עבור לתוכן

טיפול 10,000 {מוד ומאווררים למארז}

Featured Replies

פורסם

לאחר כשנה בערך עם המאוורר והיטסינק המדהים הדלתא וThermoEngine, נמאס לי! הרעש פשוט הורג אותי.

המצב שלי במארז הוא נכון להיום ככה:

·   כפי שאמרתי דלתא צווחני על ThermoEngine.

·   מאוורר 80 מ"מ 30DBA, כ37CFM, בכלוב הקדמי

·   מאוורר 80 מ"מ 30DBA, כ37CFM, בדלת, מול אזור המעבד

·   מאוורר 80 מ"מ חלש ולא ידוע מעל הספק.

·   מאוורר 60 מ"מ (מת לי) מתחת לספק להוצאת אוויר.

·   מגירת קירור, שני מאווררי 40 מ"מ מרעישים.

המצב פשוט בלתי נסבל! רוב הזמן רוב המאווררים כבויים או על 7 וולט והרעש לפעמים משגע אותי. המאוורר בכלוב הקדמי מרעיש בגלל הלחץ של הכלוב ולכן גם הוא לרוב מכובה, לכן אין כמעט סירקולציה במערכת.

אוקיי זה פחות או יותר המצב הנוכחי. עכשיו למצב העתידי:

בחלק הקדימי של המארז: את מאוורר ה80 והכלוב שלו אני אחליף ל120 שקט (פנפלו או אחר) שיהיה מוברג למארז עצמו. מעליו, את הכלוב של כונני ה3.5 אני אעיף ובמקומם אשים מאוורר 92 שקט של נידטק.

כמובן שאני אקדח חורים יפים בפלסטיק הקדמי.

בדלת המארז: כדי לא להרוס את הסירקולציה החדשה, את החור של ה80 אני אאריך והפוך לחלון קטן.

ba-mod.png

בגב המארז: את המאוורר 60 אני כמובן אחליף ואקנה עוד אחד לשים בדיוק מתחתיו. DBA או CFM לא ידועים, נראה מה שאני אמצא בשד' הר-ציון.

e1.jpg

כמובן שלכל זה יתווסף סדר מאסיבי במארז של החוטים והכל. כל חוטי החשמל יעברו מעין TUBING. אני אצבע מחדש, אשפצר את הבאי-באס וזהו בעצם.

עוד רעיון שהיה לי, אבל אני בספק אליו בגלל עוד רעש שאני לא צריך זה, מאוורר גודל לא החלטתי עדין שיהיה בגג המארז.

זה מה שאני הולך להזמין:

3-1/2 Floppy to 5-1/4 Bay Adapter

Thermalright AX-7BS with Vantec Stealth 80mm

Arctic Silver III, 3 Grams

Panaflo 120mm L1A or 120JMC

Vantec Stealth 92mm or Panaflo 92mm 4 Pin -9A12L

Zalman Chipset Cooler Kit

(כל מה שOR חסר במלאי)

אז אשמח מאוד אם תתנו לי הצעות, רעיונות, שיפורים, עצות וכו' לפני שאני עושה את ההזמנה הדי מאוד יקרה הזאת.

פורסם

איפה אתה מזמין? באיזה אתר?

ואגב בהצלחה עם הפרויקט אני עובד על שלי עכשיו! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים