עבור לתוכן

סלרון 2Ghz Northwood וקירור פסיבי, יש מצב ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לבנות מחשב שקט, כזה שלא שומעים אותו בכלל

בקרוב אני אקבל את המארז החדש של אנטק שנקרא ARIA. זה מארז שמתאים ללוחות מיקרו ATX והקירור שלו נעשה על ידי מאוורר יחיד של 120 מ"מ בספק כח, שאמור להיות שקט (ואם הוא לא, תמיד אפשר להחליף אותו למאוורר שקט יותר ;) )

המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, אי מיול, איי סי קיו, מסנג'ר, SKYPE וזהו... בשום אופן לא למשחקים, קידודים, DIVX וכל מה שמעמיס מאד על המעבד

האם יש מצב להסתפק בקירור פסיבי לסלרון ? או שבכל מקרה אני חייב שישב עליו מאוורר (עוד מאוורר = עוד רעש ברקע)

תודה ושנה טובה

פורסם

דבר ראשון סינק שיתן קירור במצב פסיבי יעלה לא מעט, אל תצפה להסתפק בקירור אקטיבי פשוט בלי מאורר!

במקום לקנות סינק שבנוי לקרר טוב גם בלי מאורר, עדיף לקנות מאורר שקט

לדוגמא ה zalman 7000alcu שעולה בKSP רק 210 שקל (שזה יחסית לא הרבה)

גם על מקסימום הוא לא מרעיש, אבל אתה יכול לשים אותו על מינימום הוא אמור להספיק לקרר את הסלרון שלך בלי אוברקלוקינג

פורסם

קח איזה זלמן ותנסה להפעיל אותו בכלל בלי המאורר ולראות לאיזה טמפ. זה מגיע מאקסימום תשים אותו עם המאורר (הוא גם ככה שקט)

פורסם

הזלמן יהיה בחירה מעולה!

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהטרמלרייט החדשים מגיעים בקרוב לפנדה.. יש מצב שאחד מהם יתאים (אני עדיין לא יודע אם מבחינה פיזית הם נכנסים למארז הזה של אנטק שהבנתי שהוא די צפוף) ?

פורסם

עד כמה שהבנתי יש לו סלרון נורטווד 2.0 (המעבד הזה לא נמכר על המדפים כבר כמה חודשים טובים..)

עקרונית לצרכים שלו הוא אחלה

וחוצמזה לא ממליץ בכלל על סלרון די (מבוסס פרסקוט) - כל היתרונות\חסרונות של פנטיום4 פרסקוט מול נורטווד תקף גם בעניין הזה..

הוא רוצה קירור פסיבי, עם ליבת פרסקוט זה הופך לעניין יותר מסובך

בקיצור שישאר עם המערכת שיש לו כרגע, ואיזה מאורר שקט שקט, לא צריך פסיבי....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים