פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים שלום לכולם!!!קניתי מפנדה מחשבים (הייתי חייב כי זאת החנות היחידה באזור שלי)קטודה UV עכשיו ראיתי בכמה תמונות באתרים שקטודה UV מוציאה כזה אור סגול כמו מנורת אולטרה רגילהעכשיו הקטודה שקניתי מוציאה אור לבן כמו מנורת פלוריסנט...היא צריכה להוציא אור כזה או שרימו אותי???אומנם הקטודה גורמת לרכיבי UV לזהור אך אני חושב שרימו אותי...
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים זה בסדר גמורעקרונית שאתה מדליק אותה על שטיח או משהו נטרי בחדר חשוך, הוא לא מאיר את השטיח באור לבן, הוא רק יבליט את הצבעים שרגישים לאולטרה
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מחבר כן זוהי קטודה של ונטק...הוספתי תמונות של הקטודה בפעולה בחושך...ותמונה של סליבינג שעשיתי וצבעתי בספריי רגיש UV צהוב!!!אז היה בסדר או לא???[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים מחבר אז הקטודה בסדר או לא???ותפרגנו על הסליבינג שעשיתי !!!בקרוב יהיו עוד אטרקציות חדשות במחשבי התמים....
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים אחלה סליבינג!הקתודה בסדר גמור!ד"א תגיד אחי יש לך איי סי קיו (mosheva)אם כן תוסיף אותי בבקשה 178954806לפי מה שרשום בפנדה זה בא בלי בקר
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר re5pect אני לא משתמש באיסיקיו אבל יש לי מסנגר mosheva11@hotmail.co.il אבל בכל מקרה אין להם עם בקר לכן לצערי הייתי צריך לקנות קדוטה לצורך העניין ירוקה שאותה אני מוכר ויש פירסום בטרייד זון... וקניתי בניפרד קטודה UV ...פנדה האלה...
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים היי אני הראשון שעשה את זה למיטב ידעתי!http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=84980.0סתם אבל נחמדנראה לי צריך לעשות את זה יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.