פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים אני וחבר שלי (Amos.G בפורום אם אני לא טועה.. הוא כבר לא פה הרבה זמן) צבענו את המארזים בשחור, עשינו חור בדלת וחיברנו לשם sf2 של Tt. צירפתי כמה תמונות שלא משקפות את התוצאה האמיתית. זה נראה בתמונות לא משהו אז תתרשמו רק התרשמות כללית * הטמפ' במארז שלו השתפרו בהרבה ! * מצורפת גם תמונה שמראה את הכלי שהשתמשנו בו כדי לגרד את הצבע. הדבר הזה מאוד עזר. (עולה 10 ש"ח בהום סנטר למי שרוצה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים נחמד...אבל אם כבר אולי תורידו את המדבקות המכוערותמקדימה? זה ממש הורסותצבעו גם את הכוננים
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים אחי כול הכבוד קבל חח ממני אה למי שלא יודע מה זה חח= חיזוק חיוביטוב קיצור אחי ממש יפה
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר תודה לכולם ;D הכוננים יצבעו מתישהו.. עשינו את החור של ה120 מלמעלה (לפני הרבה זמן) עם מקדחה ואז שייפנו (לא יצא משהו..) את החור של ה80ממ עשינו עם כוס ואז שייפנו (הכוס הייתה קטנה).
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים יש לי הצעה בשבילך..אם אתה רוצה תאורת לדים כדאי לך להזמין עכשיו מ-www.lsdiodes.com ואז זה יגיע בסוכות וגם במחיר טוב או מאריהב וזה יגיע תוך כמה ימיםwww.arihav.com
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים פרויקט נחמד ביותר.עם צביעת הכוננים האופטיים וחלון אתם אמורים לקבל תוצאה יפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.