פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים חברים,אין לי מושג מה קרה אבל המחשב עובד כאילו הוא במהירות כפולה (המחשב פחות מחודש אצלי)הכל רץ במהירות פי אחד וחצי (בערך) .בזמן משחקים, אני הולך מהר מדי, בזמן מוסיקה במשחק כאילו הוא רץ כמה צעדים קדימה מדי.אני ממש נואש ... אין לי אפילו קצה חוט.האם מישהו נתקל בתופעה שכזאת ?תודה.
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים אובר-אובר קלוקינג?תופעה מוזרה ביותר...תנסה אולי להתקין דרייברים מחדש? (כ. מסך וכ. קול)
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר אני משוכנע שזו בעייה ב DirectX.אז מה אתה מציע ? אגב, אני לא עושה OC , לא במחשב ולא בכרטיס
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר רציתי רק להוסיף שלאחר אתחול מחדש המחשב תקין.כנראה משהו מסוים שמפעילים אותו גורם לחוסר סנכרון עם המהירותומאז כל משחק רץ מהר מדי ולא מסונכרן עם הסאונד.אגב, בשאר הישומים אני לא ממש מרגיש הבדל, לא באינטרנט לא בסרטוני קווקטיים. רק במשחקים.
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים תתחיל להתקין הכל מהתחלה , אולי אחד מהם קשורדרייברים לצ'יפ של הלוח אםדיירקט איקס הכי חדש + עדכונים למערכת ההפעלהאחר כך תעבור גם לדרייבריםכרטיס קול \ מסך ואם יש עוד משהו...ממממ , אם כל זה לא ילך לך , אתה תמיד יכול ללכת על השיטה הבטוחה והארוכה...תתקין מחדש את הווינודס.למרות שאני לא מאמין שתיאלץ להגיע לזה.
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים קרה לי פעם...ממש מזמן.אני לא בטוח מה עשייתי אבל אני חושב שהתקנתי את הדרייברים מחדש ואת התוכנות\משחקים הבעייתים מחדש וזהו.
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר לא יכול להיות שמקור הבעיה בחומרה.... זכרון, מעבד, כרטיס מסך...... אני לא יודע.עכשיו לדוגמא בערך 40 דקות אחרי אתחול מחדש הכל תקין, .....יכול להיות שאפליקציה מסווימת יכול לגרום לכזה בלאגן ?יש לי תוכנה קטנה שמגיעה עם כרטיס המסך 9800 שמראה את היכולות של הכרטיס והיא נקראת: 9800 Chimp v1.1זה גם מופיעה כדמו באתר של ATI וזה מראה את היכולות של הכרטיסאגב, מאז האתחול האחרון לא הפעלתי את התוכנה הנ"ל.נראה לי שברגע שאני מפעיל אותה היא משבשת משהו, אין לי מושג מה אבל אולי.הרי הדמויים האלה מנצלים את כל היכולת של הכרטיס ואולי משהו משתבש בדרך, לא?!
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים אתה יכול לנסות להפעיל את התוכנה ואזלראות אם זה שוב עושה בעיותאם כן,כנראה שהבעיה זאת התוכנה הזאתאז פשוט אל תשתמש בה
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר לא יכול להיות שזאת תופעת שרשרתאולי התוכנה הזאת מפעילה לדוגמא, Directx9 ומאז הכל משתבשאולי תוכנה אחרת שנעזרת ב-Directx9 תעשה את אותו באלגן
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים אז כמו שכבר אמרו,תנסה עם התוכנה ובלי ותראה אם יש בעיותאולי הבעיה בתוכנה ואולי הבעיה בדרייבריםאז תנסה להתקין מחדש את DX ואולי אתהדרייברים של הכ. מסך,כ. קולאגב קסטרו,יש טעות כתיב בחתימה שלך (DIGITAL)
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר אז כמו שכבר אמרו,תנסה עם התוכנה ובלי ותראה אם יש בעיותאולי הבעיה בתוכנה ואולי הבעיה בדרייבריםאז תנסה להתקין מחדש את DX ואולי אתהדרייברים של הכ. מסך,כ. קולאגב קסטרו,יש טעות כתיב בחתימה שלך (DIGITAL)בנתיים לא הפעלתי אותה (קרוב לשעה)הרצתי משחקים כגון : Far cry, lock on, FS2004, Battlefield 1942 ואין כרגע שינוי לרעה במהירותאני מאד מאד מאד מקווה שהאפליקיצה הההיא היא זאת שדופקת ולא משהו בחומרהלגבי התוכנה שי לי Direct x9C זה מספיק טוב ?לגבי ה- DIGITAL .... תוקן ותודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.