פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים כשמישהו במצב AWAY או NA או משהו כזה יש IDLE TIME אני רוצה לדעת מה בדיוק הוא מסמל-הזמן שעבר מאז שהמשתמש שינה את המצב למצב הנוכחי?-הזמן שעבר מאז שהוא עשה פעולה אחרונה באייסיקיו ?-הזמן מאז שהוא שלח את ההודעה האחרונה ?
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים פעולה אחרונה אם אני זוכר טובנסה את זה עם חבר, תבקש ממנו שיבדוק מתי הוא עשה את הפעולה האחרונה ותראה לפי השעה אם הזמן מתאים אצלך במחשבתעדכן אותי גםיניב
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים לא, ב DOOM3 ברור שב ICQ כשאתה לא משתמש במחשב אז אחרי כמה דקות הוא עובד אוטומטית ל AWAY אם לא שינית את ההגדרות אז איכשהו זה יכול להתקשר לפעולות כלליות אתה מבין. אתה לוקח זמן IDLE מוסיף נגיד 10 דקות שזה הזמן שמחשב עובר לאווי ואתה מקבל את הזמן הכללי שהוא לא נגע במחשב אבל לעולם לא תוכל לדעת אם הוא העביר בעצמו ל AWAY או התוכנה עשתה את זה יניב
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מחבר היציאה שלך מצחיקה אבל roeiw ענייני ביותר, פעולה אחרונה במחשב, באייסיקיו, פעולה זו שליחת הודעה, או דבר אחר? איזה פעולה זה מה שמעניין
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים לא, ב DOOM3 ברור שב ICQ כשאתה לא משתמש במחשב אז אחרי כמה דקות הוא עובד אוטומטית ל AWAY אם לא שינית את ההגדרות אז איכשהו זה יכול להתקשר לפעולות כלליות אתה מבין. אתה לוקח זמן IDLE מוסיף נגיד 10 דקות שזה הזמן שמחשב עובר לאווי ואתה מקבל את הזמן הכללי שהוא לא נגע במחשב אבל לעולם לא תוכל לדעת אם הוא העביר בעצמו ל AWAY או התוכנה עשתה את זה יניב מה אתה אומר באמת??? לא ידעתי.. ה ? היה בטעות... בקשר למה ש Dark Respect אמר ניראה לי שפעולה באיסיקיו הכוונה לכל דבר ששלחת למשתמש מסויים. לא רק הודעה.
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים חברה!!! תקשיבו לי רגע ה IDLE שמופיעה זה ממתי שהוא עבר למצב שהוא נמצא בו כרגע למשל... אם עכשיו הוא עבר ל AWAY אתה בודק עוד 10 דקות תראה 10 דקות יפה עד עכשיו ברור אם עכשיו הוא עבר ל AWAY עוד 10 דקות הוא ישלח למשהו הודעה בזמן שהוא AWAY זה עדיין ימשיך מה 10 דקות יפה עד עכשיו גם ברור אם עכשיו הוא ב AWAY אחרי 10 דקות הוא יעבור ל N\A המונה מתאפס חזרה ל 0 ה IDLE זה הזמן שהוא נמצא באותו מצב ב ICQ לא משנה אם שלח לכם הודעות או למשהו אחר, או קבצים וכו' וכל אלו שלא מבינים קצת צחוק, תגידו תודה שאני עוזר... לא מרוצים לא צריך מה קרה קצת צחוק מה אני רובוט אגב, גם אני רציני, אז מה אם אני מסתלבט קצת... מה אסור? יניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.