עבור לתוכן

תוספת חשמל ל-lpt

Featured Replies

פורסם

טוב אחרי עבודה של כמה ימים על המיקלדת שלי מיתברר שלפורת של ה-lpt אין מספיק חשמל.  :'(

(חיברתי 166 לדים למיקלדת שפועלים לפי הוינאמפ. הכול פועל טוב אבל הלדים לא זוהרים מספיק מה אפשר לעסות?

פורסם

אתה יכול לחבר חלק מהלדים לחוט של מולוקס ולהעביר אותו לתוך המחשב ואז לחבר לספק

פורסם
  • מחבר

המטרה שזה יפעל מהוינאמפ

פורסם

סבבה ........תתן לזה עוד חשמל מהמולקס וזהו .

פורסם

אפשר לנסות לקנות מתאם מ- USB ל- LPT...

אוליי USB יתן יותר חשמל.

פורסם

אתה יכול לקחת ועם שערי NOT להפוך את היציאות של הLTP ככה שמהפורט של המדפסת יגיע לך בעצם (-) ולקחת את הפלוס מהמולוקס.

אבל גם לדעתי תצטרך לשים נגד כדי שלא יגיע לך יותר מידי זרם ל LTP.

פורסם

טוב אחרי עבודה של כמה ימים על המיקלדת שלי מיתברר שלפורת של ה-lpt אין מספיק חשמל.  :'(

(חיברתי 166 לדים למיקלדת שפועלים לפי הוינאמפ. הכול פועל טוב אבל הלדים לא זוהרים מספיק מה אפשר לעסות?

טרנזיסטורים, המון טרנזיסטורים :)

פורסם

דבר ראשון - לבדוק פעם הבאה את הסטנדרט של LPT, לדעתי זה 200 מיליאמפר שזה בהחלט לא מספיק ל-166 לדים.. (166 לדים!??!)

דבר שני - איך חיברת 166 לדים למעגל שצריך 8??

ובאמת הדרך היחידה שאני רואה זה טרנזיסטורים. פשוט תן להם מתח חיצוני של ה-5V מהמחשב או משהו.

איזה לדים אלו? רגילים?

תמונה תהיה נחמדה  ;)

פורסם

דבר ראשון - לבדוק פעם הבאה את הסטנדרט של LPT, לדעתי זה 200 מיליאמפר שזה בהחלט לא מספיק ל-166 לדים.. (166 לדים!??!)

ובאמת הדרך היחידה שאני רואה זה טרנזיסטורים. פשוט תן להם מתח חיצוני של ה-5V מהמחשב או משהו.

איזה לדים אלו? רגילים?

תמונה תהיה נחמדה  ;)

הם לא UB כי 2 UB שורפים את היציאה.. ;D

פורסם
  • מחבר

טרנזיסטורים, המון טרנזיסטורים :)

מעגל של החלקים היה עוזר

איזה לדים אלו? רגילים?

תמונה תהיה נחמדה  ;)

כול 6 לדים מחוברים ישירות ל lpt ללא נגד בכול שורה יש כ 3 סריות של 6 כאשר כול שורה = חיבור אחד ב lpt

סך הכול 8 שורות ,  כול שורה זה כמו לד אחד ב מעגל המקורי

אין לי שמץ של מוסג איזה לדים זה הדבר היחיד שאני יודע שזה 3 מילימטר

פורסם

מממ.... וואו! איך לא נשרף לך כבר הלוח אם??

פורט ה-LPT, לא מספיק שזה לא בריא להפעיל איתו לד אחת בלי נגד אז 8?! על אותו ערוץ?! מסוכן ביותר ללוח שלך..!

תבין, פורט ה-LPT לא מיועד להפעיל לד... כל הערוצים שבו מיועדים לסמן (SIGNALING) למוצרים שונים שמתחברים אליו, לא להפעיל אותם.

לא מספיק שהמעגל המקורי הוא לא הכי בריא בעצמו (זה עם ה-8 לדים) אז כמו שאמרתי, 166 בטוח שלא, איך שלא תראה את זה.

בנה מעגל משורשר (כמה צ'יפים מחוברים יחד, מעגל מאוד פשוט אתה יכול לראות אותו ב-Datasheet של הרכיב) עם הצ'יפ LM3915. כל 10 לדים חבר אליו וחבר אותו למקור הכוח שלך (5V מהספק) ואל תחבר לדים לפרלל. מאוד לא טוב ללוח שלך.

פורסם
  • מחבר

מממ.... וואו! איך לא נשרף לך כבר הלוח אם??

פורט ה-LPT, לא מספיק שזה לא בריא להפעיל איתו לד אחת בלי נגד אז 8?! על אותו ערוץ?! מסוכן ביותר ללוח שלך..!

תבין, פורט ה-LPT לא מיועד להפעיל לד... כל הערוצים שבו מיועדים לסמן (SIGNALING) למוצרים שונים שמתחברים אליו, לא להפעיל אותם.

לא מספיק שהמעגל המקורי הוא לא הכי בריא בעצמו (זה עם ה-8 לדים) אז כמו שאמרתי, 166 בטוח שלא, איך שלא תראה את זה.

בנה מעגל משורשר (כמה צ'יפים מחוברים יחד, מעגל מאוד פשוט אתה יכול לראות אותו ב-Datasheet של הרכיב) עם הצ'יפ LM3915. כל 10 לדים חבר אליו וחבר אותו למקור הכוח שלך (5V מהספק) ואל תחבר לדים לפרלל. מאוד לא טוב ללוח שלך.

תענו בבקשה לשאלה לא מעניין אותי מנזקים ללוח אם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים