פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים ככה, לפי EVEREST, יש לי Proview 986, ואני רוצה לדעת מה המחיר שלו, והדגם היחיד בגוגל שאני מוצא זה: Proview PX-986 19'', אין לי מושג אם זה המסך שלי או לא, ואני חייב לדעת מה המחיר של המסך היום, כדי לדעת בכמה למכור אותו, הנה התמונה ב-EVEREST:http://planet.nana.co.il/badboy12/everest.JPGאין לי מושג מה לעשות :<ה-Proview 986 PX-19 זה הדגם שיש לי? איפה אני יכול למצוא יותר פירוט על המסך שלי חוץ מ-EVEREST?תודה לעוזרים.. ובבקשה אל תתנו לדיון לשקוע, זה חשוב.. תודה.חג שמח
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים בבקשה תערוך את הכותרת לכותרת שיותר תתמצת את תוכן הדיון, בהתאם לחוקי הפורום.
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים כנראה שלא אותו דבר אם זה שם שונה... אם כי אני לא יודע בוודאותשמע מסך 19 היום של LG פשוט יחסית עולה 1300PROVIEW זאת החברה הכי דפוקה בעולם בערך... יש לה את המסכים הכי פחות טובים ואיכותייםמסך חדש מגיע עם 3 שנים אחריותתבדוק כמה עולה חדש של PROVIEW 19 אינץאני לא מאמין שיש להם מסכים מקצועיים ושלך אחד מהםפשוט חברה זבליניב
פורסם 2004 בספטמבר 1621 שנים בבקשה תערוך את הכותרת לכותרת שיותר תתמצת את תוכן הדיון, בהתאם לחוקי הפורום.מה לא ברור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.