פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים אני רוצה לראות טלוייזיה דרך המחשב. יש לי 2 שאלות:א) האם תהיה בעיה לראות YES דרך כרטיס טלוויזיהב) אני לא ממש מבין בכרטיסי טלוויזיה ואני אשמח להמלצות לכרטיס טוב (בסביבות ה200-400 שקלים)תודה רבה לכל מי שיעזור
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים המשך לתשובה שלוhttps://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=179&products_id=1864כרטיס פשוט טוב. לא עושה בעיות ונותן איכות מעולה.תתחדשיניב
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים גם אני רציתי לקנות את הכרטיס הזה, אבל אמרו לי שאיכות התמונה סבירה בלבדמבחינת YES אמרו לי בטלפון שלא אמורה להיות בעיה, והם אפילו שחררו את האופציה לצפיה בסרטים בתשלום (כנראה שפעם זה היה נעול בשביל שלא יקליטו...)
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים חבללדעתי רואים בו יותר טוב מהממוצעאני מכיר את כל הכרטיסים שנמכרים עד 300 שח והלידטק שקניתי יותר טוב מהם.נכון שהוא קורע את המעבד כמו הזולים אבל מבחינתי זה שטויותאני בטח לא ישחק דום 3 ויראה טלוויזיהיניב
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר חבללדעתי רואים בו יותר טוב מהממוצעאני מכיר את כל הכרטיסים שנמכרים עד 300 שח והלידטק שקניתי יותר טוב מהם.נכון שהוא קורע את המעבד כמו הזולים אבל מבחינתי זה שטויותאני בטח לא ישחק דום 3 ויראה טלוויזיהיניבלמה הכוונה בקורע את המעבד?
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים הכרטיס משתמש בכוח העיבוד המרכזי של המערכת כדי לפענח את התמונה (או מה שהוא לא עושה שם) ולא בשבב עיבוד על הכרטיס.נ.ב. אין צורך לצטט הודעה הנמצאת ישירות מתחת להודעה המצוטטת.
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים נכון מאודזה כמו כרטיס קול AC97 שנמצא על רוב לוחות האם היום בשוק.אותו עקרון.כל החישובים נעשים לרוב בתוכנה והמעבד מבצע אותםבניגוד ל AUDIGY ו SOUND STORM וכו' שהם לוקחים את הנטל מהמעבדכמו למשל מודם אנלוגי חיצוני... אני זוכר שפעם קניתי חיצוני של 3COM USR בשביל להוריד נטל מהמעבד שלי חחחובלי קשר הם היו באיכות הכי גבוה כי היו לי טיפה הפרעות בקו טלפוןהקטע זה שבכרטיסי קול זה יותר קריטיכי משחקים דורשים סאונד... ומתי שרואים טלוויזיה לא משחקים אז זה פחות קריטימקסימום גולשים באינטרנט, או דברים כאלה.במקרה הפחות טוב... המעבד ניטחן בכמה עשרות אחוזים שמאוד היית רוצה לקבל אותם, לא נורא.יניב
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים אם זה לא מאוד דחוף לך, אולי תחכה חודש חודשיים עד להשקה של השבב החדש של ATI ה550 פרו. האיכות של ההקלטה שלו הולכת לעלות על כל כרטיס ביתי, והוא לא הולך לגזול כמעט מכוח העיבוד של המעבד (היה כתוב עד 5%)...
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים אוריפ, יש לך הערכת מחיר כמה אמור לעלות כרטיס כזה? יכול להיות שזה יעלה יותר מידי ולא יכנס בקלות לתקציב שלו
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים אפשר להיות די בטוחים שהוא לא יעלה 400 שקל כאשר (או אם) הוא יגיע לארץ - דבר שכשלעצמו ייקח זמן מה.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים מחבר תודה לכל מי שענהיש לי עוד שאלה: באיזה איכות אני ייראה את זה - כמו בטלוויזיה או יותר גרוע ובכמה יותר גרוע (יש לי כרטיס גרפי RADEON 9800 SE אם זה משנה).
פורסם 2005 באפריל 620 שנים אז מה ההבדל ביניהם?http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=TV10001&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=39
פורסם 2005 באפריל 720 שנים ה XP מבוסס על שבב ישן יותר.... ההבדל אמור להיות באיכות תמונה. אם כבר קונים, אז את ה Expert.וגם אני חושב שהלידטק הוא הטוב ביותר. מבחינת איכות הוא דיי טוב, והוא גם בא עם תוכנה יחסית לא רעה (לדוגמה הכרטיסים של Flyvideo מבחינת חומרה יכולים להיות זהים, אבל התוכנה שלהם ממש חרא וזה הורס הכל), במקרה ואתה לא רוצה להשתמש בתוכנת צד שלישי. אם אתה כבר קונה אל תתקמצן 100 שח וקח כרטיס של חברה טובה כמו לידטק. בכל מקרה- אני חושב שאם אתה משווה בין טלווזיה "רגילה" וסבירה לכרטיס טלווזיה ההבדל יהיה מאוד מאוד קטן. אולי יתרון קטן לטלוויזיה (למרות הגודל פיקסל העצום). קח בחשבון שאתה צריך תוכנה צד שלישי (Dscaler) בשביל איכות התמונה האופטימלית. אני אישית רואה דרך הכרטיס טלווזיה ונהנה.... (WinFast TV2000 Deluxe XP )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.