר בכל מיני תראדים שהיו בעבר וגיליתי כל מיני סוגים.

יש כאלו שעשו את השלוש שכבות עם שיופים בינהם וזה נתן תאפקט

יש כאלו שעשו פחוט שכבות והשתמשו בפוליש מיוחד

יש כאלו שמצאו צבע מיוחד שכבר מגיע עם האפט

ויש את אלו שפשוט קנו מדבק שמגיע עם האפקא והדביקו למארזhttp://www.hwzone.co.il/gallery/album18/aae

עכשיו בקשר למדבקה,הפרויקט שהבאתי המדבקה שהוא קנה היא ממש מכערת כי היא בגלים כאלו וזה מגעיל.

אני חושב שאם קונים מדבקקה צריכים לקחת את זאת שבאה ישה לגמרי ולהדביק אותה אבל יש לזכור שאז הצבע שלך תמיד יהיה מראה ולא כמו של ג'וק שיכל לבחור צבע כמו הצהוב המהמם שלו..

אז איזה שיטה הכי טובה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים