פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים אוקיי יש לי 2 בעיות: 1) קפץ לי איזה עידכון של windows אתמול, ולחצתי לו להוריד. הוא נתקע על 0% משום מה, ושכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש, הוא שוב היה שם, תקוע. מה לעשות? 2) יום אחד התצוגה ב"המחשב שלי" השתנתה. למי שלא הבין אני מדבר על זה שהעמוד היה מחולק לכוננים.. ד"א יש לי xp professional. מצורפת תמונה של איך זה עכשיו. איך אני מחזיר את זה למצב הקודם? ומה גרם לזה להשתנות פתאום?
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מקש ימני על שטח ריק ב"המחשב שלי"=>סדר סמלים לפי=>תבחר את מה שהיה קודםבקשר לעדכון, הווינדוס שלך חוקי?
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מחבר 1) התכוונתי שזה היה מסודר בקבוצות, קבוצת כוננים, קבוצת תיקיות נראה לי וכו'.2) ה windows המקורי שלי חוקי, אבל עברתי פירמוט, והטכנאי שלי התקין לי משלו נראה לי. אבל כבר הצלחתי לקבל עידכונים של windows לפני, בלי בעיות.
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים אז ככה:א.אתה בטח מתכוון שהמחשב שלי ייראה בתצוגה שמסודרת לפי סוג זה מה שאתה צריך לעשות1. קליק ימני בחלל ריק במחשב שלי סדר סמלים לפי ---> סוג2. קליק ימני נוסף סדר סמלים לפי ---> הראה בקבוצות וזהוב. נסה לפרט יותר על העידכון מה ניסית להתקין ומהיכן קיבלת את ה - Windows ואם יש הודעות שגיאה שמתוולות לכך שהמחשב נתקע
פורסם 2004 בספטמבר 1521 שנים מחבר 1) עבד!!! תודה רבה! 2) אמ זה עידכון שפשוט הודיע שיש עידוכנים ושאל אם אני רוצה להוריד (כרגיל), והייתי די עסוק ולא שמתי לב איפה לחצתי, אני חושב שלהוריד, והוא פשוט תקוע על 0% הורדה (המחשב לא נתקע רק העידכון לא זז).
פורסם 2004 בספטמבר 2421 שנים מחבר סליחה שאני מקפיץ, אבל הבעיה של העידכונים של windows, עדין לא נפתרה,וזה עדין תקוע על 0% כל פעם שאני מדליק ת'מחשב.מה לעשות?? ???בבקשה תענו לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.