פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים שמתי לב שהמחשב פתאום מתחיל להיות כבד, ואז שבדקתי ב task ראיתי ש 54 מגה זיכרון מתוך 512 פנוי, ושהזון אלארם לוקח לי כ 150 מגה, אימיול עוד 130, והמעבד על 70 אחוז עבודה בגלל איזה קובץ בשם lvhisvc.exe. אני מסיים את העבודה של הקובץ הזה והוא לא רוצה להעלם הוא רק מפסיק את הפעולה שלו והמעבד חוזר למצב הנורמלי, אבל שאני מדליק את המחשב שוב פעם זה קורה ונורטון הזה לא מוצא כלום. בסופו של דבר אני נשאר עם 40-50 זירון פנוי ולא יודע מה לעשות, בבקשה עזרהתודה
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים בטוח שזה השם של הקובץ?כי כשחיפשתי בגוגל את השם הזה הוא לא מצא שוםדבר אבל את זה: lmhsvc.exe הוא מצא בתור תולעת כלשהיאם זה אכן השם של הקובץ, אני מציע לך להיכנס לכאן:http://us.mcafee.com/root/mfs/default.aspולבצע סריקת וירוסים דרך האתר (לחץ על Scan Now למטה)
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים טוב חיפוש בגוגל עדיין לא העלה תוצאותאתה בטוח לגמרי שזה השם הנכון?אם כן, אני מצטער אבל אני לא יכול לעזור לך
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים כנראה שזאת באמת תולעת כי השם די דומה (אולי גירסאות שונות) וגם זה לא שם קובץ של הוינדוס..אז באמת תעשה את הסריקה דרך האינטרנטעוד משהו- תיכנס לMSCONFIG תבדוק שהקובץ לא עולה עם הוינדוס אם כן תבטל אותו ותנסה למחוק אותו ידנית כשהוא לא פועל ברקע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.