עבור לתוכן

מבקש המלצה לכרטיס טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לראות טלוייזיה דרך המחשב. יש לי 2 שאלות:

א) האם תהיה בעיה לראות YES דרך כרטיס טלוויזיה

ב) אני לא ממש מבין בכרטיסי טלוויזיה ואני אשמח להמלצות לכרטיס טוב (בסביבות ה200-400 שקלים)

תודה רבה לכל מי שיעזור

פורסם

לא אמורה להיות בעיה לראות yes דרך המחשב

פורסם

גם אני רציתי לקנות את הכרטיס הזה, אבל אמרו לי שאיכות התמונה סבירה בלבד

מבחינת YES אמרו לי בטלפון שלא אמורה להיות בעיה, והם אפילו שחררו את האופציה לצפיה בסרטים בתשלום (כנראה שפעם זה היה נעול בשביל שלא יקליטו...)

פורסם

חבל

לדעתי רואים בו יותר טוב מהממוצע

אני מכיר את כל הכרטיסים שנמכרים עד 300 שח והלידטק שקניתי יותר טוב מהם.

נכון שהוא קורע את המעבד כמו הזולים אבל מבחינתי זה שטויות

אני בטח לא ישחק דום 3 ויראה טלוויזיה

יניב

פורסם
  • מחבר

חבל

לדעתי רואים בו יותר טוב מהממוצע

אני מכיר את כל הכרטיסים שנמכרים עד 300 שח והלידטק שקניתי יותר טוב מהם.

נכון שהוא קורע את המעבד כמו הזולים אבל מבחינתי זה שטויות

אני בטח לא ישחק דום 3 ויראה טלוויזיה

יניב

למה הכוונה בקורע את המעבד?

פורסם

הכרטיס משתמש בכוח העיבוד המרכזי של המערכת כדי לפענח את התמונה (או מה שהוא לא עושה שם) ולא בשבב עיבוד על הכרטיס.

נ.ב. אין צורך לצטט הודעה הנמצאת ישירות מתחת להודעה המצוטטת.

פורסם

נכון מאוד

זה כמו כרטיס קול AC97 שנמצא על רוב לוחות האם היום בשוק.

אותו עקרון.

כל החישובים נעשים לרוב בתוכנה והמעבד מבצע אותם

בניגוד ל AUDIGY ו SOUND STORM וכו' שהם לוקחים את הנטל מהמעבד

כמו למשל מודם אנלוגי חיצוני... אני זוכר שפעם קניתי חיצוני של 3COM USR בשביל להוריד נטל מהמעבד שלי חחח

ובלי קשר הם היו באיכות הכי גבוה כי היו לי טיפה הפרעות בקו טלפון

הקטע זה שבכרטיסי קול זה יותר קריטי

כי משחקים דורשים סאונד... ומתי שרואים טלוויזיה לא משחקים אז זה פחות קריטי

מקסימום גולשים באינטרנט, או דברים כאלה.

במקרה הפחות טוב... המעבד ניטחן בכמה עשרות אחוזים שמאוד היית רוצה לקבל אותם, לא נורא.

יניב

פורסם

אם זה לא מאוד דחוף לך, אולי תחכה חודש חודשיים עד להשקה של השבב החדש של ATI ה550 פרו.

האיכות של ההקלטה שלו הולכת לעלות על כל כרטיס ביתי, והוא לא הולך לגזול כמעט מכוח העיבוד של המעבד (היה כתוב עד 5%)...

פורסם

אוריפ, יש לך הערכת מחיר כמה אמור לעלות כרטיס כזה? יכול להיות שזה יעלה יותר מידי ולא יכנס בקלות לתקציב שלו

פורסם

אפשר להיות די בטוחים שהוא לא יעלה 400 שקל כאשר (או אם) הוא יגיע לארץ - דבר שכשלעצמו ייקח זמן מה.

פורסם

יש מצב...

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שענה

יש לי עוד שאלה: באיזה איכות אני ייראה את זה - כמו בטלוויזיה או יותר גרוע ובכמה יותר גרוע (יש לי כרטיס גרפי RADEON 9800 SE אם זה משנה).

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ה XP מבוסס על שבב ישן יותר.... ההבדל אמור להיות באיכות תמונה. אם כבר קונים, אז את ה Expert.

וגם אני חושב שהלידטק הוא הטוב ביותר. מבחינת איכות הוא דיי טוב, והוא גם בא עם תוכנה יחסית לא רעה (לדוגמה הכרטיסים של Flyvideo מבחינת חומרה יכולים להיות זהים, אבל התוכנה שלהם ממש חרא וזה הורס הכל), במקרה ואתה לא רוצה להשתמש בתוכנת צד שלישי. אם אתה כבר קונה אל תתקמצן 100 שח וקח כרטיס של חברה טובה כמו לידטק. בכל מקרה- אני חושב שאם אתה משווה בין טלווזיה "רגילה" וסבירה לכרטיס טלווזיה ההבדל יהיה מאוד מאוד קטן. אולי יתרון קטן לטלוויזיה (למרות הגודל פיקסל העצום). קח בחשבון שאתה צריך תוכנה צד שלישי (Dscaler) בשביל איכות התמונה האופטימלית. אני אישית רואה דרך הכרטיס טלווזיה ונהנה.... (WinFast TV2000

Deluxe XP )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים