פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים אין לי ווינ מותקן...xcopy שווה לת^ת,היא לא מוכרת.צריך אחת(או יותר) שמניסיון עובדות...תודה לעוזרים
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מחבר לי אמרו באחד הפורומים שזה אחד מהפקודות הפנימיות של דוס למרות שבהלפ היא לא הופיעה...אתה יכול בבקשה לתת לי קישור אליה?או שנדבר בפרטי.תודה
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים זו מין פקודה מורחבת מודרנית של דוס, היתה לי פעם אבל אני לא מצליח למצוא אותהתחפש בגוגל או משהו ותשיג
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מחבר עברתי על זה הרבה,ובכל מקום כתוב שxp תומך(אפילו 95...)עכשיו אני נכנס לריפייר(לא זה שלוחצים אנטר ואז אלא בפעם הראשונה)כותב xcopy והוא פשוט לא מכיר ת'פקודה.אצל אח שלי בcmd זה עבד בסדר גמור.אתה יודע למה זה?אולי בריפייר זה פשוט לא מוכלל?(כשהקלדתי help היא לא הופיעה).ואז מה אני עושה במצב כזה?להכנס בצורה שונה לדוס?...ד"א יש עוד כל מיני יעילות מאוד scopy robocopy ועוד אני אנסה להביא לכן ת'קישור...עזרה מהר,אתה אמרת שהצלחת אולי תסביר לי איך בבקשה?.תודה.
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים אני לא מבין איך זה לא פועל לך השימוש הוא כזה :xcopy <path> <path>והפקודות שאתה מדבר עליהם הם בגירסאות יותר מאוחרות של דוס כך שאם אתה רץ דרך תקליטור איתחול זה לא יפעל לךחיפשתי קצת אתה יכול למצוא גירסה חדשה של DOS ב- BOOTDISK.COM תוריד שם במחשב של אחיך שים על דיסק וכשאתה רוצה להשתמש בפקודה אתה קודם רושם אותה שתטען לזכרון ואז משתמש בה כרגיל
פורסם 2004 בספטמבר 1821 שנים XCOPY הוא לא פקודה פנימית של WIN אלא קובץ חיצוניבrepair console אפשר להריץ רק פקודות פנימיות של WIN.מבין למה זה לא עובד לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.