עבור לתוכן

עבדו עליי???

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב בפנדה עם 512 ן 400MHZ אבל בתוכנה EVEREST אני רואה 2 * 256 ב 200MHZ

האם עבדו עליי ו האם יש אפשרות אחרת לבדוק את הזכרון שקיבלתי????

פורסם

לא עבדו עליך זה ddr

ולכן 200=400 mhz

פורסם

אני כמעט בטוח שDDR אומר duel data rate (תקנו אותי אם אני טועה...)

אז בעצם הוא מחפיל את המהירות הבסיסית שלו וה200MHZ שאתה רואה זה המהירות הבסיסית או משהו כזה...

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי נכון :)

פורסם

כן, אבל הוא קנה 512MB בסטיק אחד ולא 2 סטיקים של 256MB...

האם זה מחשב אינטל או AMD?

אם זה אינטל השאר את זה כך, אם זה AMD, בקש להחליף לסטיק אחד של 512MB.

המהירות בסדר... היא אמורה להיות ככה...

פורסם
  • מחבר

זה AMD

למה סטיק אחד עדיף על 2??

פורסם

כי אז יש יותר אפשרויות לשדרוג עתידי.

DDR אומר duel data rate (תקנו אותי אם אני טועה...)

DOUBLE data rate.....

פורסם

אני כמעט בטוח שDDR אומר duel data rate (תקנו אותי אם אני טועה...)

אז בעצם הוא מחפיל את המהירות הבסיסית שלו וה200MHZ שאתה רואה זה המהירות הבסיסית או משהו כזה...

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי נכון :)

הוא לא מכפיל DDR זה באמת Dual Data Rate אבל אנחנו קורים לזכרון DDR-SDRAM.

DDR-SDRAM עושה באותה תדירות פי 2 יותר "עבודה" מSDRAM, לכן DDR של 200mhz אנחנו משווים לSDRAM של 400. התדירות שלו בפועל נשארת 200mhz, אבל אנחנו מחשבים אותה בתור 400mhz, כי זה עדיין בקטגוריה של הSDRAM. למה? כנראה טריק שיווקי, הDDRים הראשונים היו באותה תדירות של הSDRAMים המהירים(100 ו133) אבל היו "מהירים" פי 2, ככה שרצו שאנשים יבינו את זה ישר, אז התחילו בDDR200 ו266mhz.

פורסם

מה אתה חושב שהם "סתם" יותר מהירים??

זה בכלל שבכל מחזור שעון הם פועלים פעמיים ואז אם התדר שלהם הוא 200 מה"ז, הם פועלים במהירות 2*200=400 מה"ז....

פורסם

אתה לא יכול להגיד שזכרון שרץ 200mhz עובד 400 בעצם, ללא השוואה לזכרון שעושה מחצית מהפעולות באותה תדירות.

לא משנה כמה פעמים הוא פועל במחזור שעון, הוא עדיין פועם בתדירות של 200mhz לשניה, ו400mhz בא מהשוואה לSDRAM רגיל בלבד.

פורסם

זכרונות DDR400 עובדים בתדר של 200MHZ ושולחים מידע פעמיים בכל מחזור שעון (על כל עליה וירידה של גל)

וזהDOUBLE DATA RATE ולא DUAL. דואל זה כשעובדים ביחד (באופן כללי) וזה לא קשור לפה (ובבקשה אל תתבלבלו עם DUAL DDR)

פורסם

אוויייש אני שונא קטנוניות, אף אחד לא מתבלבל פה עם ארכיטקטורה של ערוץ כפול, שגם לה במקום DUAL אני יכול לקרוא Double.

וDual זה דואלי, כפול. להלן הגדרה מילונית: DUAL דו- כפול זוגי. והנה הגדרה של Double: Double כפול זוגי. נראה מוכר?

אני שונא אנשים קטנוניים שמנסים להראות לכולם שהם חכמים יותר.

פורסם

שונא או לא שונא, הבן אדם פשוט צודק.

תודה בטעות וזהו. (ועוד כשהודעה מעליך, לפני שהגבת אני כתבתי שזה DOUBLE)

פורסם

זה AMD

למה סטיק אחד עדיף על 2??

כי אין דיול צ'אנל וזה סתם מבזבז לך מקום לשידרוג עתידי

פורסם

כי אין דיול צ'אנל וזה סתם מבזבז לך מקום לשידרוג עתידי

נכון, אבל לא מדויק.

יש דואל צ'אנל, אבל הוא נותן שיפור כל כך זניח(אחוזים בודדים), שלא שווה לוותר על אפשרות השדרוג העתידית בשבילו.

אם באמת רוצים, אפשר לשים דואל.

פורסם

אם יש לו לוח מבוסס NF2, אז יש לו תמיכה ב Dual Channel, ולכן עדיף שיהיו לו 2 סטיקים של זיכרון ולא אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים